CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Lovitura cumplita pentru Radu Beligan

1 comentariu / 4108 vizualizări / 22 octombrie 2014

Abia scăpat din gura lui Andrei Pleșu, care l-a criticat aspru pentru susținerea candidaturii lui Victor Ponta, actorul Radu Beligan e pe cale să primească o lovitură cu adevărat teribilă, de această dată din partea rușilor.

Mai precis, actorul va pierde onorantul titlu acordat anul trecut de Guiness Book, în calitate de cel mai bătrîn actor profesionist de teatru din lume, în favoarea actorului rus Vladimir Zeldin(foto), care împlinește 100 de ani în februarie 2015 și se pregătește intens pentru un rol nou pe scenă. Astăzi, o mare recepție în cinstea sa la Casa Internațională a Muzicii din Moscova va deschide seria unor manifestări aniversare care se vor întinde pînă în februarie, agenția Ria Novosti notînd că Zeldin are șanse să intre în Guiness Book în locul lui Beligan, actualul deținător al recordului. În fapt, mai vîrstnic decît Beligan fiind, Zeldin ar face ca titlul obținut de acesta să devină, practic, nul.
Zeldin susține cel puțin săptămînal spectacole la Teatrul Armatei și la Teatrul Modern, merge în turnee peste hotare, în carieră avînd parte și de nenumărate roluri în filme sovietice. El a fost decorat(foto), totodată, de către premierul Dimitri Medvedev cu ordinul ”Meritul Patriei”. (B.I.)

 

194435031

194435821

194435365

 

Untitled

foto: Ria Novosti

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Tocmai ma pregateam sa elogiez interesantele dvs.articole,cand am vazut penibila informatie si detestabilul titlu de mai sus.E adevarat ca nu mai e Beligan cel mai batran actor de pe planeta.Si ce-i cu asta ? Se va sinucide ? Va da foc Teatrului National ? Va incerca sa-l faca disparut ? Va proba ,pe diverse cai,ca personajul e ,de fapt mai tanar ca el?V-ati coborat la nivelul unui tabloid imund.Pacat !

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998