CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Lovituri napraznice: Antonescu il acuza pe Ponta de parsivitate si lasitate

0 comentarii / 1458 vizualizări / 12 septembrie 2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, azi, că, în opinia sa, premierul Victor Ponta „vrea tare” proiectul de la Roşia Montană, dar „nu asumă răspunderea”, ci o pasează Parlamentului.

Antonescu a spus că, din intervenţia de miercuri seară a premierului, el a înţeles că Victor Ponta este „absolut convins” că proiectul de la Roşia Montană este bun, corect şi aduce beneficii. „Eu cred că premierul vrea tare acest proiect, dar nu și asumă răspunderea”, a adăugat liderul PNL, într-un interviu la „Adevărul”.
El a amintit că primul care a spus că nu mai are rost dezbaterea din Parlament a fost Victor Ponta. Preşedintele Senatului a menţionat, conform Mediafax, că singurul mod în care se poate opri dezbaterea din Parlament este ca Guvernul să-şi asume răspunderea pe proiect, iar în caz contrar să vină în Parlament să-şi susţină punctul de vedere în favoarea proiectului. „Eu sunt acuzat de antepronunţare, dar primul care a spus că votează împotrivă este premierul”, a mai spus Antonescu, apreciind că „a început un joc destul de parşivel”, el fiind asociat cu Vasile Blaga.

Antonescu a acuzat „campania” declanşată de PSD împotriva sa, începând cu premierul. „Premierul a reacţionat că a fost o lovitură împotriva domniei sale, deşi noi nu am anunţat decât că votăm la fel ca el”, a mai spus liderul PNL.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998