CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Made in Romania: seful Opozitiei se vrea premier. Apoi merge la ICCJ

0 comentarii / 2007 vizualizări / 15 ianuarie 2018

Liderul PNL și al opoziției din România, Ludovic Orban, s-a prezentat drept candidatul de premier cu care partidul său ar merge la Cotroceni în caz de cădere a actualului cabinet. O declarație făcută în aceeași zi în care Orban e judecat la ÎCCJ pentru corupție și care ilustrează perfect haosul politic și moral în care se zbate țara.

„Eu recunosc că este dificil să faci alegeri anticipate în România, pentru că asta presupune respingerea a două guverne. Situaţia politică de astăzi, în schimb, mă face să cred că se poate ajunge la alegeri anticipate, pentru că este foarte greu să formezi un guvern omogen, care să aplice politici coerente în interes general, cu actuala structură a Parlamentului în care nu se mai ştie cine e la putere. La ora actuală este un balamuc general. Miniştri nu ascultă de premier, premierul nu ascultă de partidul de guvernământ, tot felul de triburi care se bat pentru ciolan, care caută să capete un ciolan mai mare şi nu să utilizeze puterea în interesul general”, a afirmat liderul PNL, conform Agerpres, la sfîrşitul şedinţei Biroului Executiv, conform Agerpres.
Ludovic Orban a susţinut că PNL este pregătit în orice moment să îşi asume răspunderea guvernării și a reconfirmat că el va fi propunerea de premier cu care PNL ar merge la Cotroceni dacă va fi cazul.
Tot azi, Orban era programat pentru judecată la ÎCCJ, pentru corupție. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998