CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Lider israelian cere invadarea Gaza: „Trebuie să curățăm grajdurile. Să asasinăm liderii Hamas”

21 comentarii / 1956 vizualizări / 9 octombrie 2023

Liderul partidului Yisrael Beytenu, Avigdor Liberman, fost ministru al apărării, solicită o invazie terestră în Fîșia Gaza pentru a distruge Hamas în urma atacului devastator al grupării teroriste asupra Israelului, scrie ziarul Times of Israel.

„Eliminarea Hamas este ceea ce se cere în situația creată; din păcate, asta impune invazia la sol în orașul Gaza”, a spus Liberman într-o declarație, evidențiind cel mai mare oraș din Gaza drept centrul operațiunilor grupării teroriste.

„Trebuie să curățăm grajdurile. Așa cum am intrat recent în Jenin (oraș palestinian din nordul Cisiordaniei n.n.), la fel trebuie să mergem și în orașul Gaza”, spune Liberman.
De asemenea, el solicită guvernului să asasineze liderii Hamas din străinătate, spunând că trebuie să „urmărească” liderii grupului oriunde s-ar afla și face referire la decizia fostului premier Golda Meir de a-i ucide pe autorii și organizatorii palestinineni ai masacrului sportivilor israelieni la Olimpiada de la Munchen.
Liberman îi acuză, de asemenea, pe premierul Benjamin Netanyahu, pe ministrul apărării Yoav Gallant și pe șeful de stat major al armatei, Herzi Halevi, că nu au informat în mod adecvat israelienii despre starea războiului. (B.T.I.)

foto: pixabay

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

21 Comentarii

 1. Rabinul Menachem Mendel Schneerson: „Diferența de calitate interioară, cu toate acestea, este atât de mare încât corpurile ar trebui considerate ca specii complet diferite. Acesta este motivul pentru care Talmudul afirmă că există o diferență halahică în atitudine cu privire la corpurile ne-evreilor [spre deosebire de trupurile evreilor] «trupurile lor sunt degeaba». … Există o diferență și mai mare în ceea ce privește sufletul. Există două tipuri contrare de suflet, un suflet ne-evreu provine din trei sfere satanice, în timp ce sufletul evreiesc provine din sfințenie. (…) Răspunsul poate fi înțeles prin [considerând] diferența generală dintre evrei și ne-evrei: un evreu nu a fost creat ca mijloc pentru un [alt] scop; el însuși este scopul, întrucât substanța tuturor emanațiilor [divine] a fost creată să slujească numai evreilor.„

  • si un praz verde, caca-maca

   • Nu este o întâmplare. Așa pun problema unii evrei. Goym sunt o subspecie umană, asemenea animalelor. Texte din Talmud afirmă că numai evreii sunt oameni. Așa îi educă rabinii lor de milenii. Este o dramă a existenței umane ca să asiști la o formă extremă de rasism care deplânge numai drama evreiască, singura care contează pe Terra.

    • gunoiule

     • Este declaratia publica a ministrului israelian al apararii.
      Rabinul Menachem Mendel Schneerson: “Un non-evreu este în realitate doar deșertăciune. Este scris: «Și străinii vor sta în picioare și-ți vor hrăni turmele» [Isaia 61: 5]. Întreaga creație [a unui ne-evreu] există numai de dragul evreilor.“
      Schneerson l-a sfătuit pe general să rămână la postul său. Prim-miniștrii Yitzhak Rabin, Shimon Peres și Benjamin Netanyahu l-au vizitat în SUA și i-au cerut sfatul lui Schneerson. Israel Shahak a afirmat: „Deși Schneerson și adepții lui Lubovitch sunt Haredim, ei s-au implicat în viața politică a Israelului și au împărtășit multe concepte cu mișcarea Gush Emunim și P.N.R. (Partidul Național Religios). (…) La mijlocul anilor 1970, Lubovitcher Rebbe a decis că Partidul Muncitor este prea moderat și după aceea și-a schimbat sprijinul politic al mișcării uneori la Likud și alteori la o manifestare religioasă. Ariel Sharon a fost politicianul israelian preferat al Rabinului. Sharon la rândul său, l-a lăudat pe Rebbe în mod public și a ținut un discurs emoționant despre el în Knesset după moartea Rabinului. De la Războiul din iunie 1967 până la moartea sa, Lubovitcher Rebbe a susținut întotdeauna Războaiele israeliene și s-a opus oricărei retrageri. În 1974 s-a opus puternic retragerii israeliene din zona Suezului, cucerită în Războiul din octombrie 1973; a promis lui Israel favoruri divine dacă va continua să ocupe acel pământ.
      După moartea sa, mii de adepți israelieni ai săi, care au continuat să susțină opiniile exprimate în pasajul citat mai sus, au jucat un rol important în victoria electorală a lui Netanyahu demonstrând la multe intersecții rutiere înainte de ziua alegerilor; ei au scandat sloganul: «Netanyahu este bun pentru evrei».

    • Care râcâie şi răscolesc răni vechi pentru a produce infecţii noi

     • si instiga permanent la ura. E un fel de „preot” ratat si de aceea uraste si Biserica Ortodoxa. A gasit prilejul conflictului din Israel ca sa isi scoata din nou ura sa generala pe taraba media.

    • Rabinul M. M.l Schneerson e mort din 1994,
     iar miscarea sionista Guşe Muim, care te obsedează bolnav, care te obsedează bolnav, a disparaut inaintea lui.
     Gush Emunim
     Dar tu sugi de zor pe aici, fara incetare, de la Gush Emunim, care te-n Guşă e Muim.

     • Există, în arhivele Mişcării Habad, o înregistrare din noiembrie 1990. Bibi Netanyahu, la începutul carierei politice, membru al Knessetului, stă cuminte la coadă, la Dolarii de Duminică. Rabinul Menachem Mendel Schneerson îl recunoaşte şi i se adresează prietenos:
      – Nu te-am văzut demult. Binecuvântare şi succes! Ia o porţie dublă de binecuvântare.
      Ii întinde două bancnote. Bibi îi răspunde sfios:
      – Am venit să-ţi cer binecuvântarea şi ajutorul…
      – Oricând, în toate…
      – … în toate domeniile – personal şi politic…
      – De când ne-am văzut ultima oară, lucrurile au progresat.
      – Multe lucruri au progresat.
      – Ce nu s-a schimbat, totuşi, e că Mesia încă n-a venit. Fă, deci, ceva, ca să-I grăbeşti venirea.
      – Facem, facem.
      http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/video-benjamin-netanyahu-il-asteapta-pe-mesia-iudeilor-antihrist-mentorul-rau-rabbi-menachem-mendel-schneerson-consilier-politic-al-presedintilor-clinton-si-bush/

    • Iudeii nu fac aceasta şi nu aspiră la asta şi este şi un nonsens pe care cretinii care halesc rahaturi şi le şi varsă peste alţii pretutindeni, din plăcere demonică, nu îl sesizează când emit aceste imbecilităţi. Căci Mesia înseamnă în ebraică ceea ce înseamnă Hristos în greacă. În ambele limbi înseamnă «Unsul lui Dumnezeu».
     Logic e imposibil: e ca şi când spui Mesia = AntiMesia sai Hristos = AntiHristos.
     Sunteţi nişte idioţi cu creierii morţi în cap.
     Chiar dacă l-au ratat pe Iisus ca Mesia, nu înseamnă automat că iudeii îl aşteaptă ca Mesia pe „Antihrist” (pe „AntiMesia“, dacă exprimi în noţiuni ebraice) sau pe Satan, cum mai ziceţi imbecilii. Mesia şi satan sunt total distincţi în cultura iudaică.

     • Esti au diplome de teologi, precum sunt cele 80 de mii de diplome de doctori din Romanie. „Fara numar, „valoareaaa meaaa, valoarea lor contra cost.

  • halitor de căcăţele

  • pretinzând că identifică prezenţa lui peste tot, mai ales în cele sfinte, ei fiind cei care astfel îl invocă, de fapt, pe diavol.

   • Cuvinte obscene si limbaj licentios caracteristic fundamentalistilor ortodocsi.

    • preot „turbat” al Satanei (cum zici tu degeaba despre altii, ca „au turbat”) pornit impotriva Ortodoxiei crestine.
     Nu e nicaieri „turbare” si nici obscenitate in exprimarea unor argumente, dar este sigur in tine pentru ca o invoci tot timpul, cum folosesti indracit si alte invective (ce e aceea „hauristi”, altceva decat exhibarea mizeriei din tine?), care iti ocupa mintea, cum iti ocupa mintea tot timpul si invocarea lui Satan, care astfel domneste in tine.
     Nici nu stii daca e cineva de la AUR pe care il insulti acum, dar vrei „turbat” sa pui de-a valma tot ce urasti tu: AUR, Biserica Ortodoxa etc.

 2. ,,Cultul lui Ba’al organizează sacrificii în masă ale evreilor și palestinienilor în încercarea condamnată de a obține bani. Așa-zisul atac masiv al Hamas împotriva Israelului de săptămâna trecută demonstrează că mafia khazară pur și simplu nu înțelege. La fel ca băiatul care a strigat ,,lupul la oi’’ și-au pierdut capacitatea de a păcăli și de a manipula lumea cu incidente regizate. Sacrificiul în masă adus lui Satan săptămâna trecută a evreilor și palestinienilor de către ,,viitorul rege al lui Dumnezeu’’ Benyamin Netanyahu este un exemplu flagrant. În ciuda faptului că au postat imagini oribile și sfâșietoare ale israelienilor suferinzi în presa lor de propagandă corporativă, nimeni nu a fost . Iată povestea reală a ceea ce s-a întâmplat în culise, potrivit surselor Mossad, MI6 și FSB rus.
  Șeful MI6, care se întâmplă să fie evreu, a spus:
  „KM au folosit întotdeauna poporul evreu și iudaismul ca scut uman pentru scopurile lor satanice și nefaste. Sunt o grămadă de tâmpiți profund putrezi, bine-cunoscuti și urâți. Am mers pe steag fals aproape imediat după ce am auzit despre asta.” Sursele Mossad au fost de acord că Fâșia Gaza și Cisiordania au fost monitorizate atât de amănunțit de israelieni, încât nici măcar un bob de orez nu poate intra acolo fără ca ei să știe despre asta. Cu alte cuvinte, atacul masiv asupra Israelului de către Hamas trebuia să fi fost orchestrat de Netanyahu și slujitorii săi.
  O sursă rusă a FSB a descris situația după cum urmează: ,,Aproximativ 60 de oameni, inclusiv Biden și fiul său, Hillary și echipa ei, știu cu toții că vor merge la închisoare dacă vor pierde războiul din Ucraina.
  Deci, pentru a se salva au nevoie de o „victorie”, și Ucraina nu este potrivită pentru asta, în timp ce China-Taiwan este prea riscantă, așa că au ales să-i distrugă pe palestinieni… Hamas face parte din planul de mutare a Israelului în țara Ucrainei. Practic, războiul din Israel și Ucraina este unul singur.
  Sionistii vor sa aiba un pamant mai mare departe de Iran si alte tari musulmane, asa ca teritoriul ucrainean a fost ales pentru a reloca evreii acolo dupa distrugerea Israelului… In ultimele 18 luni, aproximativ o jumatate de milion de ucraineni au murit. În timpul războiului, 3,5 milioane de ucraineni au migrat în Europa și 2,5 milioane în Rusia. Deci, în total, populația a fost redusă cu 6,5 milioane. Populația Israelului este de 9,3 milioane, așa că ar trebui ca războiul din Ucraina se va termine în 2025, când vor muri alte 3 milioane. Apoi noua Khazaria va fi construită pe sângele vărsat.’’
  Acest lucru nu va fi permis să se întâmple. Consiliul de Securitate al ONU a avut o ședință de urgență despre atac și, deși nu a emis o declarație, au fost de acord că Israelul nu are justificare pentru război.
  Motivul pentru care atacul a fost organizat în acest moment este că spălarea banilor KM prin Ucraina a fost întreruptă. KM sperau să folosească acest spectacol din Gaza pentru a obține bani de simpatie pentru a câștiga timp până în 2025, când plănuiesc să organizeze un fel de atrocități îngrozitoare, spun surse MI6.
  Un alt motiv pentru care Netanyahu a grăbit atacul a fost pentru că serviciile de informații iraniene au marcat o lovitură de stat majoră. Surse de informații iraniene ne informează : „Informațiile confidențiale ale biroului lui Netanyahu sunt în mâinile iranienilor”, ca parte a tezaurului lor de informații, au obținut o listă de informații…’’

 3. Pe la spate ca un cal. Si Satan te dă huţa pe pulan.
  Si totul „potrivit surselor Mossad, MI6 și FSB rus”.

 4. „TREBUIE SĂ CURĂȚĂM GRAJDURILE. SĂ ASASINĂM LIDERII HAMAS”
  Nu crede evreul asta ca si reciproca e valabila?
  Oricum ei nu au o tara de bastina.Ei sunt pretutindeni rasfirati si insurubati in posturi chele.
  Teritoriul primit cadou de la englezi ( si umflat cu pompa prin viclesuguri , hotii si forta) in’47 pentru lobby-ul facut de evrei sa intre USA in primul razboi mondial- Declaratia Balfour (1917) este provizoriu, ei asteptand sa se mute in Ucraina (sau Romania, un vis mai vechi).
  ‘Tigane, arde satul
  P…a mea, ma mut in altul’

 5. khazarii talmudici ( falsii evrei ) care se bat cu evreii adevarati, ard steagul Israelului pentru ca ei vor distrugerea Israelului si crearea Khazariei Mari in Ucraina. https://twitter.com/i/status/1711357723789459763

  ,,Șeful MI6 a spus: „KM au folosit întotdeauna poporul evreu și iudaismul ca scut uman pentru scopurile lor satanice și nefaste. Am mers pe steag fals aproape imediat după ce am auzit despre asta.” Sursele Mossad au fost de acord că Fâșia Gaza și Cisiordania au fost monitorizate atât de amănunțit de isra-elieni, încât nici măcar un bob de orez nu poate intra acolo fără ca ei să știe despre asta. Cu alte cuvinte, atacul masiv asupra Israelului de către Hamas trebuia să fi fost orchestrat de Netanyahu și slujitorii săi. O sursă rusă a FSB a descris situația după cum urmează: ,,Aproximativ 60 de oameni, inclusiv Biden și fiul său, Hillary și echipa ei, știu cu toții că vor merge la închisoare dacă vor pierde războiul din Ucraina. Deci, pentru a se salva au nevoie de o „victorie”, și Ucraina nu este potrivită pentru asta, în timp ce China-Taiwan este prea riscantă, așa că au ales să-i distrugă pe palestinieni… Hamas face parte din planul de mutare a Israelului în țara Ucrainei. Practic, războiul din Israel și Ucraina este unul singur. Sionistii vor sa aiba un pamant mai mare departe de Iran si alte tari musulmane, asa ca teritoriul ucrainean a fost ales pentru a reloca evreii acolo dupa distrugerea Israelului… In ultimele 18 luni, aproximativ o jumatate de milion de ucraineni au murit. În timpul războiului, 3,5 milioane de ucraineni au migrat în Europa și 2,5 milioane în Rusia. Deci, în total, populația a fost redusă cu 6,5 milioane. Populația Israelului este de 9,3 milioane, așa că ar trebui ca războiul din Ucraina se va termine în 2025, când vor muri alte 3 milioane. Apoi noua Khazaria va fi construită pe sângele vărsat.’’ Acest lucru nu va fi permis să se întâmple. Consiliul de Securitate al ONU a fost de acord că Israelul nu are justificare pentru război.’’

  Cum cad blocurile in Israel ,,atacate’’ la fundatie: https://twitter.com/i/status/1711407193776439415
  https://twitter.com/i/status/1710612277261459514 https://twitter.com/i/status/1710710816805134505

 6. Ce nenorociti palestinienii astia,omoara copii,rapesc batrani evrei,iau ostatatici civili nevinovati mai lipseste violarea gravidelor ca drama sa fie deplina,,aoleu cum spune tiganul de pe la Romanica,vrajeli de doi bani,minciuni media de rahat,ca si in Ucraina cu copii deportati,aceiasi placa de tot rasul.Unde e marele Mosad,unde e CIA-eul american ultra performante aceste servicii,”dar nu prea”.Se pare ca gluma e „groasa”Israelul se va razbuna crunt ,dar nu pe Hamas,ci pe amaratii de palestinieni de rand.America are acum o trilema? ca in bancul cu homosexualul care a dat bai cu imprumut.Pe cine ajuta miilitar -Israelul?-Ucraina? sau mai da ceva ajutoare ptr. amaratii de americani care la ultimul sondaj in proportie de 55% nu mai vor sa plateasca razboiul din Ucraina.

  • Circul regizat din SUA de CIA si tacit fara implicare pentru viitoare exploatare mossad a tacut malc dorind astfel sa il darame pe Bibi. Calcule gresite. Vor cam pierde toti. Matematica din unitati nu prea seamana cu cea reala. Nici aia din serviciile mult laudate nu mai sunt ce erau. Prea multe legende expirate. Ca peste tot. La Bucuresti specialii alearga oamenii care isi iau deodorante old spice cu o anume denumire…:)) ce prosti au ajuns unii gradati romani… De unde-i angajeaza?!:))))

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998