CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Lovitură: Congresul SUA a decis declasificarea tuturor informațiilor despre apariția COVID 19

14 comentarii / 4141 vizualizări / 10 martie 2023

Camera Reprezentanților a votat în unanimitate azi pentru desecretizarea informațiilor de la serviciile secrete americane despre originile COVID-19, o demonstrație de sprijin bipartizan în preajma celei de-a treia aniversare de la începutul pandemiei, relatează AP.

Votul de 419-0 consfințește aprobarea finală a proiectului de lege, după ce a trecut și prin Senat, trimițându-l la biroul președintelui Joe Biden pentru a fi promulgat.

Dezbaterea a fost scurtă și la obiect: americanii au întrebări despre cum a început virusul mortal și ce se poate face pentru a preveni viitoarele focare. „Publicul american merită răspunsuri la fiecare aspect al pandemiei de COVID-19”, a declarat reprezentantul Michael Turner, R-Ohio, președintele Comitetului de Informații al Camerei. Aceasta include, a spus el, „cum a fost creat acest virus și, în special, dacă a fost un eveniment natural sau a fost rezultatul unui eveniment legat de laborator”.

Ordinul de declasificare s-a concentrat pe informații legate de Institutul de Virologie din Wuhan din China , invocând „legături potențiale” între cercetările care au fost făcute acolo și izbucnirea COVID-19, pe care Organizația Mondială a Sănătății l-a declarat pandemie la 11 martie 2020.
Serviciile de informații din SUA au păreri împărțite dacă a fost o scurgere de laborator sau virusul provine de la animale.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

14 Comentarii

 1. Donald Trump, Mike Pompeo(fost sef CIA), Fort Detrick, impotriva Chinei Populare. Salut ! Wuhan – Manipulare, chinezi abuzati cu bani !

  • Corect. Proiectul DEFUSE, univ North Carolina.
   „But the proposal describes the process of looking for novel furin cleavage sites in bat coronaviruses the scientists had sampled and inserting them into the spikes of SARS-related viruses in the laboratory.

   “We will introduce appropriate human-specific cleavage sites and evaluate growth potential in [a type of mammalian cell commonly used in microbiology] and HAE cultures,” referring to cells found in the lining of the human airway, the proposal states.

   The new proposal, which also described a plan to mass vaccinate bats in caves.”
   https://theintercept.com/2021/09/23/coronavirus-research-grant-darpa/

   • Coviiiiiiiiid muuuuuuuuuuuuu

 2. Hai sictir n-a existat nici un virus doar o imensa inscenare pe care a imbratisat-o populatiile spalate pe creier in ultimii 30 de anu.

  • Din păcate ești mai prost decât prevede legea.

   • Haoleo, puradeilor.

 3. Votul de 419-0 consfințește

  -e clar:
  s-au inteles sa minta IN CONTINUARE,
  nu exista niciun c19,
  nici virus nici boala!

  (nici nu e nevoie:
  vita se baga usor in „halucinatie colectiva”)

 4. Te-ai demascat ,tot un spalat pe creier esti.

 5. Tu, 7:24, 15:21 v-ați demascat ca fiind niște proști notorii.

  • Cretinule de pripas si de prisos, ai iesit bou la pascut?

 6. In fiecare an, in perioada rece, circula 4 tulpini de coronavirusi. Nu au nume, sunt virusi corona ( sursa Harrison. Principiile medicinii interne – in paranteza coautor apare si Fauci. Si urmariti editii 2003 si anterioare!). Deci unde sunt acele tulpini? Le-a tratat cineva de pe aceste meleaguri mioritice cu antivirale? Nu! S-au tratat cazurile ca pneumonii, asa ca dr.Grosan! Dar…daca idiotilor le dai un protocol si ei inteleg ca e obligatoriu (desi in MO apare clar afirmat ca se „recomanda”)! Unde mai pui ca nici macar nu au citit prospectul oxigenului medicinal! Ar fi aflat care sunt simptomele intoxicatiei cu oxigen si poate s-ar fi sesizat ce aplica !

 7. Nu am cum sa nu cred? Congresul SUA,este foarte documentat,,dupa 4 ani descopera ca banii cheltiti in China ptr.dezv.virusului ce sa vezi, au facut rau omenirii.Mars la paie scarbe americane,mumia Pelosi poate o trimiteti in Egipt la piramide(in subsol) iar pe Bideu presedintele la o sala de gimnastica ,poate nu mai cade pe scarile avionului,dupa „triumfalul”discurs din Ucraina.O tara condusa de niste decrepiti,ii cauta moartea pe acasa si ei umbla brambura.

  • Te „cauta moartea pe acasa” si tu postezi brambura, decrepitule cretin.

   • Ramane cum am stabilt:esti idiot

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998