CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

Liderii Ungariei denunță ”terorismul identității”: ”Un bărbat a cîștigat concursul de frumusețe feminină”

6 comentarii / 3300 vizualizări / 15 iulie 2023

Europa se află în mijlocul unor atacuri, în sens politic, astăzi puterile private globale au luat ostatic conducerea UE, care nu reprezintă interesele europene în lumea exterioară, ci reprezintă interesele puterilor private în faţa statelor membre europene şi a populaţiei acestora, a declarat László Kövér, preşedintele Parlamentului Ungariei, ieri, la Budapesta, conform Hirado.hu.

Potrivit politicianului ungar, ceea ce se întâmplă în Europa şi cu Europa în domeniul financiar, economic şi energetic nu este altceva decât o pregătire pentru jefuirea materială a Europei, respectiv pentru deturnarea şi folosirea resurselor umane, naturale şi economice europene pentru interese aflate în afara Europei.

László Kövér a adăugat că ceea ce ne ameninţă, astăzi, nu este o ocupaţie străină, ci altceva, ceva ce poate fi numit “obsesie străină”.

O astfel de obsesie este “terorismul identităţii” care are loc în prezent în lumea occidentală, a declarat politicianul, adăugând că cel mai alarmant exemplu în acest sens este “ştirea zilelor trecute, despre un bărbat care a câştigat un concurs de frumuseţe feminin din Europa”.

Potrivit lui László Kövér, războaiele şi atentatele realizate prin mijloace socio-psihologice, economice şi politice îndreptate împotriva naţiunilor şi a statelor naţionale, a bisericilor creştine şi a familiilor bazate pe iubirea dintre un bărbat şi o femeie indică, de asemenea, o astfel de obsesie.

Aici, politicianul maghiar a inclus incitarea, prin diverse mişcări, la conflicte între rasa albă şi rasa neagră; incitarea conştientă şi organizată a creştinilor şi musulmanilor, precum şi “eforturile metodice de a modifica populaţia Europei – efort deghizat în migraţie ilegală”. Preşedintele parlamentului a spus că astfel de obsesii sunt şi îndatorarea severă a Europei prin alimentarea unor războaie europene, lichidarea statelor naţionale europene îndatorate sever aşa cum doresc interesele creditorilor, precum şi efortul de a crea o nouă entitate, Statele Unite ale Europei, despre care se speră, de asemenea, că va fi putea fi jefuită.

Preşedintele Parlamentului Ungariei a avertizat că miza reorganizării puterii mondiale, “în al cărei prag ne aflăm deja”, nu este acea dacă în viitor lumea va fi condusă de un grup de state est sau din vest. Miza reală este dacă în jumătatea de vest şi de est a lumii, statele vor fi sau nu supuse unor puteri private care reprezintă o putere financiară şi economică din ce în ce mai mare, care dobândesc o influenţă politică din ce în ce mai mare şi care se află în afara oricărui tip de control democratic, iar încet-încet, în afara oricărui tip de jurisdicţie. Sau dacă vor fi capabile să restabilească echilibrul de putere existent anterior, care din cauza concentrării capitalului, informaţiei şi tehnologiei din ultimele trei decenii s-a înclinat în favoarea puterilor private, a explicat politicianul maghiar. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. americanii aveau metodele lor
  acum a intrat China,
  astea sint metodele Revolutiei Culturale Chineze.

 2. Lăsați naționalismul dacoman și recunoașteți superioritatea Ungariei și marele rol jucat în Europa de Orban Viktor.

  • unde il votam pe Orna:
   la Budo sau la Pishta?

 3. Zicala romaneasca sa „faci din rahat bici”se va materializa intr-un viitor apropiat la nivel european si vom fi si noi in randul „tarilor civilizate”fara sa realizam cat suntem de „moderni”avand in vedere „progresele pe plan european in materie de identitate de gen.Cum poate fi un barbat „miss”?poate ptr. idioti lipsiti de orice traire launtrica a actului sexual.Devenim niste animale . Va recomand cu caldura cititi cartea lui Allan Bloom „Criza spiritului american”care nu se refera doar la America ci la prabusirea conditiei umane,transformata in animalitate care traieste doar prin simturi de primate.Pilonii actuali ai existentei umane sunt:banii indiferent cum ii castigi,vedetismul oriunde la tv ,ziare,canale de socializare,videochat,distractie la maxim,vacante cat mai multe si lungi,munca „ce e aia”,”traieste clipa, viitorul e incert ,nu se stie daca apuci ceva din el”.Vorba personajului Caragielean „trai nineaca

 4. Din păcate Victor Orban este singurul președinte din Europa (exceptând Rusia) care încă mai apără interesele poporului care l-a ales și ale statului al cărui președinte este. Restul? Doar marionete la ordinile miliardarilor ce le finanțează campaniile electorale

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998