CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Lovitura de gratie pentru Basescu: Barroso, gata sa colaboreze cu Ponta

0 comentarii / 1373 vizualizări / 11 decembrie 2012

Preşedintele Comisiei Europene (CE), Jose Manuel Barroso, a declarat ieri la Oslo, unde a participat la ceremonia de înmânare a Premiului Nobel pentru Pace decernat Uniunii Europene, că nu vor exista dificultăţi în a colabora cu premierul român Victor Ponta.

„Noi am exprimat unele îngrijorări cu privire la anumite decizii adoptate în România, dar eu cred că premierul Ponta a răspuns îngrijorărilor noastre şi şi-a dovedit angajamentul de a corecta lucruri care au fost nepotrivite, din punctul nostru de vedere”, a declarat Barroso, conform Mediafax.
Declaraţia preşedintelui CE are loc după alegerile parlamentare din România, duminică, în urma cărora USL, coaliţia guvernamentală de centru-dreapta condusă de către premierul Victor Ponta, a obţinut o victorie confortabilă. Preşedintele CE declara, în iulie, la prezentarea raportului privind MCV, că România a făcut un pas înapoi de pe buza prăpastiei, dar că trebuie să îşi respecte angajamentele, situaţia urmând să fie monitorizată şi un nou raport să fie adoptat în acest an.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998