CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9731 RON DOWN | 1 USD = 4.5843 RON DOWN | 1 GBP = 5.8128 RON DOWN

Manolescu: Copiii sa fie vaccinati obligatoriu, studentii nevaccinati sa fie scosi din camine

17 comentarii / 3995 vizualizări / 9 octombrie 2021

Nicolae Manolescu, critic literar și profesor universitar, e de părere că studenților nevaccinați nu ar trebui să li se permită locuitul în cămine, și să fie determinați să își găsească gazde ”pe banii părinților”. De asemenea Manolescu cere vaccinarea obligatorie a copiilor, a profesorilor și a personalului medical.

”Restricțiile se impun, indiferent de alegerile din partide sau de moțiunile de cenzură” scrie Manolescu în ultimul număr al revistei ”România literară”.

”Nu e vorba de discriminare, ce prostie!, să-i împiedici pe nevaccinați să intre în restaurante și în cluburi, majoritatea, tineri, care la concerte și teatre tot nu se duc, sau să călătorească în străinătate. E singurul mijloc să-i determini să nu infecteze toată nația. Să distrugă o economie de care profită, dar la care nu aduc nicio contribuție. Să ne prejudicieze pe toți cei care considerăm că relaxarea urmează muncii și nu invers. Lăsați-i să-i plătească testele. Nu e firesc să le plătească ceilalți contribuabili care s-au vaccinat. Nu le dați posibilitatea studenților care nu s-au vaccinat să ocupe un etaj separat în cămine. Asta, da, discriminare. Lăsați-i să-și caute gazde pe banii părinților lor. Mi-am trăit întreaga viață în mediul universitar, dar nu văd de ce ar trebui să plătesc capriciile unora sau altora dintre studenți sau părinți. Căci de capricii e vorba, în condițiile în care cei care sunt scutiți din motive medicale de a se vaccina pot veni cu dovada cu pricina. Obligați-i, da, pe oamenii școlii și pe medici și tot personalul din spitale să se vaccineze. De asemenea, pe copii. Să mi se ierte tonul patetic, care nu mi-e obișnuit, dar nu fac decât să spun, să repet, lucruri care trebuie spuse” mai scrie profesorul. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

17 Comentarii

 1. Bagati-i in fund lui Manolescu 100 de vaccinuri ! Mosul e complet defazat si un pic smecheras pe margini, ca sa nu zic escroc…

  • Apropo, asta Manolescu are cumva copii ? Ca neveste si amante stiu ca a avut.

 2. Hmm, sa îți fie băgat ceva in corp, fără voia ta.. Suna ca un viol

  • Conform logicii elementare, Manolescu spune ca poti opta pentru chirie. Scapi de viol și dai de proprietar.

 3. Nene Manolescule, mai bine vezi-ți de cărțile matale…

 4. Dl Manolescu nu stie ca e vremea sa lase locul altora mai tineri ? Are 81 de ani si pretentia de a mai tine cineva parere de ideile lui ?- ca sa nu spun de idioteniile lui. Hai , pa ! Sau nu poti renunta la salariul de profesor universitar ? Traieste si tu ca un pensionar obisnuit sa vezi cum e.

 5. De ce-l menajati pe animalul asta nazist !!!
  Asta merita doar un ”dute-n pz-a matii” si gata !!!

 6. Tampit ai fost, tampit ramai, mai manolescule.

 7. Cand esti mare profesor universitar, foarte increzator in tine si fudul, nu accepti ca poti fi inselat de propaganda, ca n-ai discernamant si luciditate nici cat vanzatoarea de la aprozar. De altfel, in criza Covid, s-a demonstrat ca oamenii simpli s-au prins mai repede decat supercultivatii de unde vine raul, fiindca bunul-simt la oamenii simpli a ramas netocit.

  • Alte popoare nu au oameni simpli așa ca tine. Ai votat cu retardatul Iohannis, iar acum te crezi elită. Mai știi o prostovancă de la etajul 2 care nu se vaccinează din același motiv ca tine, amândouă fiind consumatoare de Dan Diaconu. Nu mai spune nimic despre vaccinuri pentru că el n-a spus niciodată să nu vă vaccinați și chiar dacă v-a spus, nu-i treaba lui că sunteți toți la fel de proști ca el.

 8. Sluga pupincurista, refuz să-i scriu numele acestei secaturi, și părinții acestor studenți plătesc asigurările de sănătate, imbecilule!

 9. Flegmei pupincurista i s-a făcut iar de lins și de pupat basul satrapului-penal…

 10. Te-ai ramolit mai repede decat Sora; cand vei ajunge la varsta lui o sa continui in eroare?
  Ce zic copiii sau nepotii (daca ai) despre ideile tale naziste?
  Turnator mizerabil…si tocator de bani la Uniune!

 11. Cum poate acest nemernic sa debiteze asa ceva?

 12. Bai Apolzane, se vede ca esti fiul lui tac-tu, legionarul !

 13. Apolzane, se intoarce tac-tu in mormant ca il faci de kkat si in fata mormantului tau! Ruinatule! Pupi si sugi la cine plateste!

 14. ” Heavy drinking during pregnancy can cause fetal alcohol syndrome, … a short up-turned nose, and a smooth philtrum over the upper lip.”
  -asa aflam ca doamna ma-sa s-a intins cu jidovu de la bacania din coltz:pentru alcool!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998