CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9633 RON DOWN | 1 USD = 4.6099 RON DOWN | 1 GBP = 5.7790 RON UP

Maia Morgenstern, noi aventuri: Blocata la comemorarea victimelor Holocaustului

11 comentarii / 3171 vizualizări / 9 aprilie 2021

”Ieri am tăcut. S-a întâmplat ceva. Ieri am fost invitată să particip în cadrul unui eveniment dedicat comemorării victimelor Holocaustului. Shoa. Evenimentul era organizat online, desigur. Cu mulți participanți. Cu amintiri cutremurătoare. Cu cei câțiva supraviețuitori rămași să ne împărtășească coșmarul trăit, dar și dorința de a trăi. Dragoste și respect pentru viață, iată ce se cuvine să învățăm, noi generațiile ce urmăm.

Ieri am tăcut. Cumva, n-am putut. N-am putut să mă conectez la Internet. Sau a fost o defecțiune. Sau nu mă pricep eu – cel mai probabil. Am tot încercat. N-am putut să vorbesc.

Și atunci am tăcut. Am stat în picioare și am tăcut. Am ascultat ce spuneau ceilalți participanți la eveniment Și am tăcut.
I-am privit pe ceilalți și am tăcut. Un timp am tăcut. Așa se cuvenea. Probabil.
Ieri am tăcut.
Azi, însă, voi vorbi.
Azi și în toate zilele vieții mele” scrie actrița Maia Morgenstern pe Facebook. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

11 Comentarii

 1. Plătește factura mamă a lui Isus! Plătește factura!

  • Furnizorul de internet menționează în contract că poate remedia disfuncționalitățile în termen de până la 72 ore.
   Mama lui Isus e nevinovată să creadă că furnizorul de internet o face înadins. Atâta poate!

 2. Ma Muia Shekelstein, ce se mai aude cu „antizemitu si xenophobu” care te-a amenintat cu moartea, de-au pleznit kibbutzurile din intreaga lume?
  Cum il chema pe „romanu extremist”?
  Schlomo ? Moshe ? Shtrul ?

  mai ai tupeu ordinaro sa apari in prim plan dupa inscenarile ordinare pe care le-au coclit niste minti bolnave din tribu tau?

 3. Sigur…te așteptăm să vorbești ….

 4. Te-ai facut de cacao ,madam.Pana si alor tai le e rusine sa se afiseze cu tine.Cu adevarat nu ai fost nici mare actrita nici mare personalitate.Doar o impostoare.

 5. Daca ,,Am stat în picioare și am tăcut. Am ascultat ce spuneau ceilalți participanți la eveniment Și am tăcut.
  I-am privit pe ceilalți și am tăcut. t. „, inseamna ca a avut internet, dar a preferat sa taca. Daca nu ai internet nu vezi si nu auzi pe ceilalti – asta inseamna ca minte cu nerusinare.

 6. sa fie sanatoasa,
  la cat buffering am asteptat noi pe dial-up…..

 7. Pare un soi de ultima zbatere…vine BLM-ul peste ei, se vor bate (la propriu, ca aia sunt mai tineri, mai nervosi si mai fara carte) in piete, sa se afle care a fost, de-a lungul mileniilor, mai oropsit, mai victima…vor incerca sa foloseasca, in sustinerea tezei fiecarei tabere, Biblia, dar, ce sa vezi, Biblia face parte dintre valorile culturale incorect politce, deci trebuie arsa (si ea!) in piata…cand toate valorile „vechi” vor disparea, pentru a face loc „minunatei lumi noi”, toate suferintele (reale ori gonflate) vor deveni caduce…”doamna” Maia ar trebui sa se alinieze, valorile „traditionale” la care face apel, la ceas de pensie, ar obliga-o sa-si rescrie discursul…
  P.S. Un prieten ma inreba daca, in noua ordine, s-ar putea folosi, pentru a fi acceptat, de un stramos, explorator, care si-a pierdut prietenul in Africa, mancat de un stramos ai BLM, dupa care, el insusi a murit impuscat de un conational evreu (intamplator!)…i-am spus (expert!) ca, atata vreme cat el si stramosul raman barbati albi, heterosexuali nu are nicio sansa…

 8. Gimme a break!

  prima dată vine și ne povestește că a auzit un coleg zicând ceva cu jidovi. N-a dat nume, n-a dat dovezi.

  apoi vine mesajul scris de psihopat in numele unui partid. politia il prinde dar nu ne zice nimic

  acum vine chestia asta cu „am tăcut” dar m-au blocat etcetc. De ce trebuie a să vorbească mai ales cand erau supravietuitori acolo? ce, ea e primadona să fie ea vedetă pe scenă? deja miroase a paranoia că toate i se intamplă numai ei.
  sau acum la bătrânețe trebuie și ea să fie in centrul atenției cu orice motiv că nu mai are contractE?

  mie mi se pare că se cam profită de cadavre să ieși tu in față, mi se pare cam rușinos cum unii isi fac bani și imagine exploatând o dramă. Dar mă rog, așa a fosdt Colectivul. așa e pandemia. Mereu unii vor să profite

 9. Compania de cablu e antisemită. Să vină Parchetu, Katzu, Cîțu și Vexleru!

 10. Voi sunteţi urmaşii Romei? Nişte răi şi nişte fameni!
  I-e ruşine omenirii să vă zică vouă oameni!
  Şi această ciumă-n lume şi aceste creaturi
  Nici ruşine n-au să ieie în smintitele lor guri
  Gloria neamului nostru spre-a o face de ocară,
  Îndrăznesc ca să rostească pân’ şi numele tău… ţară!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998