CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Lista lui Rizea – Fost colonel SRI confirma: afaceri ”negre” de milioane la virful serviciului

6 comentarii / 7453 vizualizări / 14 mai 2020

Continuăm azi difuzarea unor fragmente din exploziva carte a fostului politician Cristian Rizea cu acuzații grave la adresa nr.2 din SRI, generalul Adrian Ciocîrlan, care ar învîrti bani grei din afaceri, contrar prevederilor legii. Încă mai spectaculos e că respectivele dezvăluiri sunt confirmate azi de fostul colonel SRI Daniel Dragomir, ceea ce impune și mai vîrtos necesitatea clarificării lor, pentru a nu permite ca asupra serviciului de informații să plutească dubii.

Astfel, potrivit lui Rizea, firma Romprest, care este controlată de afaceristul Dragoș Dobrescu, are un acționar important mascat, în persoana adjunctului lui Eduard Hellvig din SRI, gen.Adrian Ciocîrlan.

”În ultima întâlnire pe care am avut-o cu Dobrescu în vara lui 2018, pe litoralul românesc, acesta mi s-a confesat la o cafea pe terasa vilei din complexul Marina Regia, unde obișnuiește să locuiască 1 lună de zile vara, că avea anumite nemulțumiri de faptul că deun an de zile fusese obligat să accepte un nou acționar în spatele căruia se aflau, din spusele sale, chiar noul adjunct al SRI , generalul Adrian Ciocîrlan, dar și celebrul Florian Coldea!(…)

––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Precizare:

Paragraful aflat aici în articolul original a fost eliminat de Inpolitics la solicitarea lui Andrei Mihai Drăcea în temeiul Constituției, al Codului Civil, al Convenției pentru Apărarea Drepturilor Omului și a Libertăților Fundamentale

––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Cu sprijinul acestor 2 generali SRI , Dobrescu și Budeanu îi făcuseră dosare lui Florian Walter și îl îndepărtaseră din firmă până când au scăpat definitiv de acesta ….nici macar dupa ce acesta a decedat , copiiilor săi nu le este permis accesul la Adunările Generale ale Societății în calitate de moștenitori a 43,5 % din acțiunile firmei , totul fiind ținut sub regim strict secret ! E și normal, Romprest a devenit deja în mod neoficial o anexă a SRI!” scrie Rizea.

Iar confirmarea vine de la fostul colonel SRI Daniel Dragomir, care scrie pe Facebook, cu prilejul unui nou termen în procesul în care e judecat:

”Eu sunt aici. La Palatul de justitie. Nici nu fug, nici nu ma ascund.
Cauza s-a amanat din nou la termenul de astazi pentru ca domnul judecator Richiteanu nu a aparut nici azi.
Cedeaza lantul tovarase general Ciocarlan?
Nu mai bine iti vezi de mormanul pe care il scoti din Romprest, din firmele asfaltatorilor tai si de combinatiile “operative” pe milioane si sa lasi justitia in pace? Nu mai transformati Palatul de justitie in palatul securistilor”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. cine-s „asfaltatorii”???

 2. Infractorul , poate si criminalul(cazul Marta), Dragos Dobrescu e cumva seful generalului SRI, Adrian Ciocarlan, inlocuitorul „controversatului” Florian Coldea? Sau cum? E vorba cumva despre Mafia? Crima organizata? Asta e Romania?

  • Cred că te referi la SRI.

   România este țara rupților în cur din cauza mafiei securiste.

 3. „Piscina lui Vantu ” – Lovitură de imagine pentru Vlad Voiculescu. În poveste apare Mircea Geoană și Traian Băsescu dar și piscina lui Sorin Ovidiu Vîntu. Melania Medeleanu este unul dintre personajele nominalizate în „Spovedania lui Rizea”. Ea este protagonista unei întâmplări care a fost analizată de presă, de public și care a decis câștigătorul alegerilor prezidențiale. Pentru Melania Medeleanu ipostaza nu este tocmai bună. CITAT

 4. „Totodată erau prezenţi şi importanţi oameni de presă care îşi făceau vacanţele la Monaco, Dan Andronic, Radu Budeanu şi Victor Ciutacu. Pe Budeanu îl vedeam de multe ori în serile de weekend vara în compania lui Bogdan Buzăianu la restaurantul Zebra pe atunci, ulterior Zellos, locaţii unde se ţineau petrecerile organizate de Burci. Astăzi acolo funcţionează noua locaţie TWIGA, deschisă de Flavio Briatore ! Victor Ciutacu era şi el prezent în fiecare vară, la început mereu în compania lui Elan Schwartzenberg şi Codruţ Marta fiind clienţi permanenţi la restaurantul Avenue 31 de pe Princesse Grace. Ulterior după dispariţia lui Marta, jurnalistul fiind mai mereu invitatul lui Dragoş Dobrescu, ori în penthouse-ul de lux din rezidenţa Houston Palace sau în vila Beausoleil din piscina căreia putea admira direct peisajul monegasc în toată splendoarea lui şi de unde îşi făcea mereu selfie-uri pe care le puteţi admira chiar pe contul său de facebook !” – Rizea

 5. col Dragomir:
  „Nu mai bine iti vezi de mormanul pe care il scoti din Romprest, din firmele asfaltatorilor tai si de combinatiile “operative” pe milioane si sa lasi justitia in pace? Nu mai transformati Palatul de justitie in palatul securistilor”

  Altfel spus, vedeti-va de treaba in continuare, dar pe mine lasati-ma in pace. Aveti de unde fura ca tara e mare. Doar nu ma opun eu.
  Curat caracter de militar cu juramantul depus, pensionare devreme si pensie speciala.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998