CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Macovei: Năstase ar trebui să se judece în propriile dosare şi apoi să comenteze despre ale altora

0 comentarii / 1641 vizualizări / 30 ianuarie 2011

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, azi, într-o conferinţă de presă, că preşedintele Consiliului Naţional al PSD, deputatul Adrian Năstase nu ar mai trebui să comenteze despre dosarele altora ci să se ducă să se judece în propriile dosare.

Ea a spus că declaraţiile din ultima vreme ale unor lideri PSD la adresa unor judecători şi procurori „care au încercat să-şi facă treaba fără să se uite la culoarea politică a cercetatului”, care instrumentează „nu dosare politice, ci penale, de fraudă, de corupţie”, sunt îngrijorătoare şi că mesajul adresat acestora ar fi unul de intimidare.

„Între alţii comentează domnii Năstase şi Ponta. Sau poate e unul singur: Năstase-Ponta. Adrian Năstase să se ducă să se judece pentru că are dosare în judecată pe care şi le amână de ani de zile.

Mi se pare incalificabil să vorbeşti despre justiţie, despre dosarele altora când tu îţi amâni dosarele şi nu te duci să te judeci. Iar Victor Ponta ar putea să-l însoţească, să se asigure că nu şi le mai amână încă o dată”, a afirmat Macovei, conform Agerpres.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998