CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Lia Vasilescu: Craiova a devenit o ţigănie în urma reabilitării termice

0 comentarii / 1522 vizualizări / 12 decembrie 2010

Senatorul PSD de Dolj Lia Olguţa Vasilescu a declarat, azi, la Craiova, că municipiul a devenit o ”adevărată ţigănie” în urma reabilitării termice a blocurilor, pentru că fiecare imobil este vopsit în mai multe culori sau doar pe jumătate.

Vasilescu a spus că a solicitat consilierilor PSD din Consiliul Local Craiova să iniţieze un proiect de hotărâre care să prevadă fie păstrarea culorii iniţiale a blocului, fie vopsirea acestuia într-o culoare dintr-o paletă restrânsă, astfel încât Craiova să aibă un aspect de oraş civilizat.

”Oraşul Craiova a devenit o ţigănie. Este vorba despre reabilitarea termică a blocurilor pe care şi-o face fiecare fără niciun fel de autorizaţie şi după cum pofteşte oricine. Aşa am ajuns în cazul în care un bloc este vopsit în mai multe culori sau doar pe jumătate zugrăvit. Este o ţigănie întreagă, sunt 100 de culori”, a spus senatorul PSD, conform Agerpres.

Vasilescu susţine că şi Craiova ar trebui să procedeze ca alte oraşe din ţară. ”Am discutat deja cu colegii noştri care sunt consilieri locali să facă un proiect de hotărâre. Din punctul nostru de vedere, cred că ar trebui să facem şi noi un proiect de hotărâre în Consiliul Local aşa cum se întâmplă şi în celelalte oraşe din România. Fie se merge pe varianta în care se păstrează culoarea iniţială a blocului şi oricine doreşte să facă această reabilitare trebuie să ţină cont de culoarea anterioară, fie se stabilesc în Consiliul Local trei culori. În niciun caz să avem nu ştiu câte culori”, a spus Lia Olguţa Vasilescu în cadrul unei conferinţe de presă.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998