CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Liberalii, despre legea lui Dragnea: ”Incearca sa cistige bunovinta cuiva de afara”

0 comentarii / 1798 vizualizări / 9 octombrie 2015

Deputatul PNL Daniel Gheorghe critică, într-o declarație politică susținută în parlament, recentul proiect de lege anti-defăimare, al lui Liviu Dragnea, lansînd ipoteza că acesta e făcut în încercarea de a cîștiga bunăvoința cuiva din afara granițelor.

”Am văzut absolut cu stupoare cum se lucrează la o lege, aşa zisa anti-defăimare. O lege care pare a fi desprinsă din nuvelele lui Orwell, mi se pare a semăna ceva de genul „Ferma animalelor” ca să fiu sincer” afirmă deputatul.

”Cui îi este destinată această lege, că eu nu înţeleg? Poate locuitorilor din Teleorman; în niciun caz. Poate unor viitori locuitori ai României, care s-ar putea simţi ofensaţi de anumite expresii şi anumite tipuri de mentalitate locală; nici asta. Poate cuiva din afara ţării, pe lângă care încearcă dumnealui să-şi câştige indulgenţa; mai curând aşa. De aceea cred că este o prioritate să ne dăm seama de riscurile pe care le prezintă la adresa libertăţii şi la adresa democraţiei tot ceea ce vine sub această mască a corectitudinii politice şi a relativismului care nu ne fac absolut deloc bine” conchide liberalul.(B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998