CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9752 RON UP | 1 USD = 4.7387 RON UP | 1 GBP = 5.7500 RON UP

Lingoul AUR multiplicat: potop de partidulete nationaliste gata de lansare la apa

26 comentarii / 4685 vizualizări / 1 mai 2022

În România, cineva aplică electoral strategia din Ali Baba și cei 40 de hoți, unde semnul lăsat de tîlhari pe ușă spre a-i face de petrecanie eroului poveștii a fost multiplicat inteligent pe toate ușile și a băgat ceata de hoți în confuzie maximă. Conform unor informații calde, reproduse de siteul R3Media, se coc în laboratoare în acest moment ori sunt proaspăt scoase din cuptor cel puțin 13-14 partide de sorginte naționalistă, pentru a diminua la maxim impactul AUR la popor.

Succesul din sondaje al AUR îngrijorează anumite cercuri ale politicii, iar soluția identificată este multiplicarea partidului în replici mai mici, care să ciupească procente în alegeri de la George Simion și ai lui. De regulă, pentru respectiva copiere se apelează chiar la oameni din interiorul AUR.
R3Media scrie, spre exemplu, că deputatul AUR Daniel-Gheorghe Rusu, cu un frate în conducerea SRI Sibiu și un dosar în care riscă condamnare la ÎCCJ, ar fi negociat cu PNȚCD (aripa Cristian Terheș – Cristi Vaida) și cu Alternativa Dreaptă. Fostul premier Viorica Dăncilă are deja un partid nou, denumit „Națiune Oameni Împreună” (NOI).
Tot recent, s-a anunțat și înființarea partidului RoExit, înființat de fosta coordonatoare a AUR Cluj, Nicoleta Lup. Luna aceasta și grupul „Frăția Ortodoxă” a anunțat că-și face partid politic. În anunțul de înființare, președintele Dan-Ciprian Grăjdeanu a declarat că așteaptă și membri AUR alături de această grupare.
Pe fosta structură ALDE de unde a făcut parte și Daniel Gheorghe Rusu (înainte de PC, PD-L, PNL și PSD) se fortifică Partidul Republican unde președintele nou-numit este fostul deputat Marian Cucșa, cîndva vicepreședinte al Comisiei SRI.

Urmează să se înființeze și un Partid al Patrioților Români, condus de deputatul Mihai Lască. Acesta a intrat în Parlament pe listele AUR, dar a fost exclus după ce au devenit publice problemele acestuia cu lege. Lască a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru că a bătut un șofer, dar este și inculpat într-un dosar unde este acuzat că a copiat datele de pe diferite carduri folosite la bancomate.

Se pare că și senatoarea Diana Șoșoacă își va înființa partid, după ce încercările senatoarei de a se apropia de Partidul Neamul Românesc (Ninel Peia) sau de Partidul România Noastră (Gheorghe Funar) au eșuat. La fel, relația cu Dan Chitic (partidul Coaliția pentru Națiune) s-a întrerupt brusc în urma unor acuze de trădare aduse senatoarei.

Nici Călin Georgescu nu ar sta deoparte, urmând să fie candidatul unui partid cu nume exotic: ARCA, fondat de Gabriel Marin și alți membri ai ordinului Cavalerilor Templieri. În fine, câțiva foști membri AUR Ilfov și un fost membru PNȚCD și ALDE (Alin Constantin Lupu) ar forma partidul LEU.

Toate acestea, pe lângă ofertele „patriotice” lansate relativ curând de foștii premieri Liviu Dragnea (APP) și Ludovic Orban (Forța Dreptei). Nu este clar ce succes politic vor avea toate aceste partide, dar un lucru vor realiza cu certitudine: fărâmițarea votului din zona patriotică și conservatoare, în dauna singurului partid de acest fel care a reușit să intre în Parlament în ultimii 15 ani, mai scrie R3Media. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

26 Comentarii

 1. … Puțini gândesc; cei mai mulți tac. Iar restul, fie „fac pe deștepții”, fie „fac pe nebunii”, ocupând „tot universul”. Cine să mai aibă loc de ei ?

  • Exprimare tipică de frustrat: toţi sunt nişte nimicuri pe lângă el, iar el e neînţeles. Ceilalţi sunt prea proşti ca să vadă cât e el de valoros. Doar el, unicul, specialul, dar nerăsplătitul.

   • Domnule… Se pare că am atins o coardă sensibilă, de-ați sărit așa, ca fript – ceea ce arată că vă regăsiți, cumva, în modesta mea reflecție. De altfel, tocmai ce confirmați : nu sunteți în măsură să exprimați (sau să vă asumați) un p.d. vedere propriu, dar iute „vă agățați” de cei ce o fac. Tipic, nu ?
    Ce să-i faci… Prin fiecare „poiană a lui Iocan” se găsește câte un „Țugurlan” care să se bage, fix ca musca aia…
    Cele bune,

    • şi frustrare patologică.(confirmă mă-ta că eşti avorton).

 2. Să participe uniţi la alegeri. Se pot despărţi după aceea, după ce câştigă locuri în parlament, dacă îi rod orgoliile şi au oarece diferenţe de opinii. La alegeri este obligatoriu să lase orgoliile deoparte, ba chiar AUR să ajute cât mai multe alte grupări naţionaliste, precum Frăţia Ortodoxă, Noua Dreaptă, PNŢ-ul lui Cristian Terheş şi pe cât mai mulţi alţii, inclusiv pe cei cu care a mai intrat împreună în parlament.

 3. Tipic romanilor. Acum fiecare chiar crede ca poate. Asteptam cu interes si un partid creat de cei de la Active News. Este acolo un cerc de nationalisti care au vrut sa faca partid dupa Referendumul pentru famialia traditionala. Cum Roncea nu-l suporta pe Claudiu Tarziu, asteptati-va la o surpriza si de aici.

  • Roncea şi Claudiu Târziu s-ar uni oricând, dacă se iveşte ocazia sa faca ceva bun, national.
   Nu cunosti nimic, de fapt, BucăLae Oae!

   • Bă Ceauşescule, numai tu eşti de vină. Alţii au asigurat transferul puterii la vreme de furtună, să nu ia hoţii ţara, dar tu ai vrut să fii numai tu la putere şi ne-ai băgat în belea. Te-ai trezit prea târziu să combaţi egoismul şi să îndemni la colaborare patriotică.

    • Conform teoriei unor obsedați, numai evreii sunt vinovați de falimentul României. Dacă ar fi studiat cu atenție Mișcarea Legionară ar fi aflat că CZC îi considera pe trădătorii români cei mai vinovați. De aceea legionarii s-au ocupat de trădătorii români.

     • care bate câmpii degeaba, idiot, vorbind în dodii. Mişcarea legionară era anti-comunistă în primul rând, vizând pericolul ce venea din afara ţării.

     • Asta e diversiune anti-AUR specifica puterii.

 4. In 2024, la alegeri, va fi musai sa participe exclsuiv PSD si PNL – nu va conta cine pe cine voteaza, ca ei tot impreuna vor guverna (ne-a anuntat deja Ciolacu). AUR trebuie distrus, USR trebuie distrus… in general toti trebuie sa piara, mai putin vanzatorii de tara (“gashca” lor e mare, precum hora in care participa toti sefii de partide, serviciile si, in general, cam cei care ne vor manca viitorul!)

  • La cât au îndatorat ţara şi la cum înstrăinează totul, ce viitor ne-a mai rămas?

 5. metropolis.tv,trinitas.tv,
  d-astea.

 6. George Simion a făcut prostia să spună după succesul din alegerile parlamentare că el adunat în AUR toți patrioții români. A se vedea emisiunea lui Florin Călinescu. Acum s-a trezit naționalismul din patrioți și revarsă în politica dâmbovițeană.

  • Simion a spus altceva: ca AUR isi va asocia pe toti patrioti romani care vor sa-si uneasca eforturile cu el. A anuntat ce va face (in 2024), nu ce a facut (in 2020).
   De ce mănânci întruna căcat? E aşa gustos? Ai ceva lipsuri şi crezi că-i materie cenuşie? Nu vezi că-i materie maronie?
   Eşti poate doar un hater bolnav, frustrat şi anti naţional, un pensionat pe caz de boală la cap care bântuie la comments sub toate măstile şi care s-ar fi vrut politician, dar n-are cum să candideze ca e pe schizofrenie cu demenţă asociată.

  • In emisiunea lui Florin Călinescu, deputatul George Simion a facut afirmația: „Eu am adunat toate formațiunile patriotice în A.U.R., în Alianța pentru Unirea Românilor.“ FLORIN CĂLINESCU SHOW 21 OCTOMBRIE 2021. INVITAȚI GEORGE SIMION ȘI FLORIN RĂDUCIOIU https://www.youtube.com/watch?v=ubEAnkU7qdo

   • N-am găsit ce pretinzi, dar e neimportant, căci Simion a mai făcut şi declaraţia că patrioţii care nu sunt membri AUR pot conta în continuare pe AUR şi la alegerile din 2024, iar asta nu înseamnă concurenţă, ci disponibilitate şi intenţie de colaborare.
    Am căutat şi, ce pretinzi tu este, cu exact acest citat fals pe care îl dai, e propagat de unul care e hater al naţionalismului, Vasilică Militaru, care e dement şi denigrează şi Biserica, iar Simion l-a dat în judecată pentru că inventează tot timpul ca să îl denigreze şi să-l calomnieze. Nu te mai lua după toţi bolnavii. Sau vrei să fii ca ei?

    • Minutul 33.44 „Eu am adunat toate formațiunile patriotice în A.U.R., în Alianța pentru Unirea Românilor.“. Am ascultat toate balbele lui Simion si am gasit afirmatia. Deci Sisilica nu minte. Cica abia asteapta sa-l dea Simion in judecata ca sa-i ia rublele de la ciorap.

     • Gestul lui Simion şi reuşita AUR a încurajat şi alţi naţionalişti sau patrioţi să se mişte, iar în anul AUR 2024 va încerca să coaguleze şi să-şi alieze cât mai mulţi din ei, cum a făcut şi în 2020, dar acum vor şti mai bine cum să acţioneze, experimentaţi.
      Nu e nici o prostie aici, doar la voi, care credeţi că o declaraţie oarecare i-a făcut pe naţionalişti să se mişte din supărare pe AUR. Ei se mişcă pentru că a venit vremea.

    • Până anul acesta, liderii AUR erau nevoiţi să dea în judecată calomniatorii la adresa de domiciliu a cestora, că aşa se interpreta Codul de Procedură Civilă. Claudiu Târziu a fost de aceea nevoit să îl dea în judecată pe Mălin Bot la Timişoara, unde are chipurile acela adresa, deşi stă prin Bucureşti.
     Dar mai nou, în cazul acțiunii în răspundere civilă delictuală, competența teritorială (art. 113 Cod.Proc.Civ.), dacă obiectul acțiunii este obligarea la plata unei sume de bani pentru acoperirea prejudiciului cauzat de defăimare, revine instanţei de la domiciliul reclamantului (considerându-se că în acea circumscripţie s-a produs prejudiciul, calomnia acolo a produs efect, asupra celui defăimat).
     Degeaba se mai ascund calomiatorii cu domicliul pe la Cuca Măcăii. Vor fi citaţi prin afişare la uşa instanţei în cele din urmă, dacă se tot dau de negăsit, se va judeca şi în lipsa lor, iar apoi îi vor găsi executorii judecătoreşti pentru aplicarea pedepsei.
     AUR are bani să se judece şi dacă cere daune de zeci de mii de euro de la câte un ticălos care minte, are bani de avocaţi şi pare hotărât. Până şi Muraru ăla de guvern a lăsat-o mai moale cu acuzele lui nefondate asupra AUR, după ce a aflat că i-au deschis proces.
     Curios e cum de află ei că li s-a deschis proces cât timp nici nu au fost citaţi, căci procesele au fost înregistrate anul acesta, mai ales din februarie (pe USR l-au dat în judecată în martie), iar citaţiile nici nu au fost trimise în mai nici un caz.
     În această situaţie e Ioana Constantin, care a aflat în februarie că AUR a dat-o în judecată, când procesul nici nu era încă intrat pe rol
     Şi o parte a presei s-a pus în gardă, căci AUR poate cere în procesele de defăimare şi de la ea daune. Aşa a făcut Strict Secret de a şters articolul defăimător al lui Vasilică Militaru („George Simion o făcătură soroșistă a progresistei reacționare Alina Mungiu Pippidi“) şi îl lasă pe acesta să răspundă singur în instanţă.
     AUR nu plăteşte presa, dar îi trage la răspundere pe calomniatori.

     • Adresa lui Ninel Peia n-o are AUR? Poate începe procesele de calomnie cu președintele Partidului Neamului Românesc. Și lui Bot ca să-i ia, șireturile de la pantofi, Poate se enervează Mălin și scoate nuclearele ca Putin de la Moscova. Hi, hi, hi.

     • Cine râde la urmă râde mai tare!

     • Huliganii din AUR vor sa faca justitie in Romania? Sa-si ia adio AUR de la instigari ale multimilor si de atacuri obraznice in Parlament. Ii asteapta zeci de procese penale.

 7. Daca este planul preelectoral al AUR de a crea o pepinieră de partide care să se reunească fix înaintea alegerilor, serviciile știu deja. Să nu uităm că Ninel Peia nu și-a jucat cartea cu Giorgică orientat pe din dos. Vor sări tovarășii să pună umărul la momentul potrivit.

 8. Nu te dezminţi în obsesia ta cu serviciile şi despre curul lui Simion. Jinduieşti să-l pupi?
  Ba AUR e creat de servicii, ba o să aibă serviciile grijă să-l oprească.
  În capul tău sunt câteva firme bolnave aprinse cu scântei, care îţi bubuie de-ţi sparg dovleacul: Simion, AUR, Şoşoacă ş.a., SRI, SIE, servicii… Nici nu mai contează cum le asociezi sau disociezi. Ţi-e musai să faci propoziţii cu ele, ca să te simţi bine. E şi asta o boală!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998