CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Liiceanu desfiinteaza noua guvernare si pe Iohannis: ”Revenirea la rampa a PSD a inceput deja!”

7 comentarii / 5979 vizualizări / 25 decembrie 2020

Filosoful Gabriel Liiceanu își manifestă marea dezamăgire față de noua formulă de guvernare, afirmînd că ea nu va vindeca România de clientelism și impostură și că o va constrînge să întîrzie în mizerabilul ei trecut.

”Cea mai mare temere? Că nici noua formulă politică rezultată la capătul alegerilor parlamentare nu pare să ne vindece de clientelism și impostură, așa cum a promis PNL-ul prin Programul de Guvernare. Ministerul Culturii a rămas pe mâini total neavenite, ca să nu mai vorbim de cel al Educației.

Și, pornind de aici, de la felul în care e gospodărită în continuare educația, vine temerea mea cea mai mare. Educația, care asigură calitatea materialului uman din care este plămădită o societate, va rămâne în aceeași criză care a pus la pământ România în ultimii 30 de ani. Căci criza educației e rădăcina tuturor relelor românești. De proiectul prezidențial „România educată”, lansat în urmă cu patru ani, nu s-a ales nimic, iar numirea recentă a lui Sorin Câmpeanu la Învățământ este de-a dreptul impudică la scară națională. Nu poți să introduci într-un guvern de centru-dreapta un personaj care a trecut prin guvernul Ponta, care a pus umărul la spălarea acestuia de plagiat, care a înființat Pro România cu Ponta și Tudose, care a validat în vrac 70.000 de diplome ieșite din „fabrica de diplome Spiru Haret”, care a devenit membru în Academia de Științe ale Securității Naționale înființate de Gabriel Oprea, deținătoarea recordului în materie de teze de doctorat plagiate.

Sorin Cîmpeanu – glonțul tras de noua coaliție direct în inima electoratului român

România nu-și poate permite să plătească un preț atât de ridicat pe aranjamentele politice din culise. Iată cum ne vedem din nou constrânși să întârziem în mizerabilul nostru trecut! Prezența lui Sorin Câmpeanu în noul guvern reprezintă glonțul tras de noua coaliție direct în inima electoratului român care a votat-o. Să nu ne mirăm că, prin acest acest balet politic incalificabil, la alegerile viitoare participarea va și mai precară și că revenirea la rampă a PSD-ului a început deja, ca de atâtea ori până acum, să fie pregătită” a scris filosoful pe contributors.ro. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

  1. ” Prezența lui Sorin Câmpeanu în noul guvern reprezintă glonțul tras de noua coaliție direct în inima electoratului român care a votat-o”….da coalitia votata de 2,5 mil alegatorii din totalul de 18,2 mil(cca 13%) tov Liiceanu

  2. Ridicoli, penibili, dar…periculosi rau! Uitati-va la batranele sandramale staliniste, la primii beneficiari de stipendii tradatoare, recrutati de Stalin, preluati (unii orin copii, ori aspiranti) de Soros…Grija lor nu-i tzara, ca au vandut-o de mult (isi incaseaza viagerele), pe ei ii roade ca guvernul nu-i suficient de veninos, nu ca e incompetent (balosindul la sinecuri securiste Campeanu e, din pacate, cel mai competent din insailarea disparitiei noastre), e prea „fara vana”, nu musca suficient de repede si de adanc din fibra natiei, nu trece imediat la desfiintarea opozantilor…Sinistre personaje…Liiceanu, singurul imun la covida, ca e vaccinat cu otrava proprie, in pericol doar sa-si muste limba ori sa se uite in oglinda sa mai tresara un apel catre lichele…dar, avem si mai de soi, Mungiu Pippidi, tot din tribul asta habtucalitic, doar ca o strecoara mai subtil, mai cu filozofie, analizele ei sunt corecte pana la un punct, ala de fierbere, cand da in clocot si-si apara creatia, judecatoarea Camelia Bogdan, fara nicio logica, fara niciun argument juridic…a-i putea sa-i zici sofism, numai ca astia, tortionarii cultural, culturnicii multilateral (ups!) labartati coboara orice judecata la umorile si hormonii personali, la interesele lor (mereu meschine) revansarde.Daca s-ar abtine macar in prag de sarbatori…

  3. Dar cine il mai ia in serios pe Dulapul Sasesc? Un papagal, o marioneta a serviciilor secrete, romanesti si de aiurea. Un om cu probleme…

  4. Domnule B.T.I.,va rog, informati-ne despre ce se intimpla cu dna Adriana Vitan Balint. De ce nu mai apare in pastilele tv ale lui Cristoiu blog. Nu stim de ce dl. Cristoiu nu ne informeaza asupra situatiei dnei. Balint. Va multumim.

  5. 2. Care este cea mai interesantă idee (teorie, descoperire, carte) din domeniul dvs. de preocupări a anului 2020?

    În domeniul prozei românești contemporane: apariția romanului Prevestirea al Ioanei Pârvulescu. În domeniu dezbaterii de idei: cartea Isus al meu de Gabriel Liiceanu și dialogul epistolar Despre destin, purtat între Andrei Pleșu și mine. Îmi cer scuze că vă răspund așa, dar îmi e imposibil să nu fiu obiectiv. Gabriel Liiceanu – Contributors

  6. cam ordinar e ipotentul filosof, cica.Deci baza raului e tot PSD ,nu balosii astia,baiul fiind ca psd a luat mai multe voturi decat voiau johanis si el.

  7. @ Liiceanu și-a făcut calculele de filozof și a constatat că a câștigat mai mult cu PSD, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998