CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9769 RON UP | 1 USD = 4.5843 RON UP | 1 GBP = 5.8121 RON DOWN

Lovitura de teatru: filmul cu Luiza, un fake news

2 comentarii / 3462 vizualizări / 9 noiembrie 2019

Afaceristul și candidatul prezidențial Viorel Cataramă spulberă noua dramoletă din cazul Caracal – vestea că Luiza Melencu a fost filmată în Italia – anunțînd că filmul din care s-au prezentat imagini de către Cumpănașu la TV e un fake news, fata nefiind Luiza, ceea ce se știa încă dinaintea difuzării sale. Mai mult, afaceristul spune că filmul a fost obținut de o echipă de anchetatori pe care chiar el a trimis-o pe urmele fetelor dispărute, în Italia. Reamintim că Viorel Cataramă a oferit o recompensă de 100.000 de euro pentru orice informații care ar fi putut duce la găsirea fetelor dispărute.

Într-un comunicat de presă, Cataramă afirmă:

”Escrocul/impostorul Alexandru Cumpanasu.
Individul care s-a cățărat pe suferința și drama unor familii a prezentat capturi dintr-un film făcut de echipa trimisă de mine în Italia în data de 12 octombrie. Acest film l-am trimis la o televiziune de stiri, însă am convenit să nu fie difuzat, deoarece intr-un final s-a demonstrat că fata nu este Luiza”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Cazul „Caracal”, o diversiune electorala pe model „Dan Diaconescu – Nici nu stiti ce pierdeti!”, in care s-a implicat Antena 3.

    Intrebare: Al. Cumpanasu „fura” din electoratul PSD la prezidentiale. De ce a dorit Antena 3 asa ceva, s-a reorientat?

  2. Da. Nu te asteptai? Crezi ca mai pariaza in continuare pe toti prostii?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998