CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Lovitura: Nastase face zob campania electorala a PSD pentru europene

1 comentariu / 2963 vizualizări / 28 aprilie 2014

Adrian Năstase a făcut azi un anunț șocant, care are toate șansele să anihileze întregul mesaj de campanie electorală al PSD pentru alegerile europarlamentare.

 

Fostul premier, prezent în sala de judecată pentru a asista la judecarea contopirii pedepselor primite in dosarele Zambaccian si Trofeul Calitatii, a anunțat că ia în calcul renunțarea la cetățenia română, același mesaj fiind transmis și de fiul său, Andrei Năstase. Fostul lider pesedist a făcut declarația în contextul în care procurorii au cerut un supliment de pedeapsă de un an în cazul său.

 

Pentru opinia publică, anunțul este stupefiant, dar, pentru PSD, el este de-a dreptul catastrofal. Mesajele de campanie ale PSD pentru alegerile europarlamentare sunt, reamintim, ”Mîndri că suntem români” și „Trimitem la Bruxelles oameni mîndri că sunt români!”.

  bgh

Or, mesajul puternic transmis de un fost președinte de partid și prim-ministru, privind renunțarea la cetățenia română nu face decît să anihileze complet campania pesedistă, mai ales că Năstase este prezentat, în continuare, de conducerea PSD ca un om de partid, iar postul de președinte al Consiliului Național este ținut neocupat pentru momentul cînd acesta va putea reveni în politică.

 

PSD este obligat, în acest moment, fie să se disocieze puternic, public, de Năstase, deși s-ar putea să nu mai aibă niciun efect, fie să lase capul în jos și să continue să defileze cu mesajele deja stabilite, cu riscul de a nu mai convinge pe nimeni și de a ridica mingi zdravene la fileu adversarilor din campanie. (Bogdan Tiberiu Iacob)

 

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. anifileaza pe dracu,toti cetatenii vad jocul politic al dna.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998