CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Lovitura de familie: Daciana Sarbu – virtual vicepresedinte al Parlamentului European

5 comentarii / 7514 vizualizări / 10 septembrie 2014

Desemnarea Corinei Crețu drept comisar european are toate șansele să aducă o mare realizare familiei Ponta, în condițiile în care legea nu permite deținerea calității de europarlamentar și de comisar european concomitent.

În consecință, Corina Crețu va fi obligată să demisioneze, lăsînd liber un post de europarlamentar și unul de vicepreședinte al Parlamentului European.

Dacă primul va fi ocupat de următorul pesedist de pe lista alegerilor europene, cu al doilea e nițel mai complicat, întrucît în iunie, la desemnarea Corinei Crețu în postul respectiv, alături de Sylvie Guillaume (Franța) și David Sassoli (Italia), președintele grupului socialiștilor europeni, Martin Schultz, a declarat, în clar, că respectivii au fost selectați astfel încît să se respecte paritatea femei/bărbați din PE.

În consecință, postul Corinei Crețu, care rămîne alocat tot PSD, va trebui ocupat de o femeie.

În condițiile în care singurele femei care mai sunt în grup sunt Daciana Sîrbu, Maria Grapini, Viorica Dăncilă și Claudia Țapardel, ghici-ghicitoarea mea cine va fi promovat vicepreședinte al PE? (Bogdan Tiberiu Iacob)

P.S. Lăsînd deoparte malițiozitatea, comparativ cu ”oferta” PSD, Daciana Sîrbu chiar merită să ocupe postul respectiv. Măcar pînă învață Maria Grapini să scrie corect românește.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. georgel007 a comentat: ce mi se pare fortae tare este ca madam dragotescu da din casa si incearca sa il scoata pe ghita ca fiind oaia alba si binefacator al multora dintre aia plecati pana la urma cu elan.stimata doamna, nu faceti decat sa ne confirmati ceea ce stim cu totii deja despre haznaua intitulata pompos irealitatea: oamenii de acolo nu se ghideaza dupa principii sau dupa bun-simt. nu, regula e simpla: cine da mai mult! a dat ghita salariile si a platit datoriile cand era irealitatea in galeata? a dat, atunci era bun. a dat acum elan salarii mai mari unora de pe acolo fata de ce a oferit ghita? a dat, acum el e bun.cine lucreaza acolo trebuie sa se prostitueze. sub o falsa independenta jurnalistica, la irealitatea se practica proxenetismul. acum daca la usa sunt doi musterii si unul da mai mult ca altul mai conteaza a cui p o sugeti? evident ca nu. sa va fie de bine . 0 0

  2. daidai a comentat: Arhi ai dtatpere, in mod normal Ghita e angajatul, dar de ce Ghita e obligat conform contract sa bage o anumita suma de bani ( zdemii de milioane si noi murim de foame:D ) si Elan ( care intamplator a aparut, bagat in fata .plm e patron) nu trebuie sa bage nimic. Acum ca Ghita a bagat sau nu ceva din suma contractuala nu stiu, insa Elan-ul ar trebui sa respecte contractul semnat intre Ghita( care vine seara portita) si Vantu’l( de la Apaca, sau de unde o fi el .Geoana sa traiasca:P ).Aici miroase a lupta politica .care cu puterea care cu opozitia(propozitia). 0 0

  3. provides california auto cheap insurance who purchase

  4. Ai 100% dreptate, ceea ce ma dertua pe mine este faptul ca sunt unspe mii de evenimente mai mult sau mai putin importante care s-au desfasurat, sunt in curs de desfasurare sau vor urma, dintre care enumar: revolutiile arabe, dezastrul din Japonia (cutremur, tsunami & Fukushima), Libia, cele 2 divorturi celebre de pe plan intern, accesul / neaccesul la spatiul Schengen al Romaniei, criza economica, motiuni de cenzura, noul cod al muncii, noul sezon fotbalistic, sfarsitul lumii din 2012, arestarile din vami, etc.Ceea ce vreau sa zic este ca toata presa de orice tip (mondenitati, sport, politica, science fiction, talk show) are o paine de mancat in anul asta care pare plin de evenimente.Asa ca un asemenea subiect l-as fi vazut dezvoltat intr-un moment de intens plictis mediatic.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998