CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9219 RON UP | 1 USD = 4.6021 RON UP | 1 GBP = 5.6180 RON UP

Marea diversiune contra întîlnirii Putin-Xi? Trump anunță că va fi arestat marți

7 comentarii / 3096 vizualizări / 18 martie 2023

Dacă mandatul de arestare a lui Vladimir Putin emis ieri de Curtea Penală de la Haga are toate șansele să fi fost doar perdeaua de fum trasă peste anunțul vizitei oficiale a președintelui China la Moscova, iată că pentru vizita propriu zisă de săptămîna viitoare se conturează o diversiune și mai mare.

În urmă cu cîteva minute, fostul președinte Donald Trump a anunțat pe rețelele sociale sâmbătă că marți va fi arestat în legătură cu ancheta procurorului districtual din Manhattan și a chemat americanii la proteste.
”Candidatul republican de frunte și fostul președinte al Statelor Unite va fi arestat marți. Protestați, luați-ne națiunea înapoi”, a scris el.

Deși Trump nu a oferit detalii despre motivul pentru care se așteaptă să fie acuzat, echipa sa de avocați a anticipat că acest lucru se va întâmpla în curând și s-a pregătit în culise pentru următorii pași. Fostul președinte este de așteptat să se prezinte la Manhattan în urma acuzațiilor formale și și-a exprimat interesul să țină un discurs ulterior, deși rămâne de văzut dacă în cele din urmă o va face, relatează CNN. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. stat de drepti. politizarea justitiei si folosirea ei ca arma. marturii luate sub presiune si santaj. metode testate parca prin colonii.

 2. […] pe inpolitics a lui Bogdan Tiberiu Iacob, apare un articol care sustine aceeasi teorie a unei diversiuni, ce va tine ocupate televiziunile occidentale in breiching niusuri de la Mar-a-Lago, in sensul asta, […]

 3. – si asa vom vedea primul presedinte american tatuat,
  „bad boy”.

 4. „Mutare cu implicații uriașe în Orientul Mijlociu: Regele saudit l-a invitat pe președintele iranian la Riad”
  Sper intr-o pace perpetue, in care instagatorii la razboi, gen usa si rusia, sa fie aduse la masa tratativelor.

  • Sper ca prostii ca tine sa nu mai spuna tampenii, ci sa taca.

 5. -cam pe la orele 17:
  e differentza de fus orar,
  ati remarcat la 11 septembrie!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998