CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9690 RON DOWN | 1 USD = 4.5823 RON DOWN | 1 GBP = 5.8022 RON DOWN

Lucian Duta: Pandemia se incheie in citeva luni

4 comentarii / 4336 vizualizări / 14 decembrie 2021

”Game over. Laboratorul farmaceutic american Pfizer a confirmat marţi că pastila sa împotriva covid-19 ”paxlovid” reduce cu aproape 90% spitalizarea şi decesul persoanelor cu risc, dacă este administrată în primele zile după apariţia simptomelor, potrivit unor teste clinice, relatează AFP.
Potrivit Pfizer, paxlovid ”reduce riscul spitalizării sau decesului cu 89% (administrat de la trei zile după apariţia simpromelor) şi cu 88% (la cnci zile după apariţia simptomelor) faţă de placebo.
Îndrăznesc să spun că pandemia s-a încheiat. Probabil că vom constata asta în câteva luni. Orice încercare de a mai forța vaccinarea se va lovi de argumentul că avem un tratament eficient. Și sper că Guvernul va da acces românilor la acest tratament!
Sigur că pare ciudat că tot Pfizer vine cu soluția finală. Dar mă abțin de la a face speculații.
Aici se încheie minciuna!” scrie, pe Facebook, medicul Lucian Duță, fost președinte al CNAS. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

 1. SA PREGATIM PROCES CA LA NURENBERG. ARAFAT IN CATUSE, RAFILA, CERCEL, TOTI LATRAII DE PE TELEVIZOARE LEGATI SI BAGATI LA PUSCARIE PENTRU CA AU CONTRIBUIT LA INSELAREA SI UCIDEREA ATATOR OAMENI…AU LUAT BANI PENTRU PROPAGANDA SI AU CONTRIBUIT LA ZADARNICIREA TRATARII REALE A POPULATIEI. NU LE-AR MURI MULTI INAINTE LA SCATOFAGII ASTIA IMBECILI IN FRUNTE CU LOAZA NUMITA CIOLANIS…SA ARDA IN FOCUL IADULUI TOTI CEI CARE AU LUAT SI UN LEU PENTRU A PROPAGA SAU SUSTINE VACCINAREA…DE COLIVA SI LUMANARE SA LE FIE AGONISEALA! CRIMINALII LUI ARAFAT AFARA DIN SPITALE SI INTERNATI LA OSPICIU …INGERII DIN LINIA INTAI SUNT CRIMINALII DIN LINIA INTAI…SA NU MURITI PANA NU STRIGATI ADEVARUL INTREGULUI POPOR! BLESTEMATILOR!!

 2. De urinat pe Uniunea Europeana si pe curva penala si hoata satanica Ursula 7 copii cu Heiko al ei…doi talhari care au distrus lumea sa isi umfle cei 7 copii…SA DEA DUMNEZEU SA NU AIBA PARTE DE NICI UNUL DIN COPII CA PENTRU EI AU JUPUIT LUMEA SI AU INTEPAT POPOARELE…

 3. Să fim serioși. După cât au mințit despre vaccin mai contează ce spune Pfizer?

 4. comentariul unui alt utilizator de pe alt site:

  Până la acest moment a devenit clar pentru toată lumea că nu trebuie să-ţi faci niciodată nici un fel de ”vaccin” (covid, sau altfel). Nu trebuie acceptată nici o injecţie în corp, nici măcar anti-tetanos (care poate fi vindecat cu antibiotice).
  Conceptul de ”vaccinare” trebuie acum privit cu alţi ochi. Până la această oră s-au adunat dovezi concludente că sistemul medical este putred, şi că guvernul, presa mainstream, şi chiar medicul de familie nu vă vor proteja.
  Încrederea s-a rupt. Ar fi un lucru înţelept să vă feriţi şi de injecţii cu vitamina D şi alte injecţii similare, chiar injecţiile cu antibiotice.

  Notă: ideea poate fi extinsă şi asupra ”pastilelor covid”. Cum ai putea să ai încredere în fabricanţii acestor ”vaccinuri” criminale ? Mai mult: chiar dacă ar veni un producător nou (care să nu-şi fi dat încă arama pe faţă) astfel de pastile nu trebuie acceptate. cum ai putea avea încredere în ”tratamentele” oferite de ei dacă ai înţeles că avem de-a face cu o plandemie ? Acest raţionament se aplică şi la ”anticorpii monoclonali”, ”regeneron”, şi alte astfel de ”tratamente”.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998