CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON DOWN | 1 USD = 4.5984 RON DOWN | 1 GBP = 5.8083 RON DOWN

Lovitura pentru putere: in plin scandal al demiterii, Doina Gradea – decorata cu Crucea Casei Regale

6 comentarii / 4312 vizualizări / 2 aprilie 2021

Lovitură în plexul coaliției de guvernare, în contextul atacurilor tăioase la adresa conducerilor TVR și Radio: Casa Regală a României a decorat-o pe Doina Gradea cu marele ordin Crucea Regală a României.

Crucea Casei Regale a României este o distincţie ce se acordă prin decizia Suveranului Casei Regale unor personalităţi din România sau din străinătate ”care se bucură de prestigiu în societatea românească, reprezentând societatea civila, mediul politic sau economic, lumea culturii sau a diplomaţiei, precum şi organizaţii naţionale sau internaţionale”, conform siteului Familiei Regale. Foarte important, Crucea Casei Regale poate fi acordată unui număr strict limitat, de maximum 150 de personalităţi în viaţă, aflate în România sau în străinătate.
Doina Gradea este a 142 personalitate decorată cu acest ordin, ceea ce înseamnă că onorantul cerc se va închide curînd.
Decizia Casei Regale este, cum spuneam, o lovitură teribilă pentru coaliția de guvernare, în condițiile în care electoratul monarhist se regăsește în cea mai mare măsură în rîndul susținătorilor PNL.
Ori, a demite cu scandal și acuzații dure un personaj care tocmai a fost decorat pentru merite extrem de mari de către familia regală se potrivește cam ca nuca-n peretele liberal.
Între personalitățile care au primit pînă acum Crucea regală se numără ambasadori străini, de la Mark Gittenstein la Henri Paul, aristocrați occidentali, de la Marchizul Olivier de Trazegnies la Arhiducesa Maria Magdalena a Austriei, academicieni, mitropoliți, mari personalități ale culturii, nume precum Doina Cornea, surorile Coposu, Ion Caramitru, Dan Grigore șamd. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. Aiurea…
    Progresiștii neomarxisti nu țin cont de aseară fleacuri….

  2. Care Casa Regală? Largaleta si Dudă? De risul lumii!

    • Care PNL? FSN aka SRI.

  3. Crucea Romaniei regale te poate duce direct in puscarie,GRASO , Gradea… Vremurile se schimba…

  4. Vreau si eu una. Cat a costat?

    • Prestează muie la Securitatea și te premiază Forbes.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998