CURS VALUTAR
1 EUR = 4.8922 RON UP | 1 USD = 4.4928 RON UP | 1 GBP = 5.5612 RON UP

Liberalii, despre intilnirea de la Cotroceni intre Iohannis si candidatul Nicusor Dan

4 comentarii / 2837 vizualizări / 24 septembrie 2020

27 octombrie 2004

PNL-PD: Prin mesajul pro-PSD, Iliescu a încălcat Constituţia

Alianţa PNL-PD îl acuză pe preşedintele Ion Iliescu că, prin conţinutul mesajului său din Parlament, a încălcat litera şi spiritul Constituţiei, fiind în plină campanie electorală pentru “capitaliştii de cumetrie pe care îi tutelează”.

Declaraţia a fost făcută, într-o conferinţă de presă, de deputatul Mona Muscă, membru în Consiliul de Coordonare al Alianţei D.A. PNL-PD, ca reacţie la mesajul prezentat, miercuri dimineaţa, de şeful statului în faţa Parlamentului.

În locul unei radiografii a stării naţiuni, Ion Iliescu a făcut o evaluare partizană în favoarea PDSR-PSD, o apologie a Guvernului Năstase, a spus Muscă. Sloganul PSD (“Să continuăm împreună”) a fost repetat de Iliescu de multe ori în mesajul său, a adăugat reprezentantul Alianţei.

“Ce vrea să continue Ion Iliescu împreună cu PSD? Corupţia, nerespectarea legilor, furtul din banul public, dispreţul şi aroganţa faţă de oameni?”, a continuat deputatul.

Iliescu este acuzat că nu a fost un preşedinte activ, nu a fost un mediator şi “nu a fost de partea cetăţeanului”. În cele trei mandate, s-a rezumat la a constata viciile guvernanţilor, fără a exercita rolul activ prevăzut de Constituţie în rerlaţiile cu Guvernul şi în raporturile dintre instituţiile statului şi societate, consideră Mona Muscă.

Iliescu a mai fost acuzat de “ipocrizie” atunci cînd îndeamnă la solidaritate, el fiind cel care a “dezbinat” societatea şi a adus mari prejudicii prin mineriadele “pe care le-a patronat”. “Prin mesajul de azi, comunistul de omenie se întoarce în fruntea capitaliştilor de cumetrie”,a spus, de asemenea, reprezentantul PNL-PD.

Mona Muscă a criticat, de asemenea, faptul că Iliescu s-a întîlnit, după şedinţă, cu grupurile parlamentare PSD, fiind astfel “consecvent în a face campanie electorală”.

“Nu mai e nici un fel de dubiu că Ion Iliescu nu mai e preşedintele tuturor românilor, el este agentul electoral al PSD, al Guvernului Năstase”, a conchis Mona Muscă.” (Mediafax)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Mona Muscă avea dreptate.
    Ce avea să facă SRI în timpul mandatelor lui Petrov și escroc Iohannis nu mai are nicio legătură cu democrația.

  2. […] Sursa: inpolitics.ro […]

  3. Așa începe orice Diktatura… Neonazism & Neomarxism & Neoliberalism …un ghiveci puturos ambalat de cozile de topor băștinașe in hârtie albastra cu steluțe aurii
    Așa se distruge o națiune….

  4. & Comportament infracțional al instituțiilor și al BNR, care pe fondul insistenței politicienilor de creștere a punctului de pensie cu 40% devalorizează moneda națională pentru a obține veniturile pentru plata de pensii, afectând puterea de cumpărare a populației active, inducând inflație în mediul economic și devalorizând valoarea deja existentă și contribuind la îngreunarea capitalizării de noi investiții,?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998