CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Manolescu: Tarile civilizate ar fi trebuit sa boicoteze Mondialul

7 comentarii / 4030 vizualizări / 14 iunie 2018

Reputatul critic literar Nicolae Manolescu a taxat dur Mondialul care începe azi și despre care a spus că e o mascaradă în beneficiul lui Vladimir Putin.

Manolescu a spus la RFI„răul e făcut de la început, atunci când FIFA a aprobat Rusia gazdă a Campionatului Mondial, în condiţiile geopolitice binecunoscute de multă vreme. S-a făcut o mare eroare, după părerea mea. Soluţia ar fi fost ca ţările normale, nu pot să spun civilizate, că nu mai ştiu care-i civilizată şi care nu, ar fi refuzat să participe. E o mascaradă”.

Va exista un câştigător politic de pe urma acestui Campionat Mondial de fotbal? „Este deja Rusia, fără discuţii, Federaţia Rusă. Putin, evident (…). Fără îndoială, Putin. E un regim personalizat”, subliniază Nicolae Manolescu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. maica, da prost ai imbatranit… habar n-ai pe ce lume traiesti, dar inca vorbesti

 2. Asta-i prost rău! Politizează ce nu trebuie politizat.
  Germania nu știe cum să facă mai bine să reușească intelegeri cu Rusia. Că le ingheată cururile și le moare economia fără gazul rusesc!
  USA s-amprietenit cu Rusia, tocmai ca să stărpească extremismul și terorismul, deci e de bine, nu vom avea råzbel atomic din aste țări!
  Rusia e o mare putere mondială, politică, militară, economică.
  Buey, dați-vă la o parte că vine Ulea Spataru aka Manolici ăsta, și se rațoiește la planiglob cu ideea : Rusia e de căcat, trebe’ boicotată!
  Bine, bă, boule, să ne mai scrii. Peste v-o 30 de ani!

 3. Romania s-a conformat!

 4. Toata lumea se pricepe la fotbal. Inclusiv pupincuristii.

 5. Reputatul sau repătatul?

 6. A zis careva ca nationala de fotbal a Romaniei a boicotat campionatul mondial din Rusia.Eu sant cam in dubiu,l-a boicotat,sau nu e de nasul lor sa participe in marea RUSIE la Camp.mondial.Cred totusi ca s-au luat dupa reputatul profesor si l-au boicotat.

 7. individul face parte din armata de agenti sorosisti propagandisti platiti si spalati pe creier care slujesc cu credinta imperialismului occidental iudeomasonic !

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998