CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Liberalii răbufnesc contra lui Nicușor: ”Incompetentul care împinge Bucureștiul în brațele stîngii”

2 comentarii / 2414 vizualizări / 22 august 2022

Pe măsură ce se apropie anul electoral, liberalii par să înceapă să conștientizeze ce piatră de picioare o reprezintă pentru ei primarul general Nicușor Dan. Ultimul atac din interiorul partidului vine azi din partea fostul edil al sectorului 3, Liviu Negoiță, care afirmă că prestația catastrofală a acestuia riscă să arunce Capitala înapoi în brațele PSD:

”Din păcate, pe zi ce trece, avertismentele și reproșurile mele de acum 2 ani la adresa primarului catastrofal Nicușor Dan sunt din ce în ce mai susținute de faptele sale haotice, demonstrând încă o dată că procesele sale în numele protejării orașului erau, de fapt, surse de bani.
Încă din 2020, când i-am acordat un interviu reporterului Bogdan Tiberiu Iacob, de la inpolitics.ro, eram absolut convins că, dacă Nicușor Dan ajunge primar al Capitalei, ar fi cea mai mare catastrofă din punct de vedere administrativ din istoria orașului. Sub administrația sa, trăim astăzi într-un oraș părăsit, abandonat! Îți este pur și simplu rușine să vezi strada, trotuarul, parcurile, traficul… și să faci o minimă comparație cu orașe civilizate din Europa! Ce notă de civilizație și cultură primim noi când cineva vede Centrul istoric, bl. Magheru, Pța Universității, parcurile din București? Au crescut bălării mari printre dalele trotuarelor din fața Muzeului de Istorie a României și a CEC-ului! Și nu numai acolo – Centrul Istoric, Curtea Veche etc. – gunoaie, șobolani, șantiere încropite în pripă sau abandonate. Sunt rănile noastre ca națiune cu un Primar General, Nicușor Dan, care doarme netulburat. Așa se întâmplă, din păcate, când fel și fel de nevolnici sunt votați să administreze Bucureștiul, Capitala României!
Durerea mea de atunci era și faptul că partidul meu, PNL, susținea o astfel de soluție, un eșec, de fapt, pe care cineva trebuia să și-l asume. Asumarea a și venit, indirect, la Congres, când anumiți lideri ne-au părăsit. Iar astăzi vedem și cu ce cost, atât politic cât și administrativ.
Ascensiunea la Primăria Generală a unui individ incompetent ca Nicușor Dan a dus la compromiterea măsurilor liberale și poate împinge electoratul bucureștean în brațele stângii demagogice!!! (Ciolacu, PSD!)
PNL are, astfel, datoria morală să nu lase Bucureștiul să moară, iar lunga listă de administratori catastrofali „încununată” cu Nicușor Dan, care au scos Bucureștiul de pe harta orașelor civilizate ale Europei, să se oprească în 2024.
Am speranța că putem compensa în acești 2 ani care urmează, prin decizii bune ale consilierilor generali, precum și a dumneavoastră, a cetățenilor, ceea ce Primarul actual nu are știința sau curajul să facă.” scrie Negoiță pe Facebook. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Cu te-a suparat Nicu Sordan, nu primeste spagi de la tine? Ia de la altii? Nu ti-a dat pomana contracte publice ? A dat altora? Nu ti-a smantanit prietenii „afaceristi” din bani publici si contracte pomana?

    Vila din Italia de 2 milioane de euro din ce bani o ai, bugetare?

    Guitza Liviu Negoita, alt baron PDL, alt penal, alt politician corupt, imputit, milionar in euro din bani publici.

  2. De unde a venit postarea? Din Balotesti? Sau de pe lacul Como?
    Țigancă e la brutarie? Băselu e pe nasalie! Urmezi tu?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998