CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9700 RON UP | 1 USD = 4.5955 RON UP | 1 GBP = 5.8118 RON UP

Lovitura de teatru: Pfizer cere Romaniei fond national pentru victimele tratamentelor antiCovid

12 comentarii / 17969 vizualizări / 27 ianuarie 2022

Compania Pfizer a cerut autorităților din România crearea unui fond național care să despăgubească eventualele victime ale administrării medicamentelor sale inovative, ceea ce ar crea foarte multe rezerve, în primul rând în rândul pacienților, spune ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, conform Mediafax.

„Luni va sosi în România o cantitate de 50.000 de cutii de medicament inovativ antiviral Molnupiravir. Am reușit să facem acest lucru. Din păcate, cu cei de la Pfizer nu am reușit. Ne-au pus niște condiții comerciale și un contract tipic din Statele Unite, care e foarte greu de adoptat în România”, a declarat la începutul ședinței de Guvern ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

El spune că pretențiile Pfizer ar fi creat foarte multe rezerve.

„Vă dau un singur exemplu care cred că ar crea foarte multe rezerve, în primul rând pacienților: crearea unui fond național care să despăgubească eventualele victime ale administrării acestui tratament. Vă dați seama că o astfel de chestiune n-avem nici cum să facem și e foarte de greu de de instrumentalizat, mai ales că nu sunt precizări legate de dimensiunea acestui fond”, conchide Rafila.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

12 Comentarii

 1. Musca de pe căciula Big Pharma tocmai s-a transformat în elefant…

 2. Confiscarea averilor lui a’rahat, Jorjita, Jumara / Jurma, epilatoarea Muila/Mihaila, Malaria /Mahler, Limbric / Imbri si a restului de Panglicari care s-au transformat in Colaborationisti ai VAXXXINARII antiC19 plus a „eroilor din Linia 1” care au bagat mii de romani in saci negri de plastic, SI IATA CA AVEM FONDUL DE REZERVA PENTRU DASPAGUBIREA ROMANILOR ASASINATI IN NUMELE MEGAESCROCHERIEI C19.

  ASTA BINENTELES DUPA CE LI SE APLICA SUS-NUMITILOR PEDEPSE DE TIP EV MEDIU

 3. Niste profitori ordinari
  Sictir și celor care le place sa le linga clanța pt doi dolari amărâți…

 4. Vata nerușinare și ipocrizie! Ei, big pharma, au omorât oameni, au distrus sănătatea la milioane, și acum vor că tot noi să plătim pagubele lor! Dar miliardele care le-au făcut pe profitul acestor crime? De ce nu le pun ei la bătaie? Cu orice alt medicament nou pus pe piața în trecut, la primele cazuri de efecte secundare (nu mai vorbesc de morți), medicamentele se retrageau imediat după piață! Ei trebuie să plătească, și toți cei care-au băgat pe gâtul oamenilor să fie chemați în instanță și pedepsiți exemplar, așa cum medicii naziști au plătit pentru crimele lor!

 5. @ Dacă ministrul sănătății poate confirma sau infirma că „stategia de vaccinare”, care nu este elaborată pe evaluare prealabilă a celor vaccinați, este făcută pentru a susține programele investiționale, de împrumut și de traning propuse de aceia ce guvernează, cu obiective ce nu au fost prezentate celor cărora le-au numărat voturile, deci, un fel de, să se vaccineze populația că vor unii să obțină miliarde, ?

 6. Dar de ce nu creeaza PFIZER acest fond, din banii proprii – care vin de la fraieri ca noi, pentru ca ea este cea care provoaca damages? Unele letale! Oricum tratamentele lor sunt periculoase, au combinat substante pentru HIV (pe care il contine si SARS-COV).Nici MOLNUPIRAVIR nu este mai breaz, are aceleasi efecte. Asa ca, ori cu vaccin, ori cu aceste tratamente, riscul e cam acelasi.

 7. Pai, intrebare intrebatoare… daca Rafila a spus adevarul apropo de “pilula” celor de la Pfizer, in care inteleg ca nici ei nu cred… cum ramane cu vaccinul?! – si ala are nevoie de “RCA/CASCO”, pe banii nostri, aia de ne obliga onor Rafila s ane facem si a 3-a doza?!?!?

 8. & Sunteți de părere că domnu’ ministru Rafila, progenitură a fostei securități cu atestări de calificare medicală, ar fi util să clarifice dacă populația a fost vaccinată și pentru variante COVID, Dinu Patriciu, Dan Adamescu, variante cu mortalitate ridicată a COVID, frații Micula , Ion Țiriac , Gheorghe Becalii, Frații Dedeman , ?

 9. & Probabil că și „industria vaccinării”, ca și alte industrii care s-au globalizat, va fi în cea mai mare parte desființată după ceva vreme de la maximizarea expansiunii vaccinări populațiilor, ?

 10. ,după ceva vreme de la maximizarea expansiunii vaccinării populațiilor, ?

 11. & După cum acționează laboratoarele se formează prezumția au obținut o schemă de „joc piramidal al vaccinării”, așa cum au fost Caritas, FNI , la români, alte spețe în occident, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998