CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Manevra: Voiculescu pune un ex-pedelist in fruntea PC

0 comentarii / 1792 vizualizări / 1 aprilie 2011

Fostul membru al PDL, senatorul Vasile Nistor, va fi, potrivit unor surse bine informate, noul președinte executiv al PC, care va fi uns în funcție duminică, la Congresul conservatorilor.

Este posibil ca numirea băcăuanului Vasile Nistor, membru fondator al PD, care a demisionat zilele trecute din fostul partid invocînd proasta guvernare Boc, să nu fie privită cu prea multă simpatie de colegii liberali de alianță cu care PC se află deja în negocieri aprige stârnite de stabilirea candidaturilor la primăriile din țară. Trebuie spus că Nistor este în topul celor mai vechi parlamentari din țară, el fiind ales prima dată în 1990, pe listele FSN. În 2008, el a făcut deliciul întregii țări atunci cînd a candidat la șefia Consiliului Județean Bacău, grație sloganului de o neașteptată sinceritate ”Viitorul meu contează. Vreau o șansă!”.
De asemenea, deputatul Damian Florea va fi confirmat, la Congres, în funcția de secretar general al PC, el ocupând în prezent interimar această poziție. (R.Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998