CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Lovitura cumplita a lui Basescu pentru USL: referendum in ziua alegerilor prezidentiale

0 comentarii / 1383 vizualizări / 6 ianuarie 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, azi, că ia în calcul organizarea unui nou referendum pentru parlament unicameral, care să aibă loc în același timp cu alegerile prezidențiale de la finele anului, o lovitură politică teribilă pentru actuala putere.

”Nu exclud posibilitatea unui nou referendum pentru Parlament unicameral. La ceea ce s-a ajuns acum depăşeşte orice imaginaţie. Dacă partidele ar fi în situaţia de a avea un număr mai mic de locuri, probabil vor trebui să fie mai exigente” a declarat Băsescu la B1TV, precizînd că scrutinul ar putea avea loc odată cu primul tur al alegerilor prezidențiale.
Anunțul reprezintă o lovitură de proporții pentru actuala putere, cunoscută ca opozantă a proiectului parlamentului unicameral, pentru că un asemenea referendum, pe o temă dragă majorității zdrobitoare a electoratului, ar putea tranșa soarta prezidențialelor, aducînd puncte importante candidaților care se vor plia pe mesajul prezidențial, în dauna unui candidat al USL, ori al PNL și PSD, separate. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998