CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Lovitura: ALDE cere rechizitionarea spitalului Polisano din Sibiu

10 comentarii / 9094 vizualizări / 27 martie 2020

Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, se confruntă cu o solicitare aparte în contextul pandemiei de coronavirus: ALDE îi cere, prin intermediul filialei locale, rechiziționarea spitalului privat Polisano pentru tratarea victimelor virusului.

”Am remarcat că aţi propus, şi consilierii judeţeni au aprobat, ieri, alocarea a 2 milioane de lei pentru Spitalul Judeţean Sibiu” se arată într-o scrisoare deschisă adresată președintelui CJ Sibiu de către liderul ALDE Sibiu, Ovidiu Tocaciu. ”Ne-am fi dorit ca această măsură să fie luată în ianuarie când se ştia deja de evoluţia epidemiei. Atunci se mai găseau echipamente de protecţie de cumpărat la preţuri decente. Acum Spitalul va încerca să achiziţioneze aceste echipamente, dar dacă le va găsi, vor fi la suprapreţ.
Haideţi să nu mai fim reactivi în decizii, ci pro-activi! Doamna Preşedinte Cîmpean vă rugăm, după modelul Consiliului Judeţean Cluj, să dispuneţi de urgenţă preluarea Spitalului privat Polisano pentru a oferi extra spaţiu valului de îmbolnăviri ce va urma. Spitalul Polisano are dotările necesare şi poate prelua pacienţi. Legislaţia permite această decizie. Avantajul este că acest spital privat se află chiar în curtea Spitalului Judeţean Sibiu, pacienţii triaţi în cortul din curte şi apoi la UPU putând fi alocaţi şi în această clădire” mai scriu cei din partidul lui Tăriceanu. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

10 Comentarii

 1. Este un atac politic! :)))))))))))

  Petiția pentru tăierea pensiilor speciale a strâns abia jumătate din numărul infectaților de COVID19, românii încă sunt dispuși să fie furați pe față de către securiști!

  • Adica nici macar numaru hastagistilor activi?! N-are cum! Pai, macar numarul ametitilor care au votat la referendum, sa intre Dragnea in puscarie…ori al celor care n-au votat la ala pentru familia traditionala, ca nu accepta sa li se impuna pe cine sa iubeasca, ci numai pe cine sa urasca… Poate daca, in motivare, scriai, eronat (dar nu ne mai luam din asta) ca jandarmii aia care i-au „gazat” in 10 August s-au pensionat cu speciale…ori ca de-aia n-are Sora premiul Nobel pentru Pace…sau Cartarascu, uateva…

 2. Urmeaza enclavizarea, pe motive etnice, a spitalului Polisano…Ori, pe motive de superioritate, „responsabilitate« „iginena si alimentatie”, dar mai ales de rubedenie cu germanii din Germania tetei Merkel, enclavizarea orasului in limitele istorice, adica din marginime-n marginime…cu FDGR-ul decorat si facator de uniri, inauntru…Sunt fan!
  P.S. De-aia a fost chemat acasa Costache, sa lupte cu arma-n mana impotriva „abuzurilor astatului” asupra privatilor improprietariti pe metoda consacrata: FDGR-ul cere, omul lor din administratie da si nu cere explicatii…justitia se face pres, sa calce jefuitorii pe moale…

 3. 1) Polisano nu va fi rechitionat, dar va fi decorat.

  2) Despre Sibiul aflat sub controlul FDGR.
  „La recensământul din 2011 au fost înregistrați 147.245 locuitori.
  Din punct de vedere etnic a fost înregistrată următoarea structură a populației: 88,96% Români; 1,47% Maghiari: 1,06% Germani (Sași) 0,39%: Romi” ( sursa Wikipedia).

  Asadar, o ultraminoritate de 1,06% sasi a pus stapanire pe un oras cu 88,96% romani. Cum sa interpretam aceasta stare de lucruri: sasii sunt nesimtiti sau romanii sunt prosti?

  • Romanii sunt fraieri! Se uita la sasi ca la moaste! Ca unul trait printre ei si cunoscându-le frustrarile( o da au frustrari mari in special sexuale) nu ma panichez! Daca se mentine procentul de sinucideri intre ei si rata natalitatii este sub zero, o sa se aleaga praful si pulberea! Versthest du kleine untermensch?

 4. Foarte corect! Dar nu se va intampla. De asemenea, klaun sa-si puna la dispozitie casele pentru carantina.

 5. România a ajuns pe locul 29 la Olimpiada COVID, în condițiile în care teste se fac doar pentru cei aflați în pragul terapiei intensive, exceptând pilele securiste ipohondre.

  Sibiu are 1 cazuri. :))))))))))))))))))))))))))))))

  • România a ajuns pe locul 21 la Olimpiada COVID, în condițiile în care teste se fac doar pentru cei aflați în pragul terapiei intensive, exceptând pilele securiste ipohondre.

 6. 17 infectați în Sibiu.
  Nu mai ascund pentru că oricum nu testează cât trebuie, statisticile sunt best case scenario. :)

  • Update :)) 22
   1 singurel borel dacă a dat la 100, do the math.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998