CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9696 RON UP | 1 USD = 4.6874 RON UP | 1 GBP = 5.7148 RON UP

Liberal de top: Consumul de insecte, una dintre cele mai eficiente și responsabile măsuri ale UE din istorie

18 comentarii / 4568 vizualizări / 17 septembrie 2022

Fostul deputat PNL Ovidiu Raețchi salută teza consumului de insecte și profețește apariția, în viitor, a unei bucătării dedicate preparării gîndacilor și restaurante tip fast-food pentru asemenea alimente. ”Măsura UE privind insectele se va dovedi una dintre cele mai eficiente și responsabile din istorie” susține liberalul.

”E limpede că va fi nevoie de decenii pentru ca ingredientele din insecte – cel mai probabil în combinație cu ingrediente mai clasice – să genereze produse de succes, o bucătărie specifică, lanțuri fast-food. Dar o vor face, pentru că așa funcționează creativitatea umană, în lipsa căreia profeția lui Malthus ar fi ajuns deja la termen.
E cumva firesc pentru o parte din generația noastră să se agite împotriva acestei inovații – la Mecca de exemplu, în urmă cu doar câteva decenii, a fost emisă o fatwā care proclama aparatele de radio haram, întrucât diavolul locuiește în ele (și ne imită vocea de acolo) – însă în 2050, când vom ajunge la 10 miliarde de oameni, toată aceasta agitație va fi doar o anecdotă, iar măsura UE privind insectele se va dovedi una dintre cele mai eficiente și responsabile din istoria luptei noastre împotriva viziunilor întunecate ale domnului Malthus” scrie Raețchi pe Facebook. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

18 Comentarii

 1. Securistul idiot Raaetchi trebuie indopat cu insecte!… Huuuooo PNL securist !…

 2. Pofta bună! Unii ar manca si ”rahatul” daca ar spune moșii care au pus stapânire pe Planetă.

 3. Sper sa n-am ghinionul să fiu contemporan cu aceasta predicție așa cum a avut nenorocul sa împart pământul cu acest individ.

 4. Comportament de coada de topor.Drrrragi rrromani adormiti in 2024 sa ii votati tot pe astia ,gandacii vor deveni delicatese ,alte cozi de topor va vor indemna sa mancati kktul din haznale .Sa aveti pofta.

 5. Ovidiu Raetchi nu e prostul care l-a dat afara pe Severin de la conferinta?

 6. Sunca sintetica dinainte de 1989 era cit de cit mincabila.

 7. Alogenul progresisto-retardat din sloboz de cadru de la Securitate, deci un pilos si un arivist, si-a dat masura globalismului si lichelismului ce ii sta in fire.
  Asta este un fel de Muraru 2, cum sa fii cea mai nenorocita si pupincurista sluga la inaltele porti pentru a pupa ghiulul cel mai mare.
  De unde isi permite un alogen sa dicteze ce sa manance romanii?

  Ce legatura avem noi romanii, de 18-20 de milioane cat suntem, in tara NOASTRA, unde muncim pentru mancarea noastra pe pamantul nostru cu tot globul pamantesc si cele 10 miliarde de coate goale imputite, puturoase care stau doar sa faca cate 20 de copii in familie, fara venituri, fara bani, fara casa, nu muncesc si asteapta pomana de la ONU sa ii hraneasca, sa ii educe, sa ii imbrace, sa le dea casa.
  Populatia si hrana globului nu sunt problemele noastre, nu fute pe nimeni grija inafara tarii de foametea si saracia din Romania.
  Nu mananca asiaticii, africanii, americanii, europeni gandaci sau inchid becul de dragul muritorilor de foame din Romania, nu au facut-o, nu o sa o faca si nu o vor face niciodata pentru noi.

  • In rest bagi logoree si delir

   • Tu nu ai inteles ca trebuie sa mananci gandaci pentru ca vor fi 10 miliarde de oameni pe pamant?
    Ca asa spune UE?

    • Mai lipseau doar cretinismele tale „savante”, de idiot.

     • Pare ca folosesti insecticid pentru asigurarea hranei. Ursula approves !

 8. Pentru PNL numai mese cu gindaci, lacuste , rime si rahat. Rahat maninca din 1990…

 9. Ii asigur ipochimenului cantitatea xe rime,greieri si alte asemenea in cntitatile dorite .Urina pt.fiert e bonus la bonus. De unde a aparur acest homo insectofagus?

  • Raetchi e coprofag.

 10. Inpolitics participa și el voluntar sau involuntar la propagarea temei mâncăm insecte si f**em bărbați în speranța că aceștia ne vor dărui o fată și il vom slăvi pe preacuratul Marian ….. să vă fie rușine cu acest articol lipsit de logică există petshopuri și magazine de pescuit care vând hrană/momeli vii cine dorește poate să încerce și fără lege că nu cred ca este ilegal să punem râme pe grătar sau să ne facem dulceață de coropișnița ….nu avem nevoie de legi care să reglementeze acest lucru …. înțelegeți penibilul prezentat de voi ?

  • Ei, nu! Hai ca stii ca asa e!

  • intai ne arunca niste seminte ca sa avem ce rontai, apoi ne trimit si izbavitorii, AUR, care vin calare pe un cal alb si ne scapa de gandaci si viermi. Ai dreptate, am ajuns sa discutam tampenii. Au ajuns sa ne faca si subiectele de discutie..

 11. cantarida lu raetzchi!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998