CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Manevră de proporții: Presa și politica își dau mîna în business de miliarde

1 comentariu / 4180 vizualizări / 4 decembrie 2022

S-au pus bazele celui mai mare proiect de dezvoltare imobiliară din România. Viziunea celor mai puternici oameni de afaceri din România, împreună cu parteneri cu tradiție pe piața de business, se concretizează într-un parteneriat unic pentru dezvoltarea țării, informează postul Realitatea Plus.

Maricel Păcuraru, patronul Realitatea Plus și asociații săi din „Consorțiul PHG” intră în acționariatul celui mai mare proiect imobiliar din România, „Transilvania Smart City”. Consorțiul condus de Maricel Păcuraru, împreună cu reprezentanții „Transilvania Smart City”, Adrian Alexandrov, concubinul Elenei Udrea, și Adrian Gurzău, au încheiat parteneriatul pentru dezvoltarea și finalizarea acestui proiect estimat ca valoare de piață la peste 2 miliarde de euro, la finalizarea sa. Acționarii Consorțiului PHG sunt Maricel Păcuraru, Miron Mitrea, fost ministru, Bobby Păunescu, patronul B1TV, Cozmin Gușă, patronul Gold FM, Gabriel Oprea, fost ministru și Iuliean Horneț, afacerist și candidat AUR pentru Senat. ”Toate detaliile utile publicului interesat vor fi furnizate în perioada următoare”, se mai arată în comunicat.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Realitatea globalismului ne invata c-ar fi bine sa traim la tara, sa avem o curticica cu propriile legume si pomi fructiferi, cu animale sau pasari domestice, pentru a evita carnea fake a psihopatului Bill Gates, ca si mancarea industriala care genereaza boli cronice si obezitate de decenii.Aceste smart city-uri in constructie sunt puscarii tehnologice, in care numai niste idioti vor dori sa locuiasca.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998