CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9744 RON DOWN | 1 USD = 4.7191 RON DOWN | 1 GBP = 5.7415 RON DOWN

”Lupte” grele pe frontul ucrainean: PNL vrea lista televiziunilor cu actionari rusi

5 comentarii / 1869 vizualizări / 14 martie 2022

Liberalii combat de zor pe frontul ucrainean, ultima idee fiind identificarea presei vizuale cu acționari ruși, fără a fi clar ce ar urma să facă ulterior obținerii acestor date. Ei vor, de asemenea, să afle dacă CNA a sancționat televiziunile care au vehiculat posibilitatea ca războiul din Ucraina să se extindă și în România, ca și cum acest lucru ar fi constituit vreo infracțiune ori trădare de țară.

Într-o interpelare parlamentară către președintele CNA, liberala Cristina Pocora, deputatul PNL Sebastian Burduja acuză că ”unele trusturi de presă românești au speculat momentul în mod comercial și au generat o serie de știri false, care au panicat cetățenii. Acestea au exacerbat tema războiului și au indus, în mod nejustificat, temerea că acesta s-ar putea extinde pe teritoriul României. Alte trusturi de presă au promovat, în special pe social-media, acțiunile Federației Ruse. De asemenea, unele trusturi de presă au invitat persoane în platou care se exprimau în favoarea intervenției militare a Federației Ruse, intervenție care a generat crime de război și crime împotriva umanității”.

În consecință, liberalul cere CNA să informeze ”ce sancțiuni a aplicat CNA televiziunilor care au indus ideea că va exista un război pe teritoriul României” și ”dacă există posturi de televiziune românești unde există asociați/acționari de cetățenie rusă sau persoane juridice ruse”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

 1. ..nu le trebe lor televiziuni in l romana. E suficient ca au cumparat toate combinatele siderurgice romanesti. Pe majoritatea le au lichidat. Acum vand cea mai ieftina benzina (luk oil).
  In concluzie, dupa modelul Orban -HU, trebuie cumva sa te ntelegi cu ursu. Nu sunt beneficii daca te dusmanesti tot timpul cu ei.. Daca analizam, diferendele teritoriale le avem cu prietenii ukraineni. Trebuie sa vorbim cu ei si sa folosim in negociere ascendentul ca nu ne au inapoiat tezaurul. Putem insinua ca sunt lipsiti de onoare..

  • Sunt evrei (EVREI) din Rusia, nu sunt rusi (NU-S RUŞI), cei care au cumparat „toate combinatele siderurgice romanesti”. Inclusiv patronul de la ALRO (Vitali Matchiski) este evreu si are cetatenie israeliana, fiind asociat la ALRO si cu evrei amerciani. E cumparata la greu Romania de catre evrei, dar e incorect politic sa spui ca e cumparata de Israel, se pare. Asa ca spuneti comod sau convenabil ca e cumparata de ruşi, deşi e fals, cât timp sunt de fapt evrei (doar) cu cetăţenie rusă (dar şi cu cetăţenie israeliană, la care ei ţin mult mai mult).

   • ..si cu revolutia bolsevica a fost la fel. Prima linie, cand au initiat debarcarea tarului, etc erau aceiasi pe care ii mentionati mai sus..
    In Romania, cand au venit Pauker, W Roman, etc, astia au fost nucleul care a infintat partidul unic..
    Si in urss si in RO, pana la urma au fost debarcati de nationalisti.
    E un patern de acum, astia vin cu ideile astea crete si baga lumea in foc.. O fi o consecinta a faptului ca ei sunt alesii?

 2. Copilul celui care a participat la falimentarea Bancorex-ului ar face mai bine sa întrebe despre lista firmelor de sorginte rusa care au luat în dușmănie bani de la Bancorex pe tac-sau
  Ar fi corect fata de istorie !

  • La fel de murdar este si faptul ca seniorul Burduja (ta-su lu’ „Tianu” Burduja) era director la banca care a umplut de bani familia Iohannis prin inchirierea unui imobil dobandit ilegal de Iohannis la Sibiu. S-a dovedit, cu mare greu ilegalitatea detinerii imobilului de fam. Iohnnis, jurnalistul sibian Marius Albin Marinescu murind „pe front” in aceasta lupta, imobilul s-a intors la statul roman, dar Iohannis a ramas cu cacalaul de bani (chiria pe mai multi ani, primita de la banca).

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998