CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

”Mai nemernicilor, aveti bani de rachete, dar nu si pentru alocatii si pensii”

8 comentarii / 4144 vizualizări / 28 iulie 2020

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, postează pe Facebook un atac neobișnuit de violent la adresa guvernanților, pe tema refuzului majorării alocațiilor și pensiilor.

”Astăzi Guvernul PNL trebuie să pună în aplicare o lege dată tot de Parlament, o lege pe care au votat-o și ei, și pe care președintele lor a promulgat-o: dublarea alocațiilor pentru copii! Îi vedeți cum își smulg părul din cap? Ați mai auzit atâta vaiet? De parcă ar da banii de la ei din buzunar! Motive și paramotive să justifice amânarea sau mărirea cu doar 10-20% a alocațiilor!

Mai, nemernicilor, găsiți bani pentru orice, doar pentru mărirea alocațiilor și a pensiilor nu? Ați împrumutat peste 100 de miliarde de lei în 9 luni de când guvernați și nu am văzut vreun ban! Găsiți bani pentru rachete, găsiți bani pentru materiale sanitare supraevaluate, găsiți bani de cumpărat mass-media și doar pentru alocații și pensii nu mai găsiți?
Scotociți-vă bine prin buzunare și găsiți sau, dacă nu, plecați, pentru că vor fi niște oameni sănătoși la cap în țara asta care să respecte o lege dată de Parlament!” mai scrie liderul ALDE. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Până vine scriptul de la centru, să remarcăm faptul că Tăriceanu a folosit acuzativul.

  Oricum, nu copiii se folosesc de slugoii Securității, achiziția de rachete fiind perfect justificată prin natura jegoasă a coloniei securiste.

 2. Aceste legi „date de parlament” aduc atingere puterii executive, politica sociala fiind atribut guvernamental in orice tara civilizata.
  Virulenta postarii imi sugereaza ca se apropie sorocul, trimiterea in judecata

  • Și cu rachetele cum rămâne?

   Bă, securist prost, SUBIECTUL!!!

 3. Dar oameni sanatosi la cap care sa nu dea jos un guvern care mergea bine si care, dupa parerea mea ar fi solutionat cu mai multa intelepciune problema „pandemiei”, nu se gasesc? Va tot agatati de pensii si alocatii, ca m-am plictisit de aceste teme; dar economia care se duuuuce in prapastie, nu este un subiect important?

 4. tariceanu ataca rachetele care ne apara de rusi desi ele sunt mult mai ieftine decat cheltuiala pentru pensiile speciale ale parlamentarilor pe care psd-alde refuza sa le elimine. de ce face asta tariceanu? raspunsul e evident

  • Analfabete, Tăriceanu spune că aruncăm banii pe fier vechi în loc să le dăm două acadele la copii.

   Nu s-a pus nicio clipă problema ca securiștii zoioși și scârbos de proști ca voi să rămână fără pensii speciale. Nici măcar în timpul stării de urgență.

  • Caca Prostule asd, da de ce sa ne apere de rusi?Sintem cumva in razboi cu Rusia cretinule sorosist?

 5. Asd, de cine te apară bășini.le alea expirate și vândute la mega supra-preț? De ruși? Ești de râsul curcilor, prostovane! Dacă rușii vor vrea sa intre în România, o vor face la pas, iar pe proștii ca tine ii rad primii!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998