CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

Macron dă stingerea: Putin nu poate fi arestat atît timp cît Vestul va trebui să negocieze pacea cu el

18 comentarii / 3381 vizualizări / 31 mai 2023

Este posibil ca Vladimir Putin să nu poată fi trimis să răspundă în fața Curții Penale Internaționale de la Haga dacă el este singura persoană cu care vestul trebuie să negocieze pentru a pune capăt războiului din Ucraina, a declarat Emmanuel Macron, într-un discurs amplu susținut la o conferință a liderilor UE din Moldova, scrie The Guardian.

Macron a insistat că Rusia și-a pierdut orice legitimitate, dar a spus că dacă ofensiva viitoare din Ucraina nu își atinge obiectivele militare, va trebui făcută o evaluare a naturii sprijinului european viitor pentru Ucraina. În același timp, a insistat că Ucraina apără nu doar granițele sale, ci și cele ale Europei. El a solicitat, de asemenea, continuitate în politica SUA față de Ucraina, dar a spus că UE, prin consolidarea propriilor sale apărări, trebuie să se pregătească pentru posibilitatea alegerii unei administrații republicane.

În cele mai sincere remarci făcute până acum de un lider european cu privire la necesitatea de a negocia cu Putin, Macron a declarat că „dacă, în câteva luni, vom avea o fereastră de negociere, întrebarea va fi ce de ales între un proces și o negociere, și trebuie să negociezi cu liderii pe care îi ai în fapt, și cred că negocierile vor fi o prioritate… Te poți pune într-o poziție în care să spui: ”Vreau să te duc în închisoare, dar tu ești singurul cu care pot negocia”.”
El a mai spus că, în același timp, trebuie să fie adunate probe împotriva Rusiei și a liderilor săi. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

18 Comentarii

 1. ,, Risipirea și corupția au durat atât de mult încât CORPORAȚIA STATELE UNITE ALE AMERICII, proprietate privată, are aproximativ 250 de trilioane de dolari în datorii nefinanțate (conform Fedului St, Louis și alții) peste și dincolo de datoria de 31,5 trilioane de dolari care se află acum în titluri. Deoarece PIB-ul SUA este de 23.000 de miliarde de dolari, este ca și cum cineva câștigă 23.000 de dolari pe an și are 280.000 de datorii. O astfel de persoană este falimentară pentru că trebuie să se îndatoreze mai adânc doar pentru a plăti dobânzi. În ciuda acestui fapt, familia Rockefeller și guvernul lor fals „Joe Biden” fac tot ce le stă în putere pentru a da din nou cutia pe drum. Este exact ceea ce își doresc chinezii, deoarece va însemna că SUA se vor îndatora mai adânc și nu vor mai deveni niciodată rivalul lor… Nu poate exista nicio îndoială că poporul american și canadian este bolnav și dezgustat de actualele lor regimuri marionete KM. Două treimi (66%) dintre toți americanii spun că o victorie a lui Biden (Rockefeller) ar fi fie un eșec, fie un dezastru pentru țară, conform unui sondaj CNN.
  https://edition.cnn.com/2023/05/25/politics/cnn-poll-democrats-2024/index.html
  Videoclipul atașat îl arată pe „Joe Biden” dispărând la Casa Albă cu doi copii. Nimic de văzut aici, oameni buni. „Doar un alt fals mascat pedo Joe făcând treaba lui.” https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/05/Biden-sneaking-kids-into-the-WH-.mp4?_=1
  Pentru cea mai recentă defecțiune a măștii „Biden”, verificați aici: https://twitter.com/realstewpeters/status/1662461672353562624?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Eembeddedtimeline%7Ctwterm%5Escreen-name%3AHenryMakow%7Ctwcon%5Es1
  https://twitter.com/i/status/1662461672353562624 Această emisiune Biden este condusă de un regim media Rockefeller care este considerat „cu adevărat dușmanul poporului”, de 59% dintre americani.
  https://twitter.com/Rasmussen_Poll/status/1661242013281562624?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1661242013281562624%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1661242013281562624%7Cb9562624%7bc95 4499e963038f534ebc4ff6%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newswars.com%2Fpoll- aproape-două-treimi-din-americani-văd-media-ca-cu-adevărat-duşmanul-poporului%2F
  Pentru a vedea de ce mass-media este dușmanul poporului, aruncați o privire la acest scurt videoclip pe Twitter. https://twitter.com/elonmusk/status/1662667558539886592?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Eembeddedtimeline%7Ctwterm%5Escreen-name%3AHenryMakow%7Ctwcon%5Es1,
  Și în Canada, falsul Castrudeau este atât de urât încât nu poate apărea în public fără să fie injurat.
  …În ciuda dezgustului popular față de conducerea lor, mafia khazariană se luptă cu dinți și unghiile pentru a-și menține corporația pe linia de plutire. De exemplu, pare să-l fi forțat pe Al Gore să spună „Emisiile de gaze cu efect de seră sunt echivalentul a 600.000 de bombe nucleare de mărimea Hiroshima în fiecare zi! ” Mai exact, ei păreau să l-au răsucit pe președintele Camerei, Kevin McCarthy, pentru a fi de acord cu planurile de „creștere a limitei datoriei”. Orice înțelegere ar însemna că în culise au folosit o combinație de șantaj nuclear și promisiuni extravagante de a obține mai multe finanțări de la creditori precum chinezii. De exemplu, pungașul Rockefeller, Heinz Kissinger, s-a oferit chiar să înlocuiască engleza cu chineza ca limbă oficială a Statelor Unite în schimbul mai multor bani… Ucigașul în masă Kissinger și-a jucat și el acum mâna și a dezvăluit strategia de șantaj pe care el și alți sclavi KM au venit la recenta lor întâlnire Bilderberg. „Discursul SUA despre războiul nuclear devine din ce în ce mai zgomotos și se amestecă cumva cu discuțiile despre cum sunt extratereștrii aici… este ca și cum ar plănui un fel de sacrificiu masiv de energie negativă”, avertizează o sursă FSB… Angajatul Rockefeller, teroristul Tedros de la OMS (World Harm Organization) răspândește din nou porno de frică, amenințănd cu o boală „mai mortală decât Covid”, Aceste amenințări „vin din toate direcțiile acum, deoarece KM-ul este în mod de panică, ” notează o sursă Mossad. https://www.independent.co.uk/news/health/covid-start-date-next-who-b2344204.html Apropo, Fundația Rockefeller a spus public că este conectata la OMS: GENEVA, 23 mai 2023 /PRNewswire/ — Fundația Rockefeller și Organizația Mondială a Sănătății (OMS) au anunțat un nou parteneriat pentru a consolida Centrul OMS pentru informații despre pandemii și epidemii. https://markets.businessinsider.com/news/stocks/the-rockefeller-foundation-and-world-health-organization-announce-partnership-to-expand-global-pandemic-preparedness-in-era-of-climate- schimbare-1032345450 Din aceleași surse aflăm că „analiza prafului de pe o masă de pe terasă din Berlin după ploi suspecte precum cele din Polonia recent… Nu este polen din copaci, ci metale și toxine”. După cum spune europarlamentarul croat Mislav Kolakušić despre acordul OMS privind pandemia, „Ar fi mai sănătos
  și mai sigur pentru omenire să semneze un acord cu cartelul columbian al drogurilor”. Dacă ar săpa puțin mai adânc, ar descoperi în curând rețeaua de fundații pe care Rockefeller-ii o folosesc pentru a controla tot acest spectacol de rahat. Ei sunt, de asemenea, în spatele întregii mișcări LGBQ etc. care încearcă să pună capăt sexului reproductiv între bărbați și femei. Cel mai recent exemplu este Asociația Medicală Americană controlată de Rockefeller, care cere ca sexul unui copil să nu fie înregistrat pe un certificat de naștere, deoarece nu cunoașteți sexul până când copilul îl determină mai târziu el însuși. În orice caz, rușii și țările din Orientul Mijlociu lucrează pentru a opri controlul Rockefeller asupra piețelor petrolului și energiei. Așadar, Arabia Saudită apucă milioane de barili de motorină rusească pe care Europa nu le mai permite, trimițând în același timp propriile provizii înapoi cumpărătorilor din Europa. Europenii închid și ei ochii când India le vinde petrol rusesc. https://www.reuters.com/breakingviews/eu-will-go-easy-indian-resale-russian-fuel-2023-05-23/?utm_source=reddit.com Un alt semn al cât de mult controlul Rockefeller asupra energiei a încetinit progresul uman este un avion care poate zbura la Mach 5 pur și simplu prin absorbția hidrogenului din aer.
  https://www.the-sun.com/tech/8222575/hyperonic-hydrogen-powered-jet-destinus-australia-flight-time/ ‘’

  • Esti un kkt bolnav in drum.
   Link-urile tale nu corespund cu kkatul ce-l reversi.

  • Familia Rockefeller s-a retras de peste un deceniu din firmele petroliere pe care, oricum, nu le mai controla. Acum chiar le combate activitatea.
   Doar boii obsedati ca tine, retardatii de prisos, o tineti langa cu Rockefeller in sus, Rockefeller in jos.
   Produci doar diaree logoreica de copy-paste cu schizofrenie grafomanica.

   • Khazarule poponar inchinator la Satana Yehova, pentru ca nu ai contraargumente logice si credibile, faci ceea ce stiti voi SCURSURILE Platite si posedate: sa arunci cu noroi pentru ca atat produc scursurile khazare. Si in Israel evreii adevarati s-au rasculat si ii infrunta pe falsii evrei – Khazarii sau jidanii cum chiar si evreii ii numesc pe falsii evrei, lucru demonstrat cu documente istorice si probe ADN.

    Pamantul are o frecventa peste 100 de Hz pe care voi jidanii imputziti nu o suportati, de aceea va zbateti pe ultima suta de metri sa invingeti OMUL, creatia Lui Dumnezeu, dar sfarsitul vostru este deja stiut. Noul testament il confirma.
    Talmudul vostru care indeamna la crime, furt, viol, inselatorie si alte mizerii care va caracterizeaza, este diferit cu 180 de grade de Noul Testament si chiar de Teora evreilor adevarati pe care jidanii i-au inrobit acum 5 mii de ani.
    Puteti manca kk cat vreti pentru ca OMUL va fi biruitor in fata jidanilor si a reptilelor imputzite ca si voi, pentru ca cine se aseamana se aduna.

    -Abodah Zara 26b: „Chiar si cei mai buni dintre non-evrei trebuie sa fie omorati.” -Baba Kamma II 3a:„Evreii pot folosi minciuni („subterfugii”) pentru a insela un non-evreu.” -Baba Mezia 24a: „Evreii pot fura de la non-evrei. -Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 348: „Toata proprietatea tarilor straine apartine natiunii evreiesti, care in mod consecutiv este intitulata sa o preia fara nicio remuscare.” -Midrasch Talpioth 225: „Non-evreii au fost creati pentru a servi evreilor ca sclavi.”
    -Baba Mezia 114a-114b: „Non-evreii nu sunt oameni. Doar evreii sunt oameni.”
    -Choschen Ham 183, 7: „Daca doi evrei au inselat un non-evreu, trebuie sa imparta profitul.”
    -Sanhedrin 57a: „Cand un evreu omoara un non-evreu, nu se va aplica pedeapsa cu moartea. Ce fura un evreu de la un non-evreu poate pastra.”
    -Gad. Shas. 2:2: „Un evreu poate viola o fata non-evreica, dar nu se poate casatori cu ea.” Crestinii sunt fierti in balegar.” -P’sachim, fol. 113, col. 2: „Cinci lucruri Canaan si-a invatat fii: Iubiti-va intre voi, iubiti talharia, iubiti excesul, urati-va sefii si niciodata sa nu spuneti adevarul.”
    -Shabbath 116a: „Evreii trebuie sa distruga cartile Crestinilor, spre exemplu Noul Testament.”

    Dar Dumnezeu nu doarme: https://www.activenews.ro/ucraina/Riposta-fulgeratoare-a-lui-Dumnezeu-in-Ucraina-VIDEO-181312

  • Expresia ta „dușmanul poporului“, cu care îi acuzi pe alţii, a fost creată de evreii comunişti – „kakazarii” bolsevici din capul tău bolnav – şi e derivată din sintagma bolnavă iudaică „duşmanii poporului evreu“, adică cei care trebuie vânaţi şi distruşi de iudaici.
   Jegule „kakazar”.

  • Mihai nu mai raspunde la toti prostii .Macron de mult spune niste adevaruri pe care propaganda occidentala nu le agreaza,Cum va determina contraofensiva Ucrainiana presupus castigatoare pe Putin sa negocieze.Ce sa negocieze? Rusii nu vor pleca din teritoriile ocupate decat cu pretul unui razboi nuclear.Congresul american o votat zilele trecute marirea pragului de indatorare publica,pai sustinerea financiara a Ucrainei de catre americani e ca la manele”fara numar,fara numar””?S-avem pardon.

   • „Mihai” spunea ca Macron e o „clona kakazara”, ca tine, „jegule” si „zoaie”.

   • Sugiuc Trombon, S-avem pardon.

    • te inscrii la prosti.Vezi mai sus.

 2. Microu pina sa ajunga Putin la judecata strimba a sanhedriului Jidanesc, tu si ceilalti mascarici zionisti veti ajunge hrana la viermi.

  valabil si pentru rothshilzi, rockfeleri sorosi si alti subumani jidovesti din „elita globala”

 3. Mascariciule, posteaza comentariul daca inca mai esti Zoiarist, dar nu cred ca mai poti fi numit decat SCURSURA platita sa mananci kk nemestecat !
  O sa fiu cu degetul pe buton ca sa-ti cada trapa de sub picioare cand vei fi spanzurat ca toti ceilalti ZOIARISTI ca si tine.
  Nu conteaza ca voi le sugeti pula khazariulor, pentru ca veti atarna in streang in scurt timp, iar adevarul il vor afla pana si IDIOTII pe care voi ii mintiti zi de zi.

  ,,… Kissinger a spus Rusiei că plănuiește să plece în Ucraina în octombrie pentru a-l înlocui pe Vladimir Zelinsky cu o nouă marionetă. Această marionetă ar oferi apoi o soluție de tipul Coreei de Nord/Sud pentru a îngheța granița și a menține Europa de Vest sub controlul KM… Zelensky trebuie să plece pentru că acum se știe că a lucrat cu Evgeny Prigozhin de la grupul militar privat Wagner din Rusia pentru a ucide sute de mii de bărbați ucraineni. Soldații ucraineni au murit în 4 ore de la sosirea la Bahmut, deoarece Zelensky a dat coordonatele exacte de artilerie omologilor săi KM de la Wagner, confirmă surse FSB.
  https://www.vtforeignpolicy.com/2023/05/here-are-the-zelensky-treason-quotes-the-washington-post-deleted/ Într-un semn al mentalității genocide a politicienilor sclavi KM, senatorul republican al SUA Lindsey Graham a numit moartea rușilor și ucrainenilor „cei mai buni bani pe care i-am cheltuit vreodată” în timpul unei întâlniri cu Zelensky. Acest lucru este acum oprit.
  Wagner a primit ordin să părăsească Bakhmut și să transfere controlul armatei ruse până la 1 iunie. Acesta este rezultatul unui acord comun rus/anglo pentru a opri genocidul KM din Ucraina.
  Prigozhin va fi scos dacă nu a fost deja. https://www.cbsnews.com/news/russia-wagner-group-prigozhin-putins-butcher-ukraine-war-russian-revolution/ De asemenea, este cu siguranță ceva în neregulă cu Avatarul Zelensky. Pare amețit sau funcționează defectuos… În orice caz, așa-numitul război ucrainean este în mare parte SUA INC care își vinde stocurile de arme pentru a câștiga mai mult timp. Trei sferturi din materialul trimis din Occident în Ucraina a fost deturnat către Kosovo și Albania pentru a furniza alte teatre de operare, în Orientul Mijlociu și Sahel. https://www.voltairenet.org/article219331.html
  Trupele creștine sârbe intră acum în Kosovo pentru a opri traficul ilegal de arme, sclavi și droguri din KM care are loc acolo. Acesta este motivul pentru care președintele sârb Aleksandar Vucic a declarat vineri că țara sa a intrat pe picior de război cu privire la situația din nordul Kosovo. https://tass.com/world/1623767
  În orice caz, războiul a fost un dezastru de relații publice pentru industria armamentului american.
  Forțele aeriene ruse au arătat că cel mai avansat sistem de arme american, Patriot, poate fi distrus în orice moment – o lovitură gravă pentru marketingul companiei de producție și, în general, pentru complexul militar-industrial, notează surse de informații poloneze. Acum, vânzarea avioanelor de vânătoare F-16 va confirma și mai mult reputația proastă a armelor INC din SUA. „Avem SU-35 capabile să doboare aeronave mai avansate decât F-16 [inclusiv F-35 „curcani zburători” la distanță lungă. În plus, piloții noștri le pot detecta cu mult înainte de a fi descoperite. Există, de asemenea, sisteme eficiente de rachete antiaeriene capabile să doboare ținte inamice de la distanță lungă”, notează un expert rus în arme. https://tass.com/pressreview/1622127 Pe măsură ce armele lor convenționale eșuează, KM a desfășurat și o operațiune uriașă de șantaj nuclear cu știri false care implică Belarus. Pentru a realiza acest lucru, președintele Belarus Alexander Lukașenko a fost lovit „folosindu-se aceeași armă electromagnetică pe care a făcut-o cu președintele turc Recep Erdogan și președintele mexican Lopez Obrador”, potrivit surselor Mossad. A existat atunci o încercare de a folosi un fals Lukașenko pentru a spune lucruri precum „Țările ar trebui să se alăture uniunii Belarusului cu Rusia, atât: vor exista arme nucleare pentru toată lumea”. Observați articolul „Pravda” unde spune că acest lucru apare pe internetul ucrainean .ua și nu este din Rusia. https://www.pravda.com.ua/eng/news/2023/05/28/7404233/
  Acesta este urmat de site-ul de propagandă Mossad Debka, care îl citează pe fostul președinte al Rusiei Dmitri Medvedev spunând „Dacă este vorba de arme nucleare, va trebui să existe o lovitură preventivă”…
  Aceasta este toată dezinformarea KM și niciun atac nuclear nu va veni din Belarus, confirmă sursele noastre FSB. Cu alte cuvinte, este doar șantaj nuclear menit să stocheze finanțarea pentru US INC.
  Este doar o cacealma pentru că KM știe foarte bine că dacă încearcă să declanșeze un război nuclear, primele mega bombe le vor lovi sediul din Geneva, New York. York și Tel Aviv.
  De asemenea, auzim că are loc o epurare majoră a KM în interiorul Rusiei.
  Acesta este motivul pentru care ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a spus: „Astăzi, suntem confruntați cu Occidentul colectiv, care, de fapt, poartă un război nedeclarat împotriva țărilor noastre”, https://tass.com/defense/1622791. … Mii de proteste împotriva războiului au avut loc la Sofia și în alte orașe bulgare, cerând neutralitatea țării lor, neparticiparea la conflicte armate și închiderea bazelor NATO.
  Apropo, dacă nu credeți că actuala UE este condusă de sataniști, uitați-vă la ceea ce apare atunci când le pliați noile facturi. Bătălia împotriva sataniștilor se dezlănțuie și în alte părți. Guvernul Azerbaidjanului Islamic, de exemplu, a oprit un complot KM pentru a-i păcăli să lupte cu Armenia Creștină.
  Acum, guvernul lor spune că nu va permite regimurilor sioniste să atace Iranul de pe teritoriul său, potrivit surselor iraniene. În Turcia, președintele Recep Erdogan a câștigat încă cinci ani la putere.
  Se pare că naționaliștii turci l-au înlocuit pe Erdogan ucis, cu un avatar care lucrează pentru Turcia și nu pentru KM. Cu siguranță arată mai tânăr. „Victoria lui Recep Erdogan este o dovadă clară a sprijinului poporului turc pentru eforturile dumneavoastră de a întări suveranitatea statului și de a urmări o politică externă independentă”, a declarat avatarul prezidențial rus Vladimir Putin, potrivit site-ului Kremlinului.
  Între timp, în Israel, zeci de mii de oameni au invadat străzile din mai multe orașe pentru a 21-a săptămână consecutiv, în semn de protest față de cabinetul de extremă dreapta al premierului israelian Benjamin Netanyahu și de politicile sale extremiste. https://www.presstv.ir/Detail/2023/05/27/704223/Palestine-Israel-protest-Tel-Aviv-Netanyahu-legal-reforms
  … Africa de Sud se confruntă cu întreruperi de curent, bande organizate care vizează infrastructura feroviară care conectează cea mai bogată provincie a națiunii cu un port de containere de top și alte probleme care înseamnă că țara ar putea deveni un „stat eșuat”.
  https://www.zerohedge.com/geopolitical/disruption-hits-top-south-african-container-port-economic-crisis-worsens Între timp, în Pakistan, fostul prim-ministru Imran Khan este ținut în arest la domiciliu de către armată, deoarece țara se află sub legea marțială nedeclarată. https://menafn.com/1106329875/Former-Pakistan-PM-Imran-Khan-Says-Country-Is-Under-Undeclared-Martial-Law
  Personalul militar american va ateriza în curând în Peru, unde armata a desfășurat atacuri pe scară largă împotriva protestatarilor, cu „execuții extrajudiciare” și „folosire pe scară largă a muniției letale” la începutul acestui an, încercând în același timp să limiteze protestele în masă care au început în Decembrie 2022. Aceasta este o exploatare de resurse Rockefeller în detrimentul poporului peruan.
  https://edition.cnn.com/2023/05/25/americas/peru-protests-extrajudicial-executions-amnesty-intl-latam/index.html ‘’

  • „Mihai” e o „ZOAIE” de „kkt” in drum.
   Cuvintele murdare ii apartin descreieratului.

 4. rahat de kkat „Mihai”.
  Adica ce spui desp[re altii, esti chiar tu, o „ZOAIE” murdara si schizofrenica si totodata o „ZOAIE” diversionista manjitoare cu cacaturi, degenerat dintr-un ratat tarat.
  Tu este „Mascaricul” bolnav de pe aici si tu esti deja „spanzurat”, fiind deja in moarte cerebrala partiala, functional doar ca ANIMAL turbatL

 5. C.P.I. de la Haga nu are nicio legitimitate, Ucraina nu a ratificat, Rusia nu a semnat.

 6. Iata ce plan au khazarii ( jidanii ) falsii evrei, si OMUL se uita la ei ca boul la poarta bnoua si nu reactioneaza, acceptand sa fie ucis si umilit de aceste ZOI retardate, criminale si poponare:

  ,,Legământul secret al khazarilor inchinatori la Satana Yehova impotriva Umanității

  O iluzie va fi, atât de mare, atât de vastă încât le va scăpa percepţiei.
  Cei care o vor vedea vor fi considerați nebuni.
  Vom crea fronturi separate pentru a-i împiedica să vadă legătura dintre noi.
  Ne vom comporta ca și cum nu am fi conectați pentru a menține vie iluzia.
  Scopul nostru va fi atins cu câte o picătură pentru a nu aduce niciodată suspiciuni asupra noastră.
  Acest lucru îi va împiedica, de asemenea, să vadă schimbările pe măsură ce apar.
  Vom sta întotdeauna deasupra domeniului relativ al experienței lor căci cunoaștem secretele absolutului.
  Vom lucra împreună mereu și vom rămâne legați de sânge și secret.
  Moartea va veni la cel care vorbește.
  Le vom menține durata de viață scurtă și mintea lor slabă, în timp prefăcându-ne că facem contrariul.
  Vom folosi cunoștințele noastre despre știință și tehnologie în mod subtil astfel încât ei
  să nu vadă niciodată ce se întâmplă.
  Vom folosi metale moi, acceleratori de îmbătrânire și sedative în mâncare și apă, de asemenea, în aer.
  Vor fi acoperiți de otrăvuri oriunde se duc.
  Metalele moi îi vor face să-și piardă mințile.
  Noi vom promite că vom găsi un remediu de pe multele noastre fronturi,
  totuși vom face să se hrănească cu mai multă otravă.
  Otrăvurile vor fi absorbite prin piele și prin gură, își vor distruge mintea și sistemele reproductive.
  Din toate acestea, copiii lor se vor naște morți, iar noi vom ascunde această informatie.
  Otrăvurile vor fi ascunse în tot ce-i înconjoară, în ceea ce beau, mănâncă, respiră și poartă.
  Trebuie să fim ingenioși în distribuirea otrăvurilor pentru că ei pot vedea departe.
  Îi vom învăța că otrăvurile sunt bune, cu imagini amuzante și tonuri muzicale.
  Cei la care se uită îi vor ajuta.
  Îi vom înrola să împingă otrăvurile noastre.
  Ei vor vedea produsele noastre fiind folosite în filme și se vor obișnui cu ele
  și nu vor ști niciodată efectul lor adevărat.
  Când vor naște, vom injecta otrăvuri în sângele copiilor lor și-i vom convinge că este pentru ajutorul lor.
  Vom începe devreme, când mintea lor va fi tânără, îi vom face să viseze pe copiii lor
  cu ceea ce copiii iubesc cel mai mult, dulciuri și lucruri.
  Când dinții lor se cariază, îi vom umple cu metale care le va ucide mintea și le va fura viitorul.
  Când capacitatea lor de a învăța a fost afectată, vom crea medicamente care îi vor îmbolnăvi
  și vor provoca alte boli pentru care vom crea și mai multe medicamente.
  Îi vom face docili și slabi în fața noastră prin puterea noastră.
  Vor crește deprimați, încet și obezi, și atunci când vor veni la noi după ajutor, le vom da mai multă otravă.
  Le vom concentra atenția către bani și bunuri materiale astfel încât s-ar putea
  să nu se conecteze niciodată cu eul lor interior.
  Le vom distrage atenția cu desfrânare, plăceri exterioare și jocuri ca să nu poată fi niciodată
  una cu unitatea tuturor.
  Mințile lor ne vor aparține și vor face așa cum spunem noi.
  Dacă refuză, vom găsi modalități de a implementa tehnologia care modifică mintea în viața lor.
  Vom folosi frica ca armă.
  Vom stabili guvernele lor și vom stabili contrarii în interior.
  Vom deține ambele părți.
  Ne vom ascunde întotdeauna obiectivul, dar ne vom îndeplini planul.
  Ei vor face munca pentru noi și vom prospera din truda lor.
  Familiile noastre nu se vor amesteca niciodată cu ale lor.
  Sângele nostru trebuie să fie pur întotdeauna, căci aceasta este calea.
  Îi vom face să se omoare între ei când ne va conveni.
  Îi vom ține separați de unicitate prin dogme și religie.
  Vom controla toate aspectele vieții lor și le vom spune ce să gândească și cum.
  Îi vom ghida cu blândețe lăsându-i să creadă că se ghidează singuri.
  Vom stimula animozitatea între ei prin facțiunile noastre.
  Când o lumină va străluci printre ei, o vom stinge prin ridicol sau moarte,
  după cum ni se potrivește cel mai bine.
  Îi vom face să-și rupă inimile unul altuia și să-și omoare proprii copii.
  Vom realiza acest lucru folosind ura ca aliată, mânia ca prieten.
  Ura îi va orbi total și nu vor vedea niciodată că din conflictele lor ieșim ca și conducători.
  Vor fi ocupați să se omoare între ei.
  Se vor scălda în sângele lor și își vor ucide vecinii atâta timp cât considerăm de cuviință.
  Vom beneficia foarte mult de pe urma asta, pentru că ei nu ne vor vedea, pentru că ei nu ne pot vedea.
  Vom continua să prosperăm din războaiele lor și din moartea lor.
  Vom repeta acest lucru iar și iar până când scopul nostru final este realizat.
  Vom continua să-i facem să trăiască în frică și furie prin imagini și sunete.
  Vom folosi toate instrumentele pe care le avem pentru a realiza acest lucru.
  Uneltele vor fi furnizate de munca lor.
  Îi vom face să se urască pe ei înșiși și pe vecinii lor.
  Întotdeauna le vom ascunde adevărul divin, că toți suntem unul.
  Acest lucru nu trebuie să fie știut niciodată!
  Ei nu trebuie să știe niciodată că culoarea este o iluzie, trebuie să știe întotdeauna că nu sunt egali.
  Picătură cu picătură, picătură cu picătură ne vom avansa obiectivul.
  Vom prelua terenul, resursele și bogăția lor pentru a exercita total control asupra lor.
  Îi vom înșela să accepte legi care vor fura puțina libertate pe care o vor avea.
  Vom stabili un sistem monetar care îi va întemnița pentru totdeauna,
  ținându-i pe ei și pe copiii lor în datorii.
  Când vor condamna împreună, îi vom acuza de crime și vom prezenta o altă poveste lumii,
  pentru că vom deține toată mass-media.
  Ne vom folosi mass-media pentru a controla fluxul de informații și sentimentul lor în favoarea noastră.
  Când se vor ridica împotriva noastră, îi vom zdrobi ca pe niște insecte,
  pentru că sunt mai puțini decât atât.
  Vor fi neputincioși să facă orice pentru că nu vor avea arme.
  Vom recruta unii dintre ai lor pentru a ne duce la îndeplinire planurile, le vom promite viață veșnică,
  dar viața veșnică pe care nu o vor avea niciodată pentru că nu sunt dintre noi.
  Recruții vor fi numiți „inițiați” și vor fi îndoctrinați să creadă ritualuri false
  de trecere către tărâmuri superioare.
  Membrii ai acestor grupuri vor crede că sunt una cu noi, neștiind niciodată adevărul.
  Ei nu trebuie să învețe niciodată acest adevăr pentru că se vor întoarce împotriva noastră.
  Pentru munca lor ei vor fi răsplătiți cu lucruri pământești și titluri mărețe, dar niciodată nu vor deveni nemuritori și nu se vor alătura nouă, niciodată nu vor primi lumina și nu vor călători în stelele.
  Ei nu vor ajunge niciodată în tărâmurile superioare, pentru că uciderea propriului soi
  va împiedica trecerea în tărâmul iluminării.
  Acest lucru nu-l vor ști niciodată.
  Adevărul va fi ascuns în fața lor, atât de aproape încât nu se vor putea concentra asupra lui
  până nu va fi prea târziu.
  O, da, atât de mare va fi iluzia libertății, încât ei nu vor ști niciodată că sunt sclavii noștri.
  Când totul va fi la locul lui, realitatea pe care o vom fi creat pentru ei îi va deține.
  Această realitate va fi închisoarea lor.
  Ei vor trăi în auto-amăgire.
  Când scopul nostru va fi îndeplinit, va începe o nouă eră a dominației.
  Mintea lor va fi legată de credințele lor, de credințele pe care le-am stabilit din timpuri imemoriale.
  Dar dacă vor afla vreodată că sunt egalii noștri, atunci vom pieri.
  ASTA NU TREBUIE SĂ ȘTIE NICIODATĂ.
  Dacă vor afla vreodată că împreună ne pot învinge, vor lua măsuri.
  Ei nu trebuie să afle niciodată ce am făcut noi, căci dacă o fac, nu vom avea unde să fugim,
  căci va fi ușor să vadă cine suntem odată ce vălul va cădea.
  Acțiunile noastre vor fi dezvăluite cine suntem și ne vor vâna și nimeni nu ne va oferi adăpost.
  Acesta este legământul secret prin care vom trăi restul vieții noastre prezente și viitoare,
  pentru că această realitate va transcende multe generații și durate de viață.
  Acest legământ este pecetluit de sânge, sângele nostru.
  Noi, cei care am venit din cer pe pământ.
  Acest legământ NICIODATĂ nu trebuie să fie cunoscut că există.
  NICIODATĂ, NICIODATĂ nu trebuie să fie scris sau vorbit despre el, pentru că, dacă este,
  conștiința pe care o va genera va elibera asupra noastră furia PRINCIPALULUI CREATOR
  și vom fi aruncați în adâncurile de unde am venit și vom rămâne acolo
  până la sfârșitul timpului infinitul însuși.’’

  • Esti un ZOI retardat, criminal si poponar, cum singur spui,
   Si numai tu ai legământul kakatului secret al khazarilor inchinatori la Satana Yehova impotriva Umanității, cum singur spui, ca dobitocul cretin care esti.

 7. ,,La data de 15 iunie 2005, Uniunea VATRA ROMÂNEASCĂ, LIGA pentru COMBATEREA ANTI – ROMÂNISMULUI ASOCIAŢIA VETERANILOR DE RĂZBOI, prin vocea profesorului universitar Ion Coja facea : Apelul Românilor către
  – oamenii de bună credinţă din lumea largă, scriitori, artişti, savanţi, lideri de opinie şi conştiinţă civilă,
  – guvernele şi parlamentele de pretutindeni,
  – organizaţiile internaţionale preocupate de pacea şi securitatea lumii,
  – către credincioşii şi ierarhii tuturor religiilor,
  pentru a le aduce la cunoştinţă o fărădelege de o gravitate maximă pentru viitorul planetei noastre, o veritabilă crimă împotriva umanităţii pentru care se fac vinovate acele organizaţii şi instituţii ale comunităţii evreieşti care au conceput şi pun în aplicare proiectul de încetăţenire şi strămutare în România a unui milion de evrei, fără ştirea şi fără acordul poporului român. Deja, în momentul de faţă, peste 500.000 (cinci sute de mii) de evrei au devenit cetăţeni români, cu toate drepturile acordate de acest statut, inclusiv dreptul la proprietate, iar românii nu ştiu nimic despre această invazie…
  Considerăm că ne aflăm în faţa unui act de agresiune la adresa statului şi a poporului român, o agresiune cu totul atipică, nemaiîntâlnită, fără precedent în analele istoriei, în experienţa politicii consumate până azi la nivel planetar. Legislaţia românească şi internaţională nu a putut preconiza şi lua în calcul modalitatea perfidă şi laşă, cinică şi neruşinată pe care au imaginat-o strategii evreimii mondiale. Strategia acestui proiect criminal este următoarea: 1. Cu concursul guvernelor de după 1990 şi al principalelor mijloace de informare în masă (ziare, posturi radio-tv) din România, care cenzurează toate ţările şi informaţiile tangente la acest subiect, încetăţenirea evreilor se face în secret, în cea mai mare taină; 2. În prima fază, evreii încetăţeniţi nu se grăbesc să se instaleze în România, dar au grijă să cumpere toate valorile imobiliare (apartamente, case, terenuri, spaţii comerciale, de producţie etc.) accesibile. De câţiva ani buni, piaţa imobiliară din România a devenit monopolul unor firme evreieşti. 3. La început, se vor stabili în România evreii în vârstă, în ideea că vin să-şi trăiască ultimii ani de viaţă în România, să-şi cheltuiască pensia în România, ceea ce pentru mulţi români naivi va face suportabilă şi chiar tentantă ideea „revenirii” evreilor în România. 4. Ulterior, când se va împlini numărul (un milion) de evrei care şi-au luat a doua sau a treia cetăţenie în România, iar controlul evreilor asupra instituţiilor publice din România va fi deplin, evreii vor veni cu toţii „acasă”, în proprietăţile lor, fără să existe nici un temei legal pentru a li se interzice să devină astfel o minoritate etnică suprapusă întregii societăţi româneşti.
  5. În felul acesta se ajunge la situaţia din 1939, când circa două milioane de evrei alcătuiau minoritatea etnică cea mai numeroasă şi mai înstărită din România, care domina şi controla comerţul, finanţele şi industria din România. Procedeele necinstite folosite de cei mai mulţi evrei pentru a ajunge la acest statut de privilegiaţi îi făcuseră pe evrei să devină minoritatea etnică cea mai primejdioasă şi mai greu de suportat, mai antipatică, pentru toţi ceilalţi locuitori ai României. 6. Scopul final al proiectului Israel în România este instituirea unui control deplin asupra României şi deposedarea în fapt a românilor de teritoriul lor naţional. Beneficiind de experienţa căpătată în Palestina, liderii evrei au adoptat pentru România o strategie diferită, dar cu acelaşi ţel: uzurparea drepturilor pe care românii le au în ţara lor şi asupra ţării lor. ” (restul apelului il puteti citi aici ). Chiar daca, intre timp, domnul Coja si a schimbat parerile, printr-o simpla afirmatie :” democratia nu poate functiona fara sprijinul masoneriei„, dandu-si arama pe fata, nu inseamna ca cele afirmate in apelul sau nu ar fi valabile. Tot cautand am dat peste cartea lui Radu Theodoru „Romania ca o prada”.Capitolul I: VOCATIA IMPERIALISTA (a evreilor-n.m.) 1. BAZA IDEOLOGICĂ
  Rabinul Z.P. Chajes din Viena, membru al lojei masonice Massadok afiliată ordinului evreiesc B’nai B’rith definea astfel imperialismul iudaic în Almanahul naţional iudeu pentru anul 5682: Imperialismul iudaic, singurul care nu oprimă, ci liberează; imperialismul iudaic care-şi are expresiunea cea mai înaltă în aceste cuvinte din Biblie: „Va veni vremea, va trebui să vină vremea când ideile noastre vor umple întreg pământul…” Imperialismul nostru este singurul care poate sfida fără teamă secolele, singurul care nu se teme de retragere, care fără a se rătăci şi invincibil îşi urmează drumul spre ţintă cu un pas lent, dar hotărât 1.(1: A.N. Hâciu, EVREII ÎN ŢĂRILE ROMÂNEŞTI, pag. 224, 253.) Moise – Cartea V, cap. VI, verset II: Te voi face să intri în ţara pe care am jurat-o părinţilor tai, şi-ti voi da: oraşe foarte frumoase pe care nu tu le-ai zidit; case pline cu tot felul de bunuri pe care tu nu le-ai adunat, puţuri pe care nu tu le-ai săpat, vii şi livezi de măslini pe care nu le-ai plantat; ca să poţi să mănânci şi sa te saturi. 2 (BULETINUL ANTl-IUDEO-MASONIC, vol. I, 4, 5, 6, 1930.)
  Talmud, rugăciunea de dimineaţă: O, Doamne, dezrădăcinează , surpă, dărâmă şi nimiceşte pe toţi neevreii3. (3. BULETINUL ANTl-IUDEO-MASONIC, vol. 3, pag. 99, 103, 104, 105) Zenov: De n-ar fi iudeu, n-ar fi nici binecuvântare pe pământ, nici ploaie, nici raze de soare, din care-cauză neamurile goilor nici n-ar putea să existe fără iudei. Lumea s-a creat numai pentru iudei 4 . (4. A.N. Hâciu, op.cit.) In Parasa Germisimbar 106: Lumea s-a înfiinţat, ca un merit al iudeilor; când li s-a dat legea, au obţinut perfecţiunea absolută de care sunt lipsite popoarele lumii 5. (5. Ibidem.)
  Abarbanel Ad. Isaia V: Numai iudeii înseamnă ceva în lumea asta, ei sunt asemănători cu grâul, goii (creştinii) sunt pleava6. (6. N. lorga, NOTE ISTORICE PRIVITOARE LA EVREI, Studii şi Documente XXIII, Arhive Istorice I. ) Scheftal Horviz: Sufletul fiecărui iudeu în parte, are valoare mai mare înaintea lui Dumnezeu decât sufletul unui întreg popor (creştin)7. (7. Bogdan Duicâ, ROMÂNII ŞI OVREII, apuci Dr. R. Fr. Kaindl; Dr. J. Polek, Statistik des Judenthums in der Bukovina, A, Hâciu, op.c, pag. 55.)
  Abadath Lepkodes (Pasosa Cheleg chajiucud V, 11 b): Fiecare bărbat iudeu este fiu de rege, iar celelalte neamuri sunt sclave 8. (8. Ihidem: Zieglauer, GESCHITLICHE BILDER AUS DER BUKOVINA ZUR ZEIT DER OSTERREICHISCHEN OCUPAT1ON, 1883.) Rabi Scheftel (sefatul): Iudeilor li se cuvine numele de om, dar cei nelegiuiţi, cum sunt creştinii idolatri îşi trag originea de la spiritul spurcat şi se numesc porci, iar soţiile lor vite încălţate9. (9. Bujoreanu, COLECŢIUNE DE LEGIUIRILE ROMÂNIEI VECHI ŞI NOI, I.) Iarăşi Abarbanel (Benachoth 25 b): Poporul ales este demn de viaţă eternă, celelalte neamuri sunt identice măgarilor. Casele goilor sunt nişte grajduri de vite10. (10. A. Hâciu, op.cit) Porunca lui Iehova, verseteje 12 şi 13, Biblia, învierea legământului: Să nu cumva să faci legământ cu locuitorii ţârii unde ai să intri, ca să nu fie o cursă pentru tine, dacă vei locui împreună; dimpotrivă, sa le dărâmaţi altarele şi să le trântiţi la pământ idolii 11. (11-13. J.B. Brociner, CHESTIUNEA ISRAELIŢILOR ROMÂNI; No. 9 din Puhlicaţiunile ordinului ŞIR (Societatea Israeliţilor Români) Tipografia Mauriciu Kalher, 1913, Bernard Stamhler, L’HISTOIRE DES ISRAELITES ROUMAINS ET LE DROIT D’INTERVENTION; A. Hâciu, op.cit. N. lorga, NOTE ISTORICE PRIVITOARE LA EVREI ÎN TARILE NOASTRE, Revista pentru istorie, arheologie şi filologie III.) Maimonides zis Vulturul Sinagogii (Grittin 57): Poruncit este către datorii lui Israel şi ereticii cum este Iisus Nazarineanul şi urmaşii lui să fie omorâţi şi zvârliţi în vâltoarea osândei veşnice12. Rabbi Salman: Celui mai blând dintre şerpi scoate-i ochii, pe cel mai bun dintre creştini, ucide-l13
  Isac Blumchen: Stăpânim asupra Franţei în virtutea aceluiaşi drept ce l-au invocat europenii ca să nimicească pieile-roşii şi să aservească pe cafri şi pe congolezi, dreptul rasei superioare asupra unei rase inferioare. Este o lege a naturii. (14-15. Zamfir C. Arbore, BASARABIA ÎN SECOLUL XIX, Bucureşti, 1899, ediţiunea Academiei Române)
  Theodor Herzl – Un stat evreiesc – pag. 5.23: Noi suntem un popor… Când noi slăbim, noi devenim un proletariat revoluţionar, slujbaşi subordonaţi ai unui partid revoluţionar; când noi ne întărim se întăreşte în acelaşi timp şi teribila noastră putere a banului15.
  John Clayton în The Chicago Tribune: Troţki conduce pe radicalii jidovi spre stăpânirea lumii. Bolşevismul este numai un instrument pentru acest plan16. (16. A. Hâciu, op.cit, pag. 102.) …Doctrina hitleristă n-a fost decât o adaptare germanică a doctrinei rasiale evreieşti. …Rasismul german a acţionat într-o perioadă istorică limitată la un deceniu, rasismul iudeu acţionează perseverent din zorii istoriei umane. Raza lui de influenţă atinge toate popoarele lumii pe teritoriul cărora vieţuiesc minorităţi iudaice sau sunt implantate instituţii comerciale financiare evreieşti…Republică Universală, o suprastructură statală care să conducă umanitatea. Suprastructură formată exclusiv din evrei, având un rege universal din seminţia biblicului David. 2. DOCTRINA IMPERIALISTĂ • Protocol 14: În această diferenţă între păgâni şi noi înşine, în abilitatea de a gândi şi de a raţiona se vede clar pecetea decretării noastre ca popor ales, ca fiind oameni superiori in contrast cu păgânii care au mai mult o fire instinctivă şi animalica. Ei observă dar ei nu pot prevedea şi ei nu inventează nimic… Reiese clar din acestea că natura însăşi ne-a predestinat pe noi pentru a stăpâni şi conduce lumea .(17. Comte d’Hauterive, MEMOIRE SUR L’ETAT ANCIEN ET ACTUEL DE LA MOLDAVIE, Bucarest, GoBl, 1902. 342; 18. G. Zâne, ECONOMIA DE SCHIMB ÎN PRINCIPATELE ROMÂNE, Bucureşti 1930, A. Hâciu, op.cit.)

 8. pupa si-n fata poala popii.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998