CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9633 RON DOWN | 1 USD = 4.6099 RON DOWN | 1 GBP = 5.7790 RON UP

Lovitură cumplită pentru nr.2 în NATO, Mircea Geoană: cumnatul – 6 ani după gratii pentru șpagă

3 comentarii / 2411 vizualizări / 26 mai 2023

Înalta Curte de Casație și Justiție a pronunțat azi sentința finală în dosarul corupției de la Ministerul Transporturilor din timpul Guvernului Emil Boc, în care au fost implicați fostul ministru PNL Sebastian Vlădescu, Ionuț Costea, fratele Mihaelei Geoană și fostul deputat Cristian Boureanu. Oficialii români au luat șpagă de la consorțiul de firme austriece Swietelsky – Wiebe – Takenaka în dosarul reabilitării căii ferate Bucureşti – Constanţa. Josef Hornegger, reprezentantul firmelor austriece în România a semnat cu DNA un acord de recunoaștere a vinovăției fiind condamnat pentru complicitate la dare de mită și complicitate la cumpărare de influență la închisoare cu suspendare.

ÎCCJ l-a condamnat pe fostul ministru Sebastian Vlădescu la 7 ani și 4 luni de închisoare, iar pe Ionuț Costea, cumnatul lui Mircea Geoană, la 6 ani de închisoare, acestora confiscîndu-se și sume imense de bani, vorbim de milioane de euro. Fostul deputatul Sebastian Boureanu a scăpat prin prescrierea faptelor, dar nu a scăpat și de confiscare de avere. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Lovitură cumplită ar fi daca ar spune cumnățelul ca si ”nr.2” s-a înfruptat din bani.

  2. Daca asta e numarul 2 in NATO ,in vreo 2-3 ani Putin si armata rosie isi vor face concediul la Miami.

  3. Cum era de așteptat, corupătorii occidentali scapă, ca întotdeauna. Iar amicii lor, politicienii occidentali finanțați chiar de ei, arată cu degetul spre România coruptă care n-are loc în Schengen. Schengenul e pentru austrieci :)
    Ce frumos se închide cercul!
    “Cine stă în patru labe ia șuturi în fund“ (proverb patagonez).

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998