CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Lumea arabă dă de pămînt cu Digi24: Dovada că mass-media occidentală minte despre Palestina

21 comentarii / 4856 vizualizări / 23 octombrie 2023

Incidentul mediatic produs de postul Digi24 cu ziarista care transmitea din poziția culcat produce efecte neașteptate: în decurs de o zi, știrea s-a răspîndit în presa și rețelele sociale din lumea arabă și rusă, care susțin că aceasta e dovada felului în care mass-media occidentale denaturează controlat relatările despre situația din Gaza.

”Mașinăria media occidentală continuă să denatureze faptele despre ceea ce se întâmplă în Palestina” se arată, spre exemplu, într-un material al siteului Arabi24.com.

 

”Activiștii de pe rețelele de socializare au difuzat un clip video al unei corespondente românce în Israel care a apărut într-o transmisiune în direct, în timp ce se ascundea după o mașină, susținând că are loc un bombardament, în timp ce în spatele ei cetățenii se deplasau liniștiți, pe jos sau cu biciclete.
Corespondenta româncă a susținut că a fost nevoită să se adăpostească în mașină deoarece zona în care se afla era expusă bombardamentelor Hamas, fără să audă sirene în filmulețul care circulă sau zgomote de obuze care explodau. Activiștii de pe rețelele de socializare au confirmat astfel că mass-media occidentală continuă să denatureze faptele din Palestina, cu scopul de a sprijini ocupația israeliană și de a acoperi crimele acesteia” se mai arată în articol. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

21 Comentarii

 1. de ce nu merg palestinienii din Romania la sediul digi? sa ceara explicatii.

  • De ce nu merg ROMANII la sediul digi24 sa faca ce le sugerezi palestinienilor ?!
   Borfetul asta transmitea pentru noi, pe noi incerca sa ne indobitoceasca si mai mult decit ….
   Digi24 e post romanesc nu palestinian sau israelian !

 2. Mafia khazara răspândește frica palestiniană pentru a evita falimentul și arestarea. Nu va funcționa. Majoritatea lumii nu acordă atenție isteriei pe care KM încearcă să o genereze. Adevăratul război nu este între evrei și palestinieni, ci între pălăriile albe și sataniști. Forțele speciale cu pălărie albă sunt acum în Israel cu ordine de împușcare orice persoana care încalcă regulile războiului și cavalerismului atacând necombatanții. Ei înțeleg foarte bine că sataniștii se prefac a fi atât soldați Hamas, cât și israelieni. Sataniștii crează incidente oribile de ambele părți pentru a-i incita pe evrei și arabi să se ucidă reciproc.
  Aceasta este o metoda veche de control mental bazat pe traume. Membrii raselor de sclavi sunt traumatizați și apoi îndrumați greșit de chinuitorii lor să atace țintele indicate de sataniști.
  Un membru al Partidului Likud, aflat la guvernare, amenință Rusia la televiziunea RT. El este o victimă clasică a tipului de control mental bazat pe traume la care au fost supuși evreii de mii de ani. După ce a fost martor la atrocități împotriva oamenilor pe care îi iubește, a fost păcălit să creadă că Rusia este de vină. Nu-i poate vedea pe adevărații făptași ascunși în propria sa societate. Satanistii folosesc, de asemenea, minciuni, grafica pe computer, teatru si alte trucuri pentru a amplifica efectul crimelor lor si comit crime reale. Evenimente cu adevărat groaznice au loc în tunelurile subterane construite de sataniști sub Fâșia Gaza și în interiorul Israelului. S-a ajuns la punctul în care până și mass-media corporativă vorbește acum despre lupta în interiorul tunelurilor. „Trupuri mutilate din Israel, care au fost toate torturate sever și arse și se pare că sunt sacrificii de sânge satanic… Bebeluși cu intestinele tăiate – în fața părinților legati cu mainile la spate si apoi au fost împușcați.” O altă crimă foarte reală a fost distrugerea unui spital din Gaza de o rachetă israeliană. Distrugerea spitalelor este un vechi truc satanic calculat pentru a provoca indignare și o reacție. Fiți siguri că autorii acestor crime vor fi doborâți ca niște câini turbați de forțele speciale. Acesta este adevăratul motiv pentru care trupele americane de elită se află în Gaza și Israel.
  În același timp, majoritatea evreilor sunt acum pe deplin conștienți de criminalii care i-au chinuit de atâta timp. Doi evrei ortodocși care vorbesc în numele majorității poporului lor când spun că vor să trăiască în pace și prietenie cu arabii și cu alți vecini. Spre deosebire de sataniști și de sclavii lor spălați pe creier, așa gândesc evreii adevărați. Protestele în masă ale evreilor din Israel împotriva propriului guvern satanic este un alt semn al trezirii evreilor. Săptămâna trecută, cel puțin 500.000 de evrei au protestat în fața Ministerului Apărării, strigând „Bibi este un criminal” și cerând ca Netanyahu să demisioneze.
  Mass-media de propagandă corporativă este, de asemenea, injutrata la propriu. Unor reporteri CNN din Palestina li se spune: „Nu sunteți bineveniți aici, susținători ai genocidului! Fuk CNN !”
  Ca urmare a acestei treziri, obiectivul mai mare al sataniștilor sau al mafiei khazariene, de a începe al treilea război mondial, eșuează lamentabil. În ciuda tuturor provocărilor și psihodramelor care au loc în mass-media corporativă occidentală, vecinii Israelului nu sunt păcăliți. Conform fiilor șahului Iranului – administrația Bush a vândut Iranului rachete cu vârf cu bombe cu neutroni și a încurajat utilizarea lor împotriva Israelului. Deci, KM speră să facă un alt holocaust sau un sacrificiu în masă al evreilor catre Satana pentru a da vina pe Iran. Iranienii nu iau momeala. Surse guvernamentale iraniene spun că nu vor juca în mâinile satanistului, punând Hezbollah și Iranul să atace Israelul. În schimb, ei vor aștepta ca Occidentul să înceapă tribunale pentru crime de război împotriva autorilor atrocităților. Ei știu foarte bine că sataniștii se prefac a fi Boko Haram, ISIS, Al Qaeda, Hamas etc. și că niciuna dintre aceste entități nu reprezintă islamul. „Lumea arabă a acceptat de mult existența Israelului și nu mai caută să-l distrugă… nici măcar Iranul nu pune la îndoială existența Israelului, iar problema palestiniană nu mai este un punct cheie al agendei în ceea ce privește relațiile arabo-israeliene”, notează expertul rus Serghei Demidenko.
  Prim-ministrul irakian Mohammed Shia al-Sudani s-a alăturat oficialilor iranieni săptămâna trecută pentru a amenința că va opri petrolul către SUA și Europa de Vest dacă nu vor pune capăt spectacolului terorist israelian/palestinian…Ce poate opri obsesia maniacală a Americii de a incita conflicte pe toată planeta?
  Se pare că, nimic altceva decât un război civil pe teritoriul SUA. Celălalt scop al isteriei satanice care este generată în Gaza este de a distrage atenția de la multe evenimente reale de știri mult mai importante care au loc. O știre uriașă de la care KM speră să ne distragă atenția este renașterea Imperiului German de dinainte de Primul Război Mondial. Vestea că agentul german Donald Tusk a preluat Polonia nu este raportată de majoritatea ziarelor importante. Ceea ce înseamnă că Germania este gata să preia Letonia, Polonia și partea non-rusă a Ucrainei. Cu alte cuvinte, vechiul acord dintre țarul Rusiei și Frederic cel Mare de a împărți Europa de-a lungul râului Nipru este din nou implementat…

  • pe isterie satanica

 3. Pe aici pe undeva, un Platit Paduchios spunea ca nu se va intampla nimic la sfarsitul termenului de 45 de zile de amanare a FALIMENTULUI inevitabil al SUA Company Rockefeller si dintr-un simplu calcul putem vedea ca falimentul este foarte aproape.,, Camera Reprezentanţilor a votat cu 335-91 pentru finanţarea guvernului până la 17 noiembrie…” https://www.money.ro/congresul-sua-acord-de-ultim-moment-pentru-a-evita-inchiderea-activitatii-federale/#google_vignette
  Au votat pe 30.o9 si au prelungit boala cu ajutorul tradatorilor republicani : 3 + 9 = 12 ( 1 Dumneze si 2 Satana ) => 3 = Actiune, si actiunea se vede ( genocigul din Gaza, etc )

  Ultima zi va fi 17 noiembrie : 17.11 = 8 + 2 = 10 = 1 Dumnezeu [ 1 + 7 ( numarul de aur ) + 1 + 1 = 3 de 1 Dumnezeu si un 7 ] .
  Rezultatul este clar : Dumnezeu va invinge si Satana o ia prin gurita, el si sclavii lui, asa cum ii place Golanului Yehova si le place si sclavilor sai khazarii paduchiosi si reptilienii.

  FALIMENT = SUA Company scoasa la mezat ; impartita in patru si vanduta cretitorilor ; Cabala se duce in Iad odata cu toti CRIMINALII Nazisti, Poponari si Paduchiosi !

  Desigur ce nu se vor intampla toate in ziua urmatoare, dar piesele dominoului satanic se vor prabusi vizibil : Clonatul Bideu si acolitii lui vor fi arestati, in curva Europa slugile satanistilor vor ajunge si ele dupa gratii si in fata Curtii Martiale, apoi sclavii care au facut Genocid, Inalta Tradare, Jaf din avutul tarilor europene si din fondurile mUE ; si toata shandramaua satanista se va dezmembra odata cu mUE, NATO, OMS, FMI, B.M. etc.
  Asa spun cifrele care nu mint !

  • cretin si descreierat

  • Satana ti-o „da prin gurita”, iar tu crezi ca e invers.

 4. Romania e mai la occident de Russia si de tarile arabe….

  In perspectiva imediata a schimbarii ceasului -„ora de iarna”-
  propunem doar modificarea cu JUMATATE DE ORA
  ODATA PENTRU TOTDEAUNA!

  • Schimbarea orei este un alt mod de a stresa psihic populatiile, ca si frecventa notei ,,La’’ de 440 Hz in loc de 432 Hz, sau frecventa curentului electric din prize de 50 si 60 Hz care afecteaza creierul.
   Inainte de Pandemogolanie in mUE s-a votat renuntarea la aceasta practica dar au lasat o posibilitate de a se mentine prin adaugarea: ,,ramane la latitudinea tarilor membre mUE sa hotarasca de cand vor renunta la schimbarea orei’’. Si cum slugile Satanei sunt niste scursuri ca ZoiAnus si parlamentarii Penali Criminali, Tradatori si Jefuitori ori ca ministrii drogati pe care ii stim cu totii, Romania a continuat sa streseze populatia cu aceasta schimbare nefireasca de ora.
   Dupa incheierea definitiva a acestei mascarade de razboi biologic satanist se vor elimina toate aceste trucuri satanice si se va reveni la calendarul real Iulian, adugandu-se cele 13 zile shuntate de Cabala incepand cu 15 octombrie 1582, care ar fi trebuit sa fie 5 octombrie, astfel shuntandu-se calendarul cu 10 zile. Mai tarziu a mai disparut o zi si inca o zi, si apoi s-au shuntat 13 zile, numarul fatidic dorit de Cabala. 13 + 11 ( 9/11 ) = 24, care inseamna inceputul anului khazar ( 24 septembrie ), decalat cu 13 zile fata de inceputul anului evreiesc acelas 24 septembrie dupa calendarul real iulian ( falsii vrei, khazari, dandu-se evrei folosindu-le limba si asimilandu-le traditiile si obiceiurile ).
   Daca analizam cu atentie, observam ca Pamantul si natura functioneaza dupa calendarul Iulian: gerul Bobotezei apare dupa 20, 21 ianuarie gregorian, care este 7, 8 ianuarie iulian.
   Intai Martie se simte abia pe 14 martie, si exemplele pot continua.
   Sunt si alte modificari facute in mod pervers de Cabala le-a lungul timpului, dar in scurt timp se vor reglementa toate aceste aberatii satanice.
   Luna este o nava extraterestra aparuta acum 15 mii de ani in apropierea Pamantului, dupa spusele lui Herodot. Se stie ca in partea nevazuta de pe pamant ies ,,la plaja’’ extraterestii care o populeaza si cu care guvernele sataniste SUA au mentinut contact direct dupa ce la asa-zisa aselenizare filmata in studiourile NASA, astronautii care nu au ajuns mai sus de 130 de mii de km au confirmat ca extraterestii sunt acolo. Practic acesta a fost scopul misiunii, dar pentru ca Rusia ii avertizase pe americani ca Pamantul este inconjurat de trei straturi de radiatii X prin care nicio fiinta vie nu poate trece, mascaricii americani au facut sceneta groteasca televizata ,,Aselenizarea’’ de la o inaltime de la care tangential sa-i poata vedea pe paduchiosii de pe Luna, care se pare ca sunt neamuri cu paduchiosii de pe pamant.
   Rusia verificase ipoteza radiatiilor sacrificand-o pe catelusa Laika, pe care au monitorizat-o video si audio
   ( exista un filmult pe YT), si dupa 5 minute si ceva dupa ce naveta a patruns in primul strat de radiatii X catelusa a murit in chinuri. In ’58 un ,,mare savant’’, paduchios desigur, le-a denumit ,,Centurile Van Alen’’.
   Aparent sunt lucruri dispersate dar in realitate toate au legatura cu starea de prizonierat a OMULUI pe propria planeta, pazit si torturat de un cult satanic venit pe Pamant cum ii de ani in urma.
   Biserica rusa nu a cedat Cabalei si nu a schimbat calendarul bisericesc iulian cu cei satanist gregorian.
   Calendarul bisericesc al rusilor este calendarul real dupa care Pamantul si natura functioneaza.

   • LEPRA Paduchioasa, Luna este o nava extraterestra aparuta acum 15 de ani dupa Kabala cea adevarat 13 + 11 ( 9/11 ) = 24, adica 15.
    Heil Mucii !

 5. Dacă niște inconștienți merg cu bicicleta în timpul bombardamentelor nu înseamnă că o reporteriță cu capul pe umeri nu trebuie să și-l pună la adăpost. Publicul are nevoie de ea!

  • dar si de creier

  • Doar publicul IDIOT are nevoie de o parashuta perversa ca si voi, ca sa manance kk nemestecat, LEPRELOR Paduchioase !

  • Se vede ca esti un poponar care nu ai facut armata.Cand auzi ca se trage sau se bombardeaza, obligatoriu te arunci la pamant, asa cum a facut Proasta Satului de la Soros tv, dar a face teatru pentru idioti este doar nivelul jalnic al acestei televiziuni bozgoresti.Oricat de viteaz te crezi, nu poti merge nestingherit pe bicicleta daca auzi ca se trage sau se bombardeaza, si faci salt inainte, mai ales acolo unde si copii mici stiu acest lucru. Mascarada din Israel a fost dejucata mai repede decat cea din Ucraina, pentru ca oamenii deja au stiut trucurile khazarilor paduchiosi si nu mai pun botul la minciunile lor. Doar poponarii khazari, ma scuzati de pleonasm, continua sa creada ca ii mai cede cineva. Mai e un poponar care nici sa socoteasca la nivel de clasa a 4-a nu stie. Pentru el 13 + 11 = 15. Ce vrei, khazari paduchiosi nazisti, idioti si retardati !

 6. Sper ca idioata o sa renunte la meseria de reporter prin demisie ,oricum ne-a facut de cacao pe plan mondial,dar nu e mare paguba ca oricum suntem fruntasi la multe capitole negative pe plan European si de aici mai departe.???

 7. O jurnalistă care își face treabă.

  • recte un cacat in capul tau.

 8. Este o gafă de proporții a jurnalistei, dar și al postului Digi, în special!

 9. Jurnalista romana trebuie sa se pună la adăpost într-o țară în război.

  • Prostia ta e la adapost de lumina intelegerii

 10. Înțelegerea ta – i aberantă.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998