CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Lider PSD: Ponta si Dragnea pregatesc pasul in spate la partid

0 comentarii / 2135 vizualizări / 5 decembrie 2014

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea „va face un pas în spate” la congresul de anul viitor şi nu poate „genera un proiect nou” pentru partid, a declarat, azi, europarlamentarul PSD Cătălin Ivan, un apropiat la familiei Ponta-Sîrbu, adăugând şi că „sunt şanse mici” ca Victor Ponta „să candideze în martie”.

Întrebat la RFI, conform Mediafax, dacă Liviu Dragnea ar trebui să facă un pas în spate, Ivan a spus: „Eu cred că domnul Dragnea va face un pas în spate. Deocamdată, am votat cu toţii că trebuie să rămână la conducerea partidului până la congres, dar nu cred că domnul Dragnea poate genera un proiect nou pentru PSD, pentru că este un om politic care a condus PSD-ul foarte mulţi ani (…). A avut toate posibilităţile din lume să reformeze PSD-ul şi să-i dea un suflu nou”. Europarlamentarul PSD a mai fost întrebat dacă l-ar vrea pe Victor Ponta în continuare preşedinte al PSD şi a răspuns: „Din câte-l ştiu pe domnul Victor Ponta şi-l ştiu de foarte-foarte mulţi ani, sunt convins că sunt şanse mici să candideze în martie”.

„Dar şi acum, şi-a depus mandatul la Comitetul Executiv, noi am insistat să rămână în fruntea partidului până la congres, noi am votat în unanimitate să rămână premier, pentru că sunt foarte multe lucruri pe care le-am promis românilor şi trebuie să ne ţinem de cuvânt”, a completat Ivan.

Ivan crede că, la acest moment PSD are nevoie „de un alt proiect, de o altă viziune” pentru ca PSD să aibă rezultate bune la alegerile din 2016 şi să rămână „cel mai puternic partid din România”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998