CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Macovei: ”E o mindrie sa fii greco-catolic”

3 comentarii / 3106 vizualizări / 22 octombrie 2014

Candidata Monica Macovei taxează dur campania lui Victor Ponta, despre care afirmă că e ticăloasă, după ce a fost atacată într-un punct sensibil, cel al religiei.

”Campania lui Ponta continuă să fie abjectă, ticăloasă și primitivă. În urmă cu câteva zile, RTV, instrumentul de propagandă al PSD și al lui Ponta, m-a atacat pentru că sunt greco-catolică, cu sugestia implicită că nu aș fi un bun român.
Am răspuns acestor mizerii la Iași, în conferință de presă, unde s-a încercat escaladarea subiectului. Vreau să aduc aminte tuturor că greco-catolicii reprezintă Școala ardeleană, greco-catolicii reprezintă pașoptiștii, actul Unirii a fost citit de cardinalul Hossu, greco-catolic, Coposu a fost greco-catolic, Iuliu Maniu a fost greco-catolic. Ca atare, e un motiv de mândrie” scrie Macovei pe Facebook. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. pai iuliu maniu a fost un pederast corupt si care nu a facut decat sa intretina o coruptie in crestere, culminand cu dictatura carlista, coposu ju a reprezentat mare lucru, iar pasoptistii erau intai si-ntai masoni, si abia pe urma romani, iar unirea e opera jidanilor care vroiau o zona tampon in nordul bucovinei, pt evreii fugariti de rusi, austrieci si polonezi…

  2. Pasoptistii au devenit masoni, tocmai pentru ca atunci masoneria promova nationalismul pentru a distruge marile imperii, aceasta fiind o etapa din planul de dominare globala a omenirii. Dar Macovei este o tradatoare oportunista, care nu intelege nimic din crestinism de vreme ce este o aparatoare a „drepturilor” pederastilor.

  3. Ce o sa mai inventati despre doamna Macovei, BUNILOR CRESTINI? Sau BUNULE CRESTIN?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998