CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9773 RON UP | 1 USD = 4.6189 RON UP | 1 GBP = 5.8269 RON UP

Marea Resetare sau Complotul secolului?

19 comentarii / 7118 vizualizări / 29 august 2020

SARS-CoV-2 e din ce în ce mai suspect. Deşi odată cu venirea verii ar fi trebuit să cam dispară, el pare să se eternizeze. Măsurile de distanţare socială, obligaţia de a purta mască, zonele roşii etc. se înmulţesc. Se anunţă în continuare, zilnic, infectări masive şi decese. Poţi să nu le iei în serios, să le ignori ? Imposibil. Prima „infecţioloagă” a UE, cancelarul german Angela Merkel, ne anunţă cu toată seriozitatea luni dificile la apropierea iernii. Doamna Merkel nu e doar o talentată infecţioloagă amatoare, e şi un prooroc sanitar. Pentru că oamenii de ştiinţă din toată lumea, doctorii şi cercetătorii, în primul rând cei din Germania, au un alt discurs, mult mai rezervat şi relativizant.
Este acest nenorocit de coronavirus unul mai degrabă politic, artificial, „îmbunătăţit” în laborator şi folosit pentru foarte importante scopuri politico-economice ascunse ? Care scopuri ? Păi, faimosul „The Great Reset”, introducerea monedei digitale, venitul minim universal (dacă toate economiile implozează, dispar), rezolvarea prin redistribuire, prin prăbuşirea dolarului american a datoriei faraonice a SUA ? Şi, desigur, şi alte planuri, cunoscute numai de oligarhia mondială, de oamenii de la Davos (World Economic Forum). Dar şi de unii experţi care au început să vorbească.
Virusul pare că nu se dă dus nici vara, e foarte rezistent micuţul !, şi va reveni în forţă, suntem deja asiguraţi, odată cu iarna – în orice caz, e şi foarte original, căci e prima dată în istorie când o pandemie se declanşează simultan pe glob. Nici măcar celebrul profesor marseiez, Dr. Didier Raoult, nu pare să se mai opună frontal ciudatelor comandamente politice care i-au „mascat” în ultimele zile oraşul. Nu admite totuşi existenţa unui al doilea val, numeşte această situaţie „actul doi” şi, într-o competiţie cu alte epidemii majore din secolul XX şi XXI, Covid-19 ajunge, în opinia savantului, poate pe ultimul loc. Dar Didier Raoult recunoaşte dreptul politicienilor de a lua decizii discutabile, controversate (de fapt, antidemocratice, totalitare – n.n.), recunoaşte că politicienii au „o meserie dificilă”. Vremuri periculoase pentru politicieni…
Avem şi noi un mare „infecţionist”, poate chiar doi sau trei. Îl avem mai întâi pe preşedintele Iohannis, expert recunoscut în spălatul pe mâini. Dar îl avem şi pe Raed Arafat, Doctorul Miliţian (MAI), transformat spectaculos din cel mai credibil român în cel mai detestat. Satisfacţia lui lugubră de a speria, ameninţa, intimida, certa populaţia l-a transformat în doar câteva luni într-un nou Dracula local. Nu trebuie uitat nici Alexandru Rafila, Doctorul Conflict-de-Interese, reprezentantul OMS (instituţia prin care se coordonează pandemia !), şi el un apostol harnic al micuţului virus.
Dar să revenim la marele infecţionist Klaus Iohannis, care se vrea mai nou şi filosof politic televizat după-amiaza. Într-un colocviu socratic cu ziaristele de stat, Klaus Iohannis ne-a spus că nu crede că e important dacă eşti sau nu membru al unui partid pentru a deveni preşedinte. Dar oare e important să fii „membru” (vezi cazul Petrov) sau să reprezinţi Securitatea (veche şi nouă), Statul Profund şi alte puteri mai mult sau mai puţin globale ?
Nu există deocamdată probe incontestabile despre manipularea în laborator a acestui blestemat virus, dar avem destule probe – şi ele se înmulţesc zilnic – în legătură cu manipulările făcute pe seama virusului. În vreme ce toată lumea se preocupă de alegerile americane, de Donald Trump, Joe Biden, Kamala Harris, Nancy Pelosi etc., în spatele marii scene publice, FED-ul, Trezoreria (Ministerul de Finanţe) au intrat sub controlul lui BlackRock, cel mai mare fond de investiţii (peste 7 000 de miliarde de dolari), care se ocupă cu „salvarea” şi naţionalizarea economiei americane pe model chinez. S-au emis cantităţi necunoscute, incomensurabile de dolari, iar valoarea monedei americane nu face decât să scadă.
Prăbuşirea dolarului e una controlată şi are mai multe ţinte, nu toate descifrate. În primul rând, datoria americană (106 % din PIB – 26,52 mii de miliarde de dolari la 20.07.2020) va fi redistribuită în toată lumea dominată de dolar. Dar şi Rusia, China, Iranul etc. vor contribui, involuntar, la absorbţia acestei datorii, pentru că nu au reuşit să se debaraseze la timp de dolar. Iar miza imediat următoare pare a fi trecerea la moneda digitală, la doarul distribuit direct de FED americanilor în nevoie prin mijloacele tehnologice actuale. Venitul minim universal, adică sclavizarea populaţiei sau un nou comunism „capitalist” (tot pe model chinez), va fi acceptat, chiar cerut de o populaţie rămasă fără resurse.
„Să examinăm situaţia din SUA : raportul datorie federală/PIB în Statele Unite a crescut mult în timpul Marii Recesiuni din 2008-2009 şi apoi a continuat să crească, trecând de la 62 % în 2007 la 90 % în 2010. În 2019 atinsese 106 %, iar Biroul pentru Buget al Congresului a avertizat că fondurile pentru securitatea socială si asigurările de sănătate vor fi epuizate până în 2028. Numeroşi economişti au arătat că raportul datorie/PIB de 100 % era deja extrem de ridicat şi că următoarele creşteri necesare de impozite pentru a-l reduce ar trebui să fie masive. Apoi a venit Covid-19. Confruntate cu închiderile şi căderile din economie, guvernele din lumea întreagă au aprobat enorme cheltuieli suplimentare, chiar dacă se vedea că veniturile aveau să scadă. […] Raportul datorie /PIB în SUA după al doilea război mondial a fost de 116 % în 1945 şi de 66,2 % în 1955” (Bruno Bertez – „Non, nous ne sommes pas en guerre, la seule guerre, c’est celle qui sera menée contre vous”, brunobertez.com, 24.08.2020)
Războiul comercial al lui Donald Trump cu China, ca şi cel asimetric sau „războiul fără restricţii” cu marea putere asiatică, Antifa, Black Lives Matter şi distrugerile de statui, de cartiere, revoluţia culturală rasială în curs, atacurile iraţionale ale „stângii” la preşedintele în funcţie, larma campaniei pentru prezidenţiale pot fi toate doar o perdea de fum care ascunde schimbări şi interese mult mai mari, cu adevărat revoluţionare. Care toate ţin de economie şi de viitoarea ei funcţionare în America şi în zona ei de influenţă.
Analişti economici tineri şi non-conformişti, preocupaţi, evident, de viitorul lor, citesc atent şi surprinzător lumea în schimbare : „În ciuda unei concurenţe monetare internaţionale emergente, dominaţia dolarului rămâne încă zdrobitoare : 63,5 % din rezervele în devize ale băncilor centrale din lume sunt constituite în dolari, faţă de 20 % în euro, 4,52 % în yeni şi 1,1 % în yuani. Euro este deviza concurentă cea mai serioasă, ceea ce inspiră un zâmbet subţire, dată fiind instabilitatea politică şi economică din zonă (Germania în recesiune, Brexit, Italia îndatorată, poate cu un proiect de ieşire din euro…). În orice caz, nu există o voinţă a Uniunii Europene de a vedea moneda euro internaţionalizându-se, căci asta ar însemna ca ea să suporte mai multă speculaţie, şi deci o mai mare fluctuaţie a cursului său, ceea ce Germania nu ar tolera. Christine Lagarde, fostă nr. 1 la FMI şi noua patroană a BCE, şi-a afirmat sprijinul pentru o monedă internaţională pe modelul „bancor”-ului, adică o valoare supranaţională, pe scurt, DTS-ul (Drepturi de Trageri Speciale ; în engleză, SDR Special Drawing Rights – adică un activ de rezervă internaţional care există deja de la finele anilor ’60 şi din care ţările sunt deja astăzi în posesia unei sume echivalente cu cca 285 de miliarde de dolari – n.n.).
Ordinea economică şi financiară de mâine va fi deci gestionată indirect de o guvernanţă mondială a FMI sau direct de imperiul american. Asistăm deja de câteva decenii la lupta între cele două tabere pentru hegemonie” (Franck Pengam – „Quelle monnaie virtuelle pour demain : DTS ou cryptomonnaie”, geopolitique-profonde.com, 28.08.2020). (Petru Romoşan)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

19 Comentarii

 1. Articolul se înscrie în ciclul „să demitizăm puțin răceala”.
  Virusel are un număr de condiții de optime. Avantajul verii toride a fost de partea maimuțoilor murdărei, razele UV prăjind virusul expus. Atât și nimic mai mult. Ce se predă din mână-n mână sau din gură în gură cam apare în statistici. Odată cu răcirea vremii va fi un pic de belea.
  Noul val din Europa are legătură cu pierderea răbdării. Populațiile își revendică drepturile, în principal cel de a sucomba. Fapt e că trebuie să ne obișnuim să trăim cu SARS-COV-2 ceea ce înseamnă un cu tot alt comportament. Și aici intervine modelul suedez. :) Cu distanțare fizică, igienă inimaginabilă în România, autoizolare la cel mai mic semn de simptome, cam tot atâtea elemente ignorate de Astărăstoae.

  Fed-ul nu mai are nimic de pierdut, colapsul economic însemnând o deflație de vis, de asta amenință cu noi ținte de inflație fantasmagorice. Pentru inflație e nevoie de bani pentru sărăcani, mulți dintre ei activiști la frecat duda pe subiecte nigge’..Cum să păstreze oligarhia sistemul social dacă e haos? Ce nouă ordine mondială, dacă lătrăii nu vor nimic? Ei s-au săturat, vor drepturi, vor spanac, dar dacă s-ar putea să livreze glovo cu bicla, eco.

  • Nu eşti decât un maimuţoi de pe la SRI ori politruc

 2. The Great Reset logo
  There is an urgent need for global stakeholders to cooperate in simultaneously managing the direct consequences of the COVID-19 crisis. To improve the state of the world, the World Economic Forum is starting The Great Reset initiative.

 3. What is The Great Reset?
  In 2019, the Create and Strike campaign saw ad land take a strong stance against environmental disaster, and now its organisers have unveiled the next chapter of its mission, The Great Reset, which aims to tackle the climate crisis and spearhead a ’new normal’.

  The Great Reset is an initiative created by a group called ’The Purpose Disruptors’, and calls on the creative industry to continue the environmentally positive behaviours that occurred during lockdown.

  It includes over 200 individuals, drawn competing agencies to work together, using their influence and creativity to promote and maintain sustainable behaviours that have taken root during lockdown.

  What is the creative brief?

 4. Cat e adevar si cata provocare in nebunia asta, vom afla abia cand adevaratii specialisti vor fi lasati sa vorbeasca…pana atunci avem realitatea noii ideologii, corporatiste si lectia de dresaj social exersata la nivel global…omenirea este supusa tuturor exercitiilor de team building. de la idiotul experiment al increderii neconditionate pana la respectarea unor reguli sinistre numai pentru deprinderea de a respecta reguli…E vorba de control total, de putere absoluta de dragul puterii…e straniu, totusi, cat de usor s-a predat omenirea noii „provocari”…sau, mai degraba, cat de usor s-a universalizat cenzura de tip stalinist! Tocmai de-aia romanii, greu incercati de istorie, n-aveau voie sa renunte asa usor la putinele drepturi castigate, numai pentru ca niste unii, care au descoperit spalatul pe maini si circuitul virusilor in natura la varste mature s-au grabit sa reinstituie dictatura fricii…de la „demitizarea bolii” pana la cantarea pandemiei si la vanarea „negationistilor” a fost un pas prea mic si pentru ca ii deservea politic si economic, ba chiar electoral, au transformat pandemia in pandemuie, ca au mai „castigat” niste alegeri cu acest „program” politic si e exact la nivelul lor de intelegere…daca romanul le face si jocul asta, ii merita! In privinta Marii Resetari, eu cred ca mai avem ceva de asteptat, inca nu s-au desavarsit „Fabricile de mancare”, inca sunt prea multi miliardari dependenti de consum, deci de numarul urias de locuitori ai globului, Big Pharma e inca o corporatie consumista, nu s-a restructurat „ideologic”…apoi, daca te uiti in istorie, „resetarile” astea s-au produs indiferent de interesele marilor dregatori, ba, chiar in dauna lor…Turnul Babel, Sodoma/Gomora, potopul….

  • cenzura de tipTROTZKIST..

  • Românii nu prea descoperiseră circuitul virusurilor în natură. Horcăiau și scuipau ca nimeni alții. Poate ar fi bine să descoperi și tu circuitul virusurilor în natură. Statutul de bou care zace-n balegă nu te prinde bine.

   • Acum, ce sa zic…depinde si in ce familii te nasti, ce educatie primesti, ce medii frecventezi…cat si cum asimilezi ce citesti…dar, mai ales cata ticalosie genetica iti repartizeaza destinul si cat de ieftin esti cumparat…ca, despre democratie, libertate de exprimare si egalitate de sanse, am vazut, „romanul” ca tine se leapada inainte de a le intelege rostul…mai aveti putin si iesiti in strada sa vi se intoarca odiosul regretat, ca nu va mai puteti tine de atata dor…
    P.S. Mai usor cu „bou” si baliga”, oricat de familiare ti-ar fi notiunile…ne despart secole de civilizatie si mii de Km , nu ma intereseaza ce steag slujesti, dar, pastreaza distanta,… e loc, macar aici, de alte opinii

 5. […] „Să examinăm situaţia din SUA : raportul datorie federală/PIB în Statele Unite a crescut mult în timpul Marii Recesiuni din 2008-2009 şi apoi a continuat să crească, trecând de la 62 % în 2007 la 90 % în 2010. În 2019 atinsese 106 %, iar Biroul pentru Buget al Congresului a avertizat că fondurile pentru securitatea socială si asigurările de sănătate vor fi epuizate până în 2028. Numeroşi economişti au arătat că raportul datorie/PIB de 100 % era deja extrem de ridicat şi că următoarele creşteri necesare de impozite pentru a-l reduce ar trebui să fie masive. Apoi a venit Covid-19. Confruntate cu închiderile şi căderile din economie, guvernele din lumea întreagă au aprobat enorme cheltuieli suplimentare, chiar dacă se vedea că veniturile aveau să scadă. […] Raportul datorie /PIB în SUA după al doilea război mondial a fost de 116 % în 1945 şi de 66,2 % în 1955” (Bruno Bertez – „Non, nous ne sommes pas en guerre, la seule guerre, c’est celle qui sera menée contre vous”, brunobertez.com, 24.08.2020) Războiul comercial al lui Donald Trump cu China, ca şi cel asimetric sau „războiul fără restricţii” cu marea putere asiatică, Antifa, Black Lives Matter şi distrugerile de statui, de cartiere, revoluţia culturală rasială în curs, atacurile iraţionale ale „stângii” la preşedintele în funcţie, larma campaniei pentru prezidenţiale pot fi toate doar o perdea de fum care ascunde schimbări şi interese mult mai mari, cu adevărat revoluţionare. Care toate ţin de economie şi de viitoarea ei funcţionare în America şi în zona ei de influenţă. Analişti economici tineri şi non-conformişti, preocupaţi, evident, de viitorul lor, citesc atent şi surprinzător lumea în schimbare : „În ciuda unei concurenţe monetare internaţionale emergente, dominaţia dolarului rămâne încă zdrobitoare : 63,5 % din rezervele în devize ale băncilor centrale din lume sunt constituite în dolari, faţă de 20 % în euro, 4,52 % în yeni şi 1,1 % în yuani. Euro este deviza concurentă cea mai serioasă, ceea ce inspiră un zâmbet subţire, dată fiind instabilitatea politică şi economică din zonă (Germania în recesiune, Brexit, Italia îndatorată, poate cu un proiect de ieşire din euro…). În orice caz, nu există o voinţă a Uniunii Europene de a vedea moneda euro internaţionalizându-se, căci asta ar însemna ca ea să suporte mai multă speculaţie, şi deci o mai mare fluctuaţie a cursului său, ceea ce Germania nu ar tolera. Christine Lagarde, fostă nr. 1 la FMI şi noua patroană a BCE, şi-a afirmat sprijinul pentru o monedă internaţională pe modelul „bancor”-ului, adică o valoare supranaţională, pe scurt, DTS-ul (Drepturi de Trageri Speciale ; în engleză, SDR Special Drawing Rights – adică un activ de rezervă internaţional care există deja de la finele anilor ’60 şi din care ţările sunt deja astăzi în posesia unei sume echivalente cu cca 285 de miliarde de dolari – n.n.). Ordinea economică şi financiară de mâine va fi deci gestionată indirect de o guvernanţă mondială a FMI sau direct de imperiul american. Asistăm deja de câteva decenii la lupta între cele două tabere pentru hegemonie” (Franck Pengam – „Quelle monnaie virtuelle pour demain : DTS ou cryptomonnaie”, geopolitique-profonde.com, 28.08.2020). Petru RomoşanSursa: Inpolitics.ro […]

 6. citesc de ceva vreme acest blog si nu prea reusesc sa inteleg scopul sau real… nici in ceeace priveste o buna parte din articolele postate, si, in egala masura, nici o mare parte (cea mai mare?) dintre comentariile corelative acestor articole…

  privitor la articole, am remarcat faptul ca in general ele tin (cumva) pasul cu agenda publica roamneasca (atata cata este ea) si, uneori, cu agenda publica internationala, insa nu ai cum sa nu remarci faptul ca multi din cei care posteaza aici – indiferent de pregatire, profesie, profil profesional, etc. – fac parte din categoria celor care au numai certitudini, umbrele dubitative negasindu-si de cele mai multe ori locul in opiniile exprimate, astfel incat te intrebi cum, totusi, tara asta asta este condusa de galeria impresionanta de ‘rebuturi’ umane [numita generic „clasa politica”] cand, iata, aceasta tara are rezerve serioase si consistente de insi priceputi – pare-se – la absolut orice domeniu/tema/tematica/etc.

  cat despre comentariile starnite de aceste postari, nu sunt prea sigura dar, am observat ca exista niste „perechi” de ‘comentatori’ ce par a avea niste subiecte proprii de transat intre ei (subiecte ce nu au, deseori, nicio legatura cu tema articolelor) si profita doar de acest spatiu gratuit, pus neconditionat la dispozitia oricui, pentru a-si exersa exprimarile ‘libere’ (a se intelege prin aceasta un limbaj care prin comparatie face ca notiunea de de „mahala” – cu toate avatarurile sale – sa devina una aspirationala si dezirabila) incat nu contenesc sa ma mir si sa ma intreb si cine oare sponsorizeaza acest blog, si, mai ales, pentru care scop ar face-o in ultima instanta?!?

  daca am porni de la premiza (de bun simt pentru aceasta tara) conform careia ‘serviciile’ controleaza copios mass-media, am putea presupune ca acest blog este o (alta) forma de manipulare a opiniei publice precare si slab informate insa traficul nu pare sa justifice aceasta explicatie…
  daca am presupune ca acest blog ar fi un fel de ‘cenaclu’ al unor indivizi care se cunosc intre ei si au decis sa isi umple timpul lor liber cu postarile lor proprii asa, de amuzament, cred ca ne-am afla intr-o posibila eroare, dat fiind natura eclectica a tipologiilor „postacilor” asa incat ma tem ca nici aceasta explicatie nu rezista probei de logica…

  prin urmare cine ar avea interes ca poeti (talentati sau nu), fosti (sau chiar actuali?) informatori ai serviciilor, scriitori (buni sau mai putin buni), politicieni esuati cu cariere lamentabile in spate, s.a.m.d. sa continue sa scrie (foarte doct, de altfel) despre teme asupra carora este mai mult decat evident faptul ca nu detin nicio urma de expertiza???

  sau acest blog este, pur si simplu, un fel de „liga a treia” a divizei presa din servicii unde se face doar ‘incalzirea’ pentru adevaratele site-uri (imunde si nefrecventabile) din „liga intai” a acestei divizii unde nu se pot califica sa publice decat cei cu multe „meciuri in picioare”?

  • Zdreanță, strategia de campanie electorală a mascotei retardate a SRI, Klaus Werner Iohannis, s-a bazat pe Muie PSD.
   Când mai ai chef de construcții logice pretențioase să nu uiți punctul de plecare altfel te trezești cu un lanț de mui corective.

   • stimate (?) domnule „Franklin”,
    multumesc mult pentru cuvintele sincere, calde, adresate din tot sufletul dvs!

    fata de continutul postarii dvs. pe care mi-ati adresat-o cu deplina marinimie remarc insa lipsa oricarei logici a raspunsului dvs. precum si lipsa oricarui tip de legatura al acestuia cu nedumeririle pe care mi le-am exprimat – la fel de liber ca oricare alt vizitator al acestui site/blog – privind insasi existenta/scopul acestuia…

    daca as fi malitioasa (dar nu sunt) si suspicioasa (nici asta nu sunt) as fi tentata sa afirm ca imposibilitatea de accesare a acestui site timp de cateva ore dupa postarea mea se coreleaza perfect cu postarea/raspunsul dvs. extrem de agresiva/agresiv, publicata ca un fel de raspuns la modestele mele intrebari retorice…
    ba mai mult, as putea merge pana acolo incat sa speculez ca este posibil ca blocarea site-ului sa se datoreze chiar administratorilor sai (de prin diverse paduri suburbane capitalei?) care s-au mobilizat mai greu (fiind, totusi, duminica dupa amiaza) si v-au ‘livrat’ cu ceva intarziere mesajul pe care sa mi-l administrati!

    totusi, indraznesc o presupunere mult mai prozaica si care cred ca este mult mai aproape de adevar: banuiesc, asadar, ca dvs. nu aveti nicio legatura cu ‘serviciile’ si reprezentati acea categorie sociala extrem de numeroasa in aceasta tara formata din barbati virili, plini de certitudini si „degraba varsatori de sange” [mediatic, desigur], care au absolvit scoala la cursurile de zi si au o oarecare pedanterie in exprimare (nemaivorbind ca folosesc in mod corect diacriticile) gata oricand sa protesteze vehement pentru convingerile lor dar NUMAI din fata tastaturii si intotdeauna DIN SPATELE unei anonimitati atat de convenabile incat imediat ce au identificat o tinta (daca este de sex feminin, cu atat mai bine!) isi descarca toate frustrarile marunte care le invenineaza mintile si zicerile…

    vorba lui Caragiale: ce-a cautat neamtu-n Bulgaria?

    • Tocmai, zdreanță, expune-ți ideile, dacă ai, iar dacă te apuci să faci pe-a deșteapta când mugi, totul se reduce la muie.

     • Uauuuu! Ce-avem noi aici?! Nu cumva e chiar o mostra de discurs al urii, sa ataci asa o doamna – pacatul capital al noii ordini?! La scoala aia de troli nu va invata deontologie minima, va lasa sa bantuiti intre ideologii, fara un minim ghid? Aici, unde democratia s-a invechit, ba chiar a ruginit de vreo doua secole, e suficient ce-ai scris acum ca sa raspunzi penal, ba, agravanta – sa nu mai fii lasat sa frecventezi niciun site…se numeste lipsa de corectitudine politica, dar, in cazul tau, se incadra la absenta minimei educatii aia de pana la sapte ani…

 7. Virusul este un organism oarecare, nu mai suspect decat Homo sapiens. Daca nu crezi in virus, poti sa nu porti masca si sa-ti asumi plata amenzilor si oprobiul public. Acestea ar inseamna un raspuns genuin ! Dar a participa la mitinguri de protest si a raspandi elucubratii conspirationiste inseamna sa te inregimentezi politic si sa fii cu adevarat SUSPECT. Poate cu astfel de articole se face adevarata TESTARE…

  • Esti aceeasi toanta agresiva. Servesti militia care nici macar nu te plateste. O faci doar din lasiate si putinatate. Continuati…

 8. Teoria lui Malthus in full swing…
  Despre colonie nimic nou…
  Adică, scapă cine poate din aceasta selecție ne naturala gândită și pusă în practică de World GOVERNMENT.

 9. Situația internațională este destul de complicata.
  Economia României se afla intr-un moment foarte delicat
  Plăvanul se încăpățânează să se organizeze alegerile locale în septembrie, forțând și începerea școlilor, respectiv deschiderea restaurantelor.
  Toti cei care sunt informați știu că din octombrie lucrurile vor fi imposibil de stăpânit.
  După alegerile locale…..

  • 1. Acceptati ideea ca mai sunt si altii care, desi nu sunt informati de catre altii, inteleg cu mintea lor proprie mai bine decat unii dintre cei „informati”?

   2. Aveti impresia ca actualmente situatia este tinuta sub control? Va inselati, „situatia este „autocontrolata” dupa niste legi care nu se inteleg la SRI. Fireste, si mai putin la secu.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998