CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Lider politic: Iohannis nu are copii, dar tine milioane de copii in arest la domiciliu

2 comentarii / 3393 vizualizări / 15 mai 2020

”Domnule Iohannis, nu facem caz de faptul că nu aveți copii, pentru că acest subiect este unul personal și nu poate reprezenta o temă publică, dar observăm lipsa totală de empatie pe care atât dumneavoastră, cât și guvernul PNL pe care-l păstoriți, o arătați față de copiii acestei țări. Peste 4 milioane de copii sunt ținuți de mai bine de două luni în arest la domiciliu, fără libertate de mișcare, fără interacțiune socială, fără acces la educație” trage semnalul de alarmă Cătălin Ivan, liderul Alternativei pentru Demnitate Națională, într-un comunicat de presă.

”Orice psiholog ați fi consultat v-ar fi spus că această izolare are efecte cumplite asupra dezvoltării fizice și psihice a copiilor, cu consecințe extrem de grave pe termen mediu și lung. Aproape jumătate dintre copii României prezintă forme de depresie. Vă aducem la cunoștință că nu există absolut nici un motiv argumentat științific pentru izolarea copiilor. Atât studiile, cât și experiența practică din tot mai multe țări, arată că aceștia sunt cei mai puțin afectați de acesti virus, și cu toate acestea reprezintă categoria de populație cea mai oprimată. De asemenea, deschiderea școlilor și grădinițelor în tot mai multe țări a confirmat că nu crește absolut deloc fenomenul epidemiologic, ceea ce demonstrează că cei mici nu sunt purtători sau transmițători ai virusului CoVid-19 sau, oricum, în nici un caz nu prezintă un pericol mai mare decât părinții lor care merg la muncă și pot aduce acest virus acasă.
Facem un apel către toți părinții care văd și simt suferința celor mici să ia atitudine și să ceară drepturile fundamentale pentru copiii lor, precum dreptul la libertate, la viață socială și la educație. Dacă nu se vor lua măsuri urgente, tot mai mulți părinți luăm în calcul să ieșim în stradă pentru a ne salva copiii“ mai scrie politicianul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Slava Domnului ca acest ipochimen nu are copii…

    va dati seama ce catastrofe definitive ar fi iesit dintr-un profesor suplinitor la liceul din Agnita (care face dovada certa a unor deficiente cognitive majore, manifestand un grad avansat de retard) si o profesoara de engleza (lipsita complet de simtul ridicolului)???

  2. Tipul (werner) nu are copii,dar el si sotioara n-au infiat,din cate stiu eu,nici macar un papagal si asta spune totul despre sufletul lor (poate mai bine forumulam „suflul” lor).In schimb aduna vorace averi,case si Dumnazeu mai stie ce avutii pamantesti,lui ii place sa se afiseze in aluri de Kronpriz distant si mitocan cu subalternii insotit (din pacate) de o cuconitza cam trecuta,aferata,imbracata de cele mai multe ori ca o scolarita inocenta imitand grotesc figurinele de Meissen.Acestia 2 care au mai stat si la catedra candva n-au dragoste decat pentru sine.Ce inseamna pentru ei un copil ? Nimic mai mult decat un numar.Asa ca nu ganditi prea departe,un copil,impreuna cu noi celelalte numere nu suntem buni decat spre a executa ordinele autointitulatultui regisor (a nu-l confunda cu Regele Soldat – Frederic cel Mare al Prusiei).

    prusiei

    f

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998