CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

Lovitură: Fiica lui Vadim Tudor – bună de plată pentru datoriile tatălui

3 comentarii / 3300 vizualizări / 22 iunie 2023

Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor a fost chemată în judecată, în decembrie anul trecut, la Tribunalul București, în procesul de faliment al Editurii Tricolorul SRL, iar justiția a declarat-o definitiv bună de plată pentru datoriile tatălui, în sumă de cîteva zeci de mii de euro, scrie siteul Justnews.ro.

”Firma, înființată în 2011, a avut, în anul morții lui Corneliu Vadim Tudor (2015), o cifră de afaceri de peste 400.000 lei și un profit de 165.000 de lei. În martie 2022, creditoarea Direcţia Generală Regională A Finanţelor Publice a Municipiului Bucureşti, în reprezentarea Administraţiei Sectorului 5 a Finanţelor Publice, a solicitat Tribunalului București să se deschidă procedura generală a insolvenţei împotriva debitoarei Editura Tricolorul SRL. În consecință, a fost numit un administrator judiciar provizoriu, iar în octombrie anul trecut, instanța a aprobat concluziile raportului administratorului judiciar, dispunând intrarea în faliment prin procedura simplificată a debitorului Editura Tricolorul SRL(…) A fost numită în calitate de lichidator judiciar provizoriu CII Nicolae Elena Gabriela, care a formulat cererea de atragere a răspunderii patrimoniale a fiicei lui Corneliu Vadim Tudor.
În martie 2023, Tribunalul București a respins ca neîntemeiată cererea de atragere a răspunderii pentru intrarea în insolvenţă (art. 169 Legea 85/2014) a fiicei fondatorului PRM, Lidia Vadim Tudor. Numai că lichidatorul judiciar al Editurii Tricolorul SRL nu a renunțat la demersul său, a atacat soluția instanței de fond, așa că marți, Curtea de Apel București a pronunțat următoarea sentință definitivă:
Admite apelul. Schimba sentinţa apelată in sensul că: Admite cererea. Obligă pârâta la suportarea pasivului debitoarei in cuantum de 199.372 lei. Definitivă. Pronunţată azi, 20.06.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Ce nemernici! Mizerabilii de la A.N.A.F. care nu se comportă astfel cu companiile străine, care fac restituiri ilegale de TVA unor mafioti, au rămas neplătiți! Vai de mama lor de hoți! Nici acum nu il lasă pe Vadim sa se odihnească in pace! Mizerabilă si infectă si lichidatoarea care a solicitat antrenarea raspunderii patrimoniale a fiicei. O lume mizerabilă! Poate se gasesc cativa dintre cei cărora Vadim le-a făcut numai bine, sa o ajute pe fată sa plătească datoriile. Un stat mizerabil. Avem bani pentru Ucraina si inarmare continuă de la americani, de aceea sa ii spoliem in continuare pe români ca sa o ducă bine stăpânii lor. A.N.A.F. la pușcărie! O instituție inutilă, teroristă si mafiotă!

  2. Cineva vrea sa ii forteze pe mostenitorii lui Vadim sa vanda mostenirea pe nimic, carti, tablouri si alte obiecte de cultura valoroase ale lui Corneliu Vadim Tudor.

  3. -depinde cui ii ramane numele de „Tricolorul” !

    „PRM este partid de drepta!” -Vadim

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998