CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

Lovitură: Polonia nu își va deschide piața pentru marfa ucraineană după încheierea acordului cerealelor

1 comentariu / 2007 vizualizări / 18 iulie 2023

Acest lucru a fost declarat de prim-ministrul polonez Mateusz Morawiecki în timpul unui scurt interviu cu jurnaliştii, la Bruxelles, relatează Strana Today.

„Probabil vom fi foarte duri când vine vorba de protejarea pieței poloneze. Am atras de multă vreme atenția Comisiei Europene asupra necesității de a construi infrastructura necesară”, a spus Morawiecki, răspunzând la o întrebare despre consecințele rezilierii acordului cerealelor.
Morawiecki a numit dezvoltarea cadrului de reglementare și logistică „sarcina Comisiei Europene” și a administrației americane, care ar trebui să stabilească mecanisme pentru exportul cerealelor ucrainene.
„Putem juca un rol constructiv în acest sens, dar nu vom fi obligați să ne deschidem piața în detrimentul intereselor fermierului polonez”, a spus premierul.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. „Bai nene ungurii si polonezii au testicule.Pai unde este atitudinea Romaniei in aceasta problema? Suntem de tot rasul,pana si Radev pres. Bulgariei a luat atitudine in problema razboiului din Ucraina(blamat imediat ca pro-rus) iar noi tot o tinem langa cu Europa a zis,Europa a spus,dar noi romanii nu avem un cuvant de spus ptr.a valorifica si produsele noastre. Trebuie tot timpul sa fim slugi?Cu asa conducatori vai de noi!!!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998