CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ludovic Orban candideaza la presedintia PNL

0 comentarii / 1426 vizualizări / 28 februarie 2010

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a anunţat, azi, într-o conferinţă de presă că va candida la preşedinţia formaţiunii liberale.

Orban a spus că vrea să ofere PNL un plus de forţă, concreteţe, un discurs mult mai aplicat, mai multă vigoare şi reacţii rapide.

Dacă va fi ales preşedinte al liberalilor, Orban va avea ca obiectiv, conform Mediafax, la viitoarele alegeri locale câştigarea Primăriei Generale a Capitalei şi obţinerea a minim 12 preşedinţii de consilii judeţene.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, că l-a încurajat pe prim-vicepreşedintele liberal Ludovic Orban să candideze la şefia partidului, iar lucrurile se îndreaptă în această direcţie, el afirmând că va fi un congres de competiţie, şi nu unul de ruptură în partid.

Crin Antonescu a afirmat, într-o conferinţă de presă, că în relaţia dintre el şi Ludovic Orban nu se poate vorbi de ruptură, singura diferenţă între cei doi fiind dorinţa lui Orban de a se renunţa la varianta competiţiei pe echipe.

„Nu e o ruptură între noi şi nici nu e o excludere sau eliminare. El nu e de acord cu varianta moţiunilor şi a competiţiei pe echipe. Eu vreau un mandat pentru desemnarea echipei de conducere, iar Orban spune nu şi optează pentru statutul vechi. E dreptul lui să creadă astfel. Va depune probabil o moţiune şi o echipă, spre asta se îndreaptă lucrurile”, a afirmat Crin Antonescu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998