CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

Manevra spectaculoasa la Cluj: USR lanseaza un tatar impotriva primarului Boc

7 comentarii / 2943 vizualizări / 18 mai 2022

Emil Boc ar putea avea nu peste multă vreme probleme comune cu Ștefan cel Mare, în sensul că va trebui să se bată cu tătarii. Dezvăluirea explozivă aparține publicației Strictsecret, care spune că USR pregătește un etnic tătar pentru primăria Cluj, la alegerile de peste doi ani.

”USR pregătește la Cluj un contracandidat bombă pentru Emil Boc: un puștan de 23 de ani pe nume Ibraim Yasin Eden, recent ales președinte de filială municipală” titrează siteul, care adaugă că Eden a fost ales duminică, aproape în secret, președinte al USR Cluj Napoca.

”Alegerile interne au avut loc duminică, 15 mai, în urma cărora de la conducerea filialei USR PLUS Cluj-Napoca a fost înlăturată Manuela Petrescu, de profesie cadru didactic la cea mai prestigioasă universitate din țară: Universitatea Babeș-Bolyai. Femeia fusese schimbată din funcție, în ciuda rezultatelor bune obținute la nivelul administrației din Cluj-Napoca(…)
Desi filiala are 700 de membri, participarea la alegerile de duminica a fost surprinzător de mică: juniorul Eden Yasin Ibraim, cetățean român cu rădăcini tătaresti a ajuns președintele ALES al USR PLUS Cluj-Napoca cu doar 42 de totalul 81 de persoanecare au participat(…)

USR Cluj iși taie singur craca si aburcă la vârful unei filiale politice cu potențial un student cu un CV ciudat: a lucrat la un site ce comercializa becuri, a mai ciupit un contract de ”profesor” la un afterschool la vârsta de 18 ani și a mai încasat salariu de la partid timp de două luni, câte 4.000 de lei pe lună pentru ajutorul dat în campania electorală, singurul „voluntar” plătit de USR Cluj pe motiv că e „mai sărăcuț”. Mai mult, zic colegii că juniorul s-ar afla sub protecția altor grei din USR: ministrul Cătălin Drulă și deputatul Liviu Ionuț Moșteanu” mai relatează siteul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. Numai sa nu se marite cu un arab, ca si Seideh e tataroaica si inca nu stim de unde i s-a tras……Dincolo de bucatareala de partid, atipica si abulica, ramane senzatia de deruta totala a cruciatilor fara de cruce, astia par a incerca toate retetele, din toate ideologiile numai sa se mai agate un pic de putere, e clar ca in spatele neterminatilor sunt multe frustrari si complexe batrane…plus (!!!!) ca pare sa fi luat bani de undeva fara sa presteze si acum sunt ¨alergati¨ de ¨recuperatori¨…
  P.S. La 23 de ani vorbim de ¨CV ciudat¨?! Cam ce-ar fi trebuit sa faca pentru un dosar sanatos?!

 2. BOC -SATAN SE VA BATE CU EDEN-RAI…
  TOTI DIN PDL SUNT CANDIDATI LA PUSCARIE…NUMAI BOC CARE A DISTRUS ROMANIA ANI DE ZILE, A JUPUIT POPULATIA CA SA SCOATA UDREA BANII DIN TARA SI COLDEA CU CAMIOANELE, UMBLA VORBA INTRE CEI CARE CARAU PESCHESUL LA PARTID…IN SPECIAL LA DOMNU BLAGA…SI BANDITII ASTIA ZBURDA LIBERI CU TRICOLORUL PE PIEPT..VEDEA-T-AS CU LUMANAREA INTRE DES’TE BOC A LUI POC…SCURSURA SATANISTA…FACI PE DRACU GHEM SI EL PE TINE TARATURA…TE-O FI CHEMAND EMIL, CA VOI LUCRATI…DAR MILA AI SA CERI NUMAI TU!!! EMIL, MILICA, MILUT, SF. EMIL E PE ZIUA DE NASTERE A LUI TRAIAN BASESCU…NU DEGEABA SI-A PUS CIRACUL PARTENER, PARDON, PREMIER …GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT..NU GUVERN!!!

 3. & Bau, ! ‘ ?

 4. & Axa ( cu Washington, cu Londra, cu Germania ) s-o zice că implică și ,,dus-întors”, așa cum ar putea zice și Sever Voinescu ,cu ,,copy-paste”, cum probabil că ar pretinde Traian Băsescu, cu etc.și altele, ?

 5. Psihopații de la USR fac jocul lui Boc inventand un pseudocandidat idiot și inutil numai bun de bătut.

  Desigur, la cluj există o mii de corporatiști idioți care ar vota cu un tătar cu zero competențe numai să semnalizeze virtute, insă poporul s a cam trezit că degeaba votezi un neamț ca iohannis dacă e idiot și trădător, degeaba votezi un neamț ca Fritz dacă e profitor și incompetent sau o Clotildoae hoțomană și incapabilă… Nu mai merge mitul bunului străin, e cam tarziu.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998