CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Lucian Duță, de după gratii: ”Rudel Obreja nu a fost ucis de cancer, ci de judecători”

4 comentarii / 2347 vizualizări / 13 martie 2023

”Moartea lui Rudel Obreja este o crimă a Justiției din România și, din păcate, nu este prima și nici ultima. Rudel Obreja nu a fost ucis de cancer, ci de judecătorii români, acești veritabili lorzi ai crimelor care nu vor fi pedepsiți niciodată” acuză de după gratii medicul Lucian Duță, într-o postare pe Facebook intitulată ”Lorzii crimei”.

”Justiția din România nu mai are nicio legătură cu ceea ce înseamnă Constituție, lege, dreptate; ea a devenit doar brațul armat al unui sistem politic care a trădat România și care elimină orice forma de opoziție. Justiția din România a devenit o mașină de ucis destine și uneori vieți în disprețul legii pe care ar trebui de fapt să o apere și să o respecte. Nedreptatea te poate ucide, iar Rudel Obreja a fost ucis de nedreptatea impusă de judecătorii români. Sunt sigur că acestora din urma nu le pasă, iar somnul lor este mult mai liniștit decât al multora dintre noi pentru că sunt convinși că nu vor raspunde niciodată pentru crimele lor. În două-trei zile nimeni nu va mai vorbi despre Rudel Obreja pentru că, de fapt, nouă nici nu ne pasă, dar mai ales pentru că ne este frică. Acestă frică va avea un preț imens constând în suferința celor pe care îi iubim cel mai mult respectiv copii noștri. Ei vor fi captivi unui sistem care nu-și dorește decât prostie, sărăcie și mai ales nedreptate” mai scrie medicul. (B.T.I.)

foto: bzi.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Captivii unui sistem care exista cu obladuirea stapanilor de sclavi romani, care au impus intre altele desfiintarea SIIJ. Era o floare, cu care poate nu se facea primavara, dar era un inceput. Nu am avut voie nici asta.

  2. Si el, si judecatorul Mustață, si mai sunt atâția alții care au intrat in vizorul DNA, fara ca cineva sa le faca dreptate vreodata. Nimeni nu ii va avea pe constiinta, pe magistrati nu ii trage nimeni la raspundere pentru abuzuri si nici pe cei din servicii care s-au amestecat in justiție si au ingenuncheat-o, însângerat-o si transformat-o intr-un coșmar pentru cetățean. Justiția este exemplificativa doar pentru cetățean, iar pentru opresori si lichele este un ”braț blând al legii”. Salarii mari, pensii mari, aroganță pe măsură, obediență fata de Sistem, cu astea se laudă majoritatea magistratilor de la noi.

  3. De acord, si fara intentia de a initia vreo polemica, simt nevoia unei precizari…..Rudel Obreja, un ”golan de caracter” (citez din Razvan Boanchis – ziarul National), pe cand raposatul judecatot Stan Mustata, fost militian/politist, era un golan fara caracter ale carui delatiuni la adresa colegilor a ingropat destine (ex: marturia data la fond in fata Curtii Supreme in dosarul fostului judecator Valentino Acatrinei, in 2002). Chiar si asa, vorba lui Firicel a lui Cimpoaie, despre morti, numai de bine!

    • Tot fara polemica…Cu toate acestea, ”meritau sa moara”? Justiția judecă pe baza caracterului, sau in baza faptelor si dovezilor? Iar serviciile secrete, au acestea dreptul sa faca justiție?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998