CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Lider USR: Iohannis a batut palma cu PSD inca din 2019

2 comentarii / 2423 vizualizări / 12 mai 2022

Președintele Klaus Iohannis a pus bazele prieteniei cu PSD și ale cooptării sale în guvern mult înainte ca manevra să se producă efectiv, chiar de pe vremea Viorică Dăncilă, afirmă liderul interimar al USR, Cătălin Drulă, la Radio Guerrilla.

Întrebat dacă USR a fost la curent, anul trecut, cu zvonurile că Iohannis perfectase în culise o înțelegere politică cu PSD încă dinaintea desemnării lui Dacian Cioloș ca premier, Cătălin Drulă a răspuns afirmativ:
”Povestea e mai de demult, ea vine cam de cînd a fost dată jos Dăncilă (noiembrie 2019 n.n.). Atunci cînd au găsit voturile pentru a o da jos și pentru învestirea lui Orban, era bătută palma între Ciolacu și Iohannis. Acest guvern militaro-socialist era cam de pe atunci în pregătire. De altfel, dacă vă aduceți aminte, și după alegerile din 2020 se vorbea despre Nicolae Ciucă premier, un plan mai vechi, Ciucă se cunoștea de la Buzău cu Ciolacu, era și gluma aceea cu ”Ciucă al nostru”…Al lor!” a mai spus deputatul USR. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

 1. V|ine de se-mbuca si cu legalizarea marijuanei…doar despre inumanul si antinationalul guvern Ciolos nu ne spune nimic…o fi fost vreo intelegere preColectiv, ca, de la mine asa se vede…doar (in)justitiqa din Romania e nu numai oarba si surda, dar si autista…

 2. A tunat (UE+NATO) si i-a adunat pe tradatorii de neam si tara sa ne impinga in prapastie.
  Dar noi, cei adevarati nu vom fi pe marginea haului, chiar daca ei cred asta:
  ” Eu? Îmi apăr sărăcia şi nevoile şi neamul
  Şi de-aceea tot ce mişcă-n ţara asta, râul, ramul,
  Mi-e prieten numai mie, iară ţie duşman este,
  Duşmănit vei fi de toate, făr-a prinde chiar de veste;”

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998