CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Marea ruptura: Voiculescu merge in alegeri fara PSD

0 comentarii / 1680 vizualizări / 16 septembrie 2010

Președintele PC, Daniel Constantin, a anunțat azi, la ședința dedicată alegerilor în cadrul organizației din București a partidului, că formațiunea sa va merge pe cont propriu la alegerile din 2012, renunțînd la alianțele cu PSD și PNL.

Daniel Constantin a declarat, textual: ”Vreau să fie clar un lucru: PC este un partid independent care va participa pe liste proprii la alegerile din 2012. Suntem un partid corect, suntem și vrem să rămânem într-un dialog instituțional cu PSD și PNL, dar ca parteneri egali și nu ca subordonați. Avem linia noastră proprie, suntem social-liberali și ne mîndrim cu acest lucru. Este vremea ca o nouă generație de politicieni să guverneze această țară, alături de români și pentru ei” a anunțat președintele PC în discursul ținut în deschiderea ședinței.

Decizia anunțată de Daniel Constantin ar putea reprezenta momentul lansării partidului lui Voiculescu pe o orbită proprie, în premieră în ultimii ani, cînd a fost doar o anexă a PSD, trocul vizînd sprijinul trustului său mediatic contra unor locuri pe listele parlamentare. Marea întrebare: cine va mai asigura pentru PSD sprijinul mediatic în cazul în care trustul lui Vîntu se deșiră, iar cel al lui Voiculescu alege o carieră ”solo”? (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998