CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Liberalii lasa PSD in ofsaid: Chiliman si Fenechiu critica pichetarea sediilor PDL

0 comentarii / 1888 vizualizări / 31 ianuarie 2011

Scandalul Nicolescu divizează abia schițata alianță PNL-PSD, liberalii nefiind dispuși să își asume imaginea de protestatari față de modul în care justiția a procedat în cazul liderului CJ Argeș.

Astfel, preşedintele PNL Bucureşti, cea mai mare organizație liberală din țară, Andrei Chiliman spune, la RFI, că justiţia trebuie lăsată să-şi facă treaba, în cazul preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş. Constantin Nicolescu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, iar la aflarea deciziei, a avut probleme de sănătate, fiind dus la spital. Liderii la vârf ai PSD au cerut pichetarea tuturor sediilor PDL. Andrei Chiliman nu înţelege rostul pichetărilor organizate de colegii de Opoziţie. Primarul Sectorului 1 spune însă că în cazul lui Constantin Nicolescu, sunt „prea multe coincidenţe ciudate”.
„Sunt prea multe coincidenţe ciudate în arestarea preventivă a preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş. După părerea mea, el nu prezenta nici un fel de pericol social, n-avea de gând nici să fugă, faptele pentru care este arestat sunt foarte vechi şi oricum nu mai putea să schimbe nimic în dosarele respective, că cei care le au le au complete. Deci acolo sunt foarte multe lucruri care nu sunt în regulă”, crede preşedintele PNL Bucureşti.

Chiliman declară că justiţia trebuie lăsată să-şi facă treaba, oricât de ciudat ar fi acest caz : „Personal, cred că justiţia dacă are probe serioase, parchetele şi justiţia trebuie lăsate să-şi facă datoria în mod corect. Pe de altă parte, nu ştiu de ce pichetează toate sediile PDL-ului, nu cred că lucrul acesta rezolvă problema arestării respective şi nici a modului de a judeca, dar e adevărat, sunt prea multe lucruri ciudate în chestia asta”.

Reamintim că liderii partidului au cerut simpatizanţilor săi să picheteze toate sediile PDL, azi, la orele 15,00.

UPDATE Alt greu liberal se desolidarizează de acțiunea PSD
Liberalii nu vor picheta sediile PDL, alaturi de liderii PSD, in ziua judecarii recursului presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, a declarat ieri, presedintele PNL Iasi, deputatul Relu Fenechiu, citat de Agerpres. Pe de alta parte, Relu Fenechiu ar prefera ca la alegerile locale din 2012 liberalii
„Nu sunt de acord cu o astfel de abordare. Consider ca suntem obligati sa lasam ca Justitia sa isi faca treaba. Nu vreau sa ma pronunt asupra vinovatiei in acest caz. Imi amintesc de episodul Bivolaru. Nu vom fi alaturi de ei chiar daca voi fi dat afara din partid”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998