CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Liviu Mihaiu: USRPLUS – un Grup Irational Organizat

7 comentarii / 4251 vizualizări / 29 aprilie 2021

”Nici nu s-a uscat bine lacrima lui Vlăduţ de pe şerveţelul mototolit al noii politici româneşti că a mai apărut o revoltă de tip „This is Sparta” cu USRPLUS: A căzut bugetul Primăriei Capitalei!

Pe scurt, cum se zice prea des la noi: USRPLUS a dat ţeapă după săptămâni de negocieri şi prezentări amendate. Şi uite aşa mai avem un scandal provocat de cei mai răsfăţaţi misecuvinişti, interdicţionişti şi Nuişti ai politicii româneşti.
Să votezi alături de Bădulescu&PSD împotriva bugetului Capitalei doar pentru că tu exersezi pedagogic nişte manevre de clasa a IV- a în Marea Neagră a politicii româneşti arată nu numai pafarism politic, dar şi un fel de disonanţă cognitivă cu accente psihotice îngrijorătoare” scrie Liviu Mihaiu într-o analiză pentru Mediafax.

”Dar poate cel mai tare motiv pentru care useristoplusiştii se comportă aşa de imprevizibil este pentru că nu e ca atunci când Dan Barna ar fi preşedinte. Altă explicaţie nu văd.
CDR a avut nevoie de un an şi jumătate să se învrăjbească. Alianţa DA de doi ani. USL de doi ani jumate. PSD-ALDE de aproape trei ani. Coaliţia PNL- USR+, încăierată după numai trei luni, a bătut toate recordurile.
Rămâne de văzut dacă USR este un Plus sau este un Minus pentru coaliţia care are toate şansele să piardă alegerile viitoare, deşi au anunţat că vor sta opt ani la guvernare.” conchide ziaristul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. Useraia e o organizatie terorist- sorosista – neomarxista care nu numai ca trebuie desfiintata dar membrii ei trebuie tratati ca teroristi si pedepsiti ca atare:

  LICHIDATI LA FATA LOCULUI !! fara mila !

 2. Uniunea blocati, spoliati, scufundati colonia. Eu cred ca astia au rahat in cap. De fapt ei in intregul lor sunt un rahat. Bravo celor care l-au mancat, pardon votat!

 3. […] Sursa: inpolitics.ro […]

 4. Uite cine si despre cine vorbeste. Puscariasii „liviu” despre unii care abia s-au apucat sa guverneze o tara facuta praf de pesedisti, basisti si securisti

  • Liviucu e bun numai când suge aceeași pulă cu tine. :)))))))))))))))))))))))))

 5. Hahaha, după trompeta imbecilă de la Ministerul Sănătății, vita care–și plătea salariu de medic de 1200 lei/lună, evaziune fiscală pe față, apare și imbecilul Horia Tomulescu, imbecil care declară venituri de 700 lei/lună.

  :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  Același prostovan userist declară că a trăit din dobânzi bancare pe baza a 18 000 Euro, în condițiile în care dobânda anuală este 0,01%, adică 1,8 Euro sau 8,8 lei/an. Hahahahahahahahaha

  Hahahahaha, ce prostovani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0,1%

   Securiștii se ancorează în realitate cu cârlligul.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998