CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Liberalii ii cer lui Orban sa elimine ora de vara prin OUG

3 comentarii / 2381 vizualizări / 11 noiembrie 2020

Premierul Ludovic Orban este solicitat din propriul partid să elimine, prin OUG, controversata oră de vară, începînd cu 1 ianuarie anul viitor, astfel încît actuala oră să nu mai fie modificată.

Deputatul PNL Daniel Gheorghe îi amintește premierului, printr-o interpelare parlamentară, că la nivelul UE există un consens pe baza consultării cetățenilor, legat de necesitatea eliminării schimbărilor de oră, introduse la începutul secolului trecut pentru economisirea energiei electrice în producția de război. Deputatul afirmă că respectivele motive sunt azi căzute în desuetitudine și menționează efectele nefaste asupra organismului uman, de la scăderea radamentului fizic la căderi nervoase. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Dorim ca pe langa ora de vara, sa se renuntze si la prostia de noapte din capul vagabondului din dealul Cotrocenilor

  2. sa se treaca dedinitiv la ora de vara ar trebui astfel incat sa beneficiem cat mai mult de lumina benefica a soarelui.

  3. Povestea completă!
    de la James Sheets:
    WATERMARK pe buletinele electorale oficiale !! Buletinele de vot originale sunt, de asemenea, înregistrate pe un „blockchain QFS” pentru a preveni frauda.
    12 state au fost „vizate!”
    Garda Națională a fost dislocată în 12 state: Alabama, Arizona, Pennsylvania, Colorado, Texas, Wisconsin, Tennessee, Washington, Virginia, Delaware, Illinois și Kentucky și acum numără buletinele de vot oficiale !!!!

    Ce bine ar fi ca si la noi sa fie buletine de vot cu filigran. Copiii securistilor si nu numai , nu ar mai putea fura cu sacul . Dar vrea cineva asa ceva?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998