CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Lovitura de gratie din partea serviciilor? Imperiul din Brazilia al lui Dragnea – scos la lumina

2 comentarii / 5140 vizualizări / 1 martie 2017

Liderul PSD, Liviu Dragnea, încasează o nouă lovitură, una de proporții de astă dată, cel mai probabil pe filiera SIE: misteriosul site Rise Project scoate la lumină un subiect tabu, de care se știe în mediile politice, de afaceri și media de ani de zile, dar pe marginea căruia se păstra tăcerea: imperiul de afaceri al lui Dragnea din Brazilia.

Oamenii Rise Project au făcut ceea ce nu și-ar fi permis nici Pro TV: au mers la fața locului, în țara cafelei, pentru a investiga cuibușoarele de bani și de nebunii ale unei grupări de politicieni și afaceriști români, între care se numără bugetarii social-democrați Liviu Dragnea și Radu Mazăre.

Situația se complică la extrem pentru Liviu Dragnea și pentru PSD. Citiți materialul integral aici.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Ha, ha, ha, am parcurs cu atenție materialul, e exact genul de investigație jurnalistica făcută de freelanceri. În plus informația este atent dozată, e clar ca oamenii au ceva suculent păstrat în mânecă pentru noi episoade.

    Nu e bine domnu Liviu, nu e bine…

  2. Un articol Penibil in Rise Project.
    Ma asteptam la o documentare serioasa, dar articolul este o insailare de fotografii, aluzii si povesti, fara a putea demonstra legatura acestora cu Liviu Dragnea sau cu alte persoane publice din Romania.
    Informatiile privind subventiile primite de Regiotrans sunt prezentate ca fiind ilegale, ceea ce nu este adevarat. Toate firmele care efectueaza servicii de transport persoane pe caile ferate pe rutele si la orarele contractate cu Ministerul Transporturilorprimesc, conform HG 2408/2004.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998